Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.3

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

ben gelemiyorum gs maçına gidip polatı istifa ettirtmeye karar verdim..

ayrıca @wish
maç topiklerinde inatla benim ismimi görmemene, fizbanın yazdığı listede adım olmasına rağmen ondan sonra yazıp yine de beni koymamana anlam veremiyorum. ilk defa da olmuyor bu nedir sıkıntı anlayabilmiş değilim..
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka mısın arkadaşım? dreagloth ve babacum geliyorlardı, onlar senin 5 katın maç yapmış insanlar. Gelmeleriyle de kadro doluyordu. 16'yı tamamlıyorduk. Seni dışarıya aldım. Burada sistem böyle işler. Rage açmadan önce bi sağa sola sor niye beni yazmamış falan gibisinden. Seni hayatımda görmedim. Ne sıkıntım olacak lol

Ayrıca; ilk defa da olmuyor diyorsun. Sanırım bikaç maç öncesinde Larry'nin yerine seni almalarına karşılık yapmış olduğum itirazı kastettin. Sen burada 1-2 maç yapmışken Larry nickli arkadaş da sana göre öncelikli durumdaydı, buna rağmen holy seni çıkartması gerekirken onu çıkartmıştı. Eski köyün adetini hatırlattım. Kaldı ki can yakın arkadaşım, hakkını korumak istedim maçlarda belli kıdemi olan biri olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatsızlık çıkmasına gerek yok da daha baya kesin olmayan kadroda da milleti silmeyin abicim. Kıdem mıdem hikaye o durumda, liste olsun elimizde milleti saymayı unutuyoruz sonra. Kesin gelecek 17 adam olunca düşünürüz gerisini.
Neyse bence tolga +2 getirsin eğer reyizin de durumu hala belirsizse, son dakikaya kalmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beni ilk 16 ya almamandan bahsetmiyorum rage'e girdiğimi sanıp rage'e girmesen sakince okusan daha iyiydi..
larry'nin yerime oynamasına da tek söz söylemedim bilmem hatırlar mısın sölediğim şey bambaşka :)

ha çok basit bir örnek. fizban da doğal olarak senin listeni kopyaladığından 2 boş yer olmasına rağmen yine yokum listede..anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

cava başkan
cava+1
fizboz
wishmaster
sertaç
patpoker
kaspar
pha
kermit
dracos
tolga
tolga+1
khelben
scheriff
b***h_ofbat (kale)
babacum (kale)

böle 16 diyelim
tolga 1 kişi getir sana zahmet, ben benim kendi durumumu yarın haber veriyim iyileşiyo gibiyim=)

hele bi iyileşip bilg başına oturiim kadro sorunu kalmaz bundan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...