ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Merhabalar, Babam perşembe sabahı Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde bypass ameliyatı olacak; 4 ünite B RH + sıcak kan ihtiyacımız bulunuyor. Problem şu ki, bypass söz konusu olduğu için çarşamba günü test edilmeleri gerekiyor kan verecek kişilerin. Şu anda kesin olarak 1 kişi var elimizde; haber yaydığımız için hastaneye 10 kişi de gelebilir onu bilmiyoruz. Ancak işi sağlama almak için buraya da sorayım dedim, rica etsek gelebilecek, kan grubu uyan kimler var? Tercihen İstanbul Anadolu yakası bu arada; ulaşımı da ben ayarlayacağım. Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Kan grubum uymuyor ama geçmiş olsun. Nasıl yapıldığını araştırınca insan bayaa korkuyor ama çok riskli bi ameliyat değil. Benim babam da olmuştu oradan hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Boci said: Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 geçmiş olsun. benim uyuyor ama izmirdeyim malesef :) ama zorlancağınızı sanmıyorum çok var b+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 selamlar, kanlarımızı toplayabildik, paticikten de "rahatsız" sağolsun geldi yardımcı oldu bize. ameliyat başarılı, her şey yolunda; hastane odasına aldık, yanından bildiriyorum şu anda. yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 geçmiş olsun, acil şifalar.. babana de ki "storm trooper'ın teki sana geçmiş olsun dedi" de.. adam iyice bi anlamasın narkozun da etkisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar