|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Herkese selam, benzer başlığı MMO bölümüne de açtım. Amacım Türk oyun firması Joygame'de çalışmak isteyen patilere ulaşmak. 2 konuda birden açılması zararlı ise birinden birisi elbette kaldırılabilir. Umarım ilgili birilerine ulaşabiliriz. Joygame takım arkadaşları arıyor. REF : QA Joygame'e bağlı sitelerin ve oyunların QA ve Test süreçlerinde bulunacak, çevirmenlere gerektiğinde yardımcı olacak aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları aranmaktadır. 1. Sorumluluk sahibi, mesai saatleri ile ilgili problemi olmayan, gerektiğinde mesai saatleri dışında ofis içi çalışmaya katılacak özveriyi gösterebilecek, 2. İyi derecede İngilizce bilen, 3. Kullanıcı gereksinimlerini anlayan-anlayabilecek, 4. Detaylara dikkat eden, 5. Hata raporlayabilme becerisine sahip, 6. Oyun kültürüne sahip, 7. Temel donanım ve web teknolojileri bilgisi, 8. Takım çalışmasına yatkın, 9. Sigara içmeyen, 10. Yeniliklere ve öğrenmeye açık, 11. Tercihen İstanbul Anadolu Yakasına ulaşım engeli olmayan. takım arkadaşları aranmaktadır. Detaylı CV’inizi [email protected] adresine REF: QA konusu ile yolllayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "Sigara içmeyen" çalışma saatini aksatmasın diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bulunduklari plaza daki asansor trafigi yuzunden 5 dk lik sigara molasi ortalama 15dk cekiyor bide 2 kisi inildimi 20dk ile 30 dk arasi oynar banko.. bence bu sebepten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hata raporlayabilme becerisinden kasıtı anlamadım? edit: sigarasız isteniyormuş zaten, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Gördüğü hatayı anlatabilme, tasfir edebilme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Aman ben de neler geçirdim aklımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bug report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 esnek calışma saatleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 maillere sen mi bakyıosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mantis kullanmayi bilecen işte , hata raporlama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sigara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tuvalette içsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 |Joker| said: 9. Sigara içmeyen, bu bölüme kadar gelebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 of tam benlik iş ama 1 yılım var var okul .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birde 12 olarak "haklarında yapılan her eleştiriye 'ama biz türkiyede gamingi geliştiriyoruz ya' qq su yapabilen patronları çekebilme yeteneği" eklenmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Patronlarımız hakkında ne bildiğinizi bilmiyorum ama haklarında yapılan herhangi bir eleştiriye biz Türkiye'de gaming2i geliştiriyoruz dediklerini hiç duymadım, bu forumda daha önce konular açtık onlarda F2P oyunlar konusunda eleştiri de aldık ama hiç bir zaman gamingi geliştiriyoruz bir hata yaptıysak görmezden gelin demedik. QA ekibi olarak zaten işimiz hataların düzeltilmesini sağlayıp ve kaliteyi arttırmak bu yönde bir eleştiri gelirse tam tersine mutlu olur sorunları düzeltmeye çalışırız. Sigara konusuna da bu kadar takılmayın, özellikleriniz uyuyorsa CV atabilirsiniz. Aradağımız çok süper bir teknik elemandan çok iyi bir oyuncu olup teknik şeylere de merakı olup bir miktar bilgisi olan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 milamber son mesajında benden bahsetmiş, sigaram da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar