dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yokum diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ZAAAAA ban gelicek galiba güvenç'i kızdırmıyım daha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fizban said: emir güney gelemeyor. bacagında kaslar maslar yırtılmış mırtılmış. $aka mi la, bag mi kopmu$? ne olmu$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben oynuyorum ağrım azldı daha doktora gitmedim ama en azından kalede oynarım işte ehe koşturmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok yırtılma değil tam. zorlamaya bağlı birşeyler olmuş, bayadır her maç yapışımda kramp giriyor dinlendireyim 1-2 hafta dedi. baya da istekliydi halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cava başkan cava+1 fizboz wishmaster sertaç patpoker kaspar pha kermit dracos tolga khelben b***h_ofbat (kale) babacum (kale) +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Ben +2 getirebeilirim. Getireceğim adamları çoğunuz tanıyor. Edit:En geç yarına kadar söylerseniz iyi olur sonra adamlara son dakka söyleyip riske atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gol yemem, surf tabi ki yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Eser, pazar sana golüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 scheriff yazıyodu önceki listelerde ondan ses yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Wishmaster said: Eser, pazar sana golüm var. oh mis. net gol yemiceğimin kanıtı bu. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben gelemiyorum gs maçına gidip polatı istifa ettirtmeye karar verdim.. ayrıca @wish maç topiklerinde inatla benim ismimi görmemene, fizbanın yazdığı listede adım olmasına rağmen ondan sonra yazıp yine de beni koymamana anlam veremiyorum. ilk defa da olmuyor bu nedir sıkıntı anlayabilmiş değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Şaka mısın arkadaşım? dreagloth ve babacum geliyorlardı, onlar senin 5 katın maç yapmış insanlar. Gelmeleriyle de kadro doluyordu. 16'yı tamamlıyorduk. Seni dışarıya aldım. Burada sistem böyle işler. Rage açmadan önce bi sağa sola sor niye beni yazmamış falan gibisinden. Seni hayatımda görmedim. Ne sıkıntım olacak lol Ayrıca; ilk defa da olmuyor diyorsun. Sanırım bikaç maç öncesinde Larry'nin yerine seni almalarına karşılık yapmış olduğum itirazı kastettin. Sen burada 1-2 maç yapmışken Larry nickli arkadaş da sana göre öncelikli durumdaydı, buna rağmen holy seni çıkartması gerekirken onu çıkartmıştı. Eski köyün adetini hatırlattım. Kaldı ki can yakın arkadaşım, hakkını korumak istedim maçlarda belli kıdemi olan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Senin kıdemini yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 donanımhabermi lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Tatsızlık çıkmasına gerek yok da daha baya kesin olmayan kadroda da milleti silmeyin abicim. Kıdem mıdem hikaye o durumda, liste olsun elimizde milleti saymayı unutuyoruz sonra. Kesin gelecek 17 adam olunca düşünürüz gerisini. Neyse bence tolga +2 getirsin eğer reyizin de durumu hala belirsizse, son dakikaya kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Öncü haklı. Öyle yapmam daha doğru olurdu. donanımhaberde polemik mi yaşanıyor sürekli kermit bilmiyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben sherif'i önümde istiyorum. cannavaro'm o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Kaptandan talimatı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben beni ilk 16 ya almamandan bahsetmiyorum rage'e girdiğimi sanıp rage'e girmesen sakince okusan daha iyiydi.. larry'nin yerime oynamasına da tek söz söylemedim bilmem hatırlar mısın sölediğim şey bambaşka :) ha çok basit bir örnek. fizban da doğal olarak senin listeni kopyaladığından 2 boş yer olmasına rağmen yine yokum listede..anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Seni tanımıyorum ki kişisel muamele edeyim :) Bir de, ben kendini açıklamaya önem veren biriyim. Uzun şekilde yazmış olmam rage açtığım anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben de bi tespit yapınca rage e girmiş olmuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Kendine kişisel olarak haksızlık ettiğimi düşünmüşsün de. Herneyse. Kimse rage açmadı. :D Defans mı oynuyor scheriff? İyi defans görmeyeli biraz zaman oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cava başkan cava+1 fizboz wishmaster sertaç patpoker kaspar pha kermit dracos tolga tolga+1 khelben scheriff b***h_ofbat (kale) babacum (kale) böle 16 diyelim tolga 1 kişi getir sana zahmet, ben benim kendi durumumu yarın haber veriyim iyileşiyo gibiyim=) hele bi iyileşip bilg başına oturiim kadro sorunu kalmaz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Ok getiriyorum 1 kişi Edit: Bu arada getirdiğim adamın benden olması lazım, sorun olurmu kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar