Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hayatkadini_ofbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hani süper bir durum olmazsa geliyorum hoş bugün hastaneye gşidecekt im gidemedim yarın kötü haber verebilirim ehe top bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Harflere bak yarısı büyük, yarısı küçük, ulan Eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 PuNK_oFBaT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Pha said: Harflere bak yarısı büyük, yarısı küçük, ulan Eser. Haha olm en eski nickim ne bekliyosun fckldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 shut up bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 fena hasta oldum lan iyileşme çalışmalarına başladım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 benim de programim varmi$ megerse, olm 7-8 falan yapin $u maci asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cavanagh said: fena hasta oldum lan iyileşme çalışmalarına başladım=) dakka 1 gol 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esh said: benim de programim varmi$ megerse, olm 7-8 falan yapin $u maci asdf bi pazar günümüz var çok geç oluyo yav o saatte benim ve sercanın nerden baksan eve dönüşü 11 i buluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hemen kendine pay çıkarıcan yani. üstüne sercan'ı da alet edicen illa. hadi sercan evli barklı adam sen? sakdjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok geç olmazmı ama ya zaten hava erken kararıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Kaptan kadrolara bir el artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kermit said: çok geç olmazmı ama ya zaten hava erken kararıyo =( yok bende istemiyorum zaten :) saatler süper :p bu arada benim durumum yarın belli olacak. gelirsem kaleci olacağım. dünkü maçtan sonra bileğimin ağrısı da geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tolga said: Kaptan kadrolara bir el artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya kurucam da fena hastayım bilg başına zor oturuyorum ya iyileşirim işallah=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 olm emrede askerden gelince hastalanmış noluyo size hava değişikliği yaramadı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 askerliği özlüyorlar bence. 2 günde oynayacak kadar iyileşemezsin. Yani oynarsın ama daha beter olursun. Öncelikle geçmiş olsun, bence izleyici olarak gel. Bende geliyorum bu arada %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cava başkan cava+1 fizboz emir güney emrah sertaç kaspar murat pha kermit dracos tolga khelben b***h_ofbat dreagloth(?) babacum(?) esh iptal oldu sanırım. esh iptal olduğuna göre sercan ve ildo ikisi birlikte gelince tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 önce güvenç gelebiliyor mu ona bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çalışmalarımız devam ediyor evde yatmaca dinlenmece ilaç içmece ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 emir güney gelemeyor. bacagında kaslar maslar yırtılmış mırtılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 oha öle bi dedin ki sanki 20dk'lık işi varmış gibi geçmiş olsun ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 oha geçmiş olsun emir'e, en son çarşamba oynuyodu ağrı var diyerek de o kadar ciddi miymiş ya üzüldüm. güvenç sana da ayrıca geçmiş olsun, iyileşirsen oyna tabi de hasta hasta da çok zorlama, bi maç değil istikrar istiyoruz ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Pazar günü buralarda olamam muhtemelen ama yine kadro son dakika belirlenecek gibi. ZAAAAA çekip gidiym :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar