Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 120 TL olan kulaklıklar genelde adi. Eğer ses kalitesi istemiyorsan alma ama. Piranha alsan aynı hesap zaten. Creative, Philips, Apple, Cowon, Sandisk hepsi aynı olur düzgün ses çıkışı verecek kulaklık almazsan. Sen şimdi Gibson ya da Eclipse almak isteyen gitariste de aynı tarzda yaklaşırsın. Sunta gitar varken ne gerek? Not: ben niye hep böyle kel kalan benzetmeler yapıyorum ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 müzik dinlemeyi seven müzik aşığı adam zaten bütçesi el verdikçe alabileceği en yüksek performanslı kulaklığı alır. Ayrıca sony fln demiştin, sony kulaklık alacağıma para biriktirir akg, koss fln alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 15 liralık senhayzır kullanuıyorum 1 senedir. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gerge bana "iyi bir kulaklık" hangisi gösterir misin? fiyatıyla beraber. tamam hacı sandisk konusunda konuşcak bişi kalmadı. ben yüzeysel yaklaşarak, haksız çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yalnız sanki şey diye hatırlıyorum max 16gb micro sd destekliyordu o 4gb lık olan sansa clip+. bulamadım da şimdi tekrar netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Aluriel said: yalnız sanki şey diye hatırlıyorum max 16gb micro sd destekliyordu o 4gb lık olan sansa clip+. bulamadım da şimdi tekrar netten. bu sayfa eskiden 8 gosteriyordu. sonra 16 oldu. simdi 32. max limit yok, o anda max neyse onu guncelliyorlar. 64 ciksa onda da problem cikmayacaktir. en kotu ihtimalle 1 hafta sonra firmware gelir. zaten o micro sd leri de sandisk uretiyor asdfasd. kulaklik da gostermek isterdim ama gerge simdi cx500 gostericek hissediyorum. digerleri bana kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aralık olmadan güç ama kulaklık. neye kulaklık, kaç paralık kulaklık, ne için kulaklık.. studyo için falan olanlardan koyarsın buraya da olmaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 senin o dediğin ürün 80 dolar. philips için sandisk için. mp3-4 player işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 escape said: gerge bana "iyi bir kulaklık" hangisi gösterir misin? fiyatıyla beraber. tamam hacı sandisk konusunda konuşcak bişi kalmadı. ben yüzeysel yaklaşarak, haksız çıktım. Bu mesela: http://www.sanalmarketim.com/urun/7ddef120b71690fa64a59de170a62b92/SENNHEISER-CX-500-Kulaklik-(Beyaz)- Bu: http://www.sanalmarketim.com/urun/709ee2faac747e2e4c578182b052af43/JAYS-q-Kulakici-Kulaklik-(Siyah) CX 500'ü tavsiye ediyorum ben. Bir mp3 çalarla sürekli kullanmak için ideal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaaa said: aralık olmadan güç ama kulaklık. neye kulaklık, kaç paralık kulaklık, ne için kulaklık.. studyo için falan olanlardan koyarsın buraya da olmaz hani portable cihazlarda kulaklik faktoruyle alakali bisey yazmistim gecen hafta. http://forum.paticik.com/read.php?7,4795288,page=5#msg-5317871 ve wolfson , austriamicro falan gibi daclarin gayet 500 dolarlik IEM lere kadar gideri var zorlanmadan, amfi ihtiyaci dogmadan. o kadar iddiali daclar. oyle diyeyim. hifi testlerine falan cok tasimisligim var sansa yi. hmm surda kayit patladi dedigimiz olmadi hic. once hoparlor sonra amfi bozdu. kaynaga gelene kadar cok etken var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 GERGE said: CX 500'ü tavsiye ediyorum ben. Bir mp3 çalarla sürekli kullanmak için ideal bence. nasil hissetmisim? kutusunda buyuk cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.sanalmarketim.com/urun/709ee2faac747e2e4c578182b052af43/JAYS-q-Kulakici-Kulaklik-%28Siyah abi oha. kulakiçi kulaklık bu. yanlışla üzerine oturdun ya da koptu. evlat acısı gibi koyar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 türkiyede öyle yurt dışından almak lazım. millet ingiltereden falan alıp yollatıyordu türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi oturma üstüne kulaklığın bi zahmet, neden oturuyorsun ? spor yaparken kullanıyorum o zaman bişey olur desen argüman olarak anlarım da üzerine otursan nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ben para basıyorum diyorsan Grado var ama headsetler amp olmadan iyi performans vermiyor, mp3 ile olmaz yani. Etymotic'in, Denon'un da güzel şeyleri var. Creative, Sony olmasın ama. Bir de şu var, kesinlikle gördüğüm en iyi ucuz kulaklık: http://www.ucuzu.com/kulaklik-c3109/pioneer/se-cl20-p5234028/ Öyle gerçek bir kaliteye sahip değil ama ucuz bir şey alacaksanız alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Kulaklık.. benim 2 tane parçaladığım ( evet insan gibi kullanmıyorum ) şunlardan da istediğini seçebilirsin. akg koss sennheiser shure Param olsada technics in kulak içi kulaklığını alsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 öf kulaklarım çok küçük bu kulakiçleri olmuyo sol kulağımdan düşüyor hep :(. kulaklarım bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 müzik çalar ve kulaklık piyasasına bakışım komple değişti hacı bu topikle beraber. neyse eyv bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 en ucuz en iyi: yuin pk3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Kulakiçi olmayınca kullanamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 o zmn fisher audio 9002, senn cx250, xears bullet en ucuz , en en iyi kulakici tipleri. kulaklik arayanlarda ebaylesin bunlari, 35-40 dolara evinize gelir heralde. siralama xears, fisher, senn seklinde olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 en iyi mp3 player rio karma sdfg onu al (tabi bulursan) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 En iyi mp3 çalar budur. Alet 1000TL üzeri o ayrı: http://news.cnet.com/8301-13645_3-10466722-47.html said: real quality is never cheap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 diğer her şey tamam da, bişi dicem yalnız kulaklık abi bu, yani mp3 çalarınla beraber cebine koyacaksın, o kablolar ileri geri sağ sol yıpranacak, soğuk havada nem kapacak sıcak havada genleşecek falan ne kadar kasarsan kas 1-2 sene sonra bozulacak, bozulmasa da ilk halinden eser olmayacak. hal böyleyken bir kulaklığa 100 liradan fazla vermek saçma. ha patronun oğlu mevkisindeysen al 500 liralığını ayda bir değiştir hunharca kullan. ama genele göre o kadar pahalı kulaklık almak saçma bence. alacaksan portable alırsın parayı basarsın, ama bir kablo uzantısına o kadar para saymak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Niye abi? Eğer kaliteli dinlemek istiyorsan alacaksın. İki yılda bir 200 TL kadar veriyorum ben kulaklığa. Adam gibi müzik dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar