kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 said: Apple'ın efsanevi patronu Steve Jobs'ın pankreas kanserini yenemediği ve 6 hafta ömrü kaldığı iddia edildi. kaymak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25183546/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 6 hafta sora görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zaten bildiğim kadarıyla karaciğer naklinden sonra ömür 5-10 sene arasında değişiyor ama emin değilim. Steve Jobs bile ölürse kanserden yok ilacı buldular da kemoterapi ilaçları satsın diye yaymıyorlar diyen gomplo teoricileri GG. Sene 2011 hala kansere çözüm yok. Uzaya gideceğimize önce şunu çözün be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Belki çözüm uzayda? http://i541.photobucket.com/albums/gg389/Lathseru/trollface-mini.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 karaciger nakli'nin sebep oldugu komplikasyonlardan basi baya belada diyorlar, cilt kanseri falan. ne cekti adam be, dunyalara sahip ama ne hallere dustu cidden, allah kimseye vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu adamın yerinde sen ben olsak 10 sene önce gg olmuştuk. para çözüm bulmasa da zaman kazandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi yazik valla heralde en cok bill gates uzulur cidden sonucta ole yada bole ise saglam arkadas olarak baslamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Loxias said: bu adamın yerinde sen ben olsak 10 sene önce gg olmuştuk. para çözüm bulmasa da zaman kazandırıyor ne alaka abi, steve ballmer a baksana adam resmen domuz gibi hopluyo zipliyo 100 yasinda olen cok fakir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yok dedigi de dogru ama, yani herif bahtsiz basina bunlar geldigi icin, ama bence de su anda hayatta olmasinin tek sebebi parasi baskasi olsa gitmisti coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 alakasi parayi bastirdimi daha iyi tedavi goruyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adamin yerinde olsak derken apple in basinda olsak diye anladim ben yani hasta olsak anlaminda dgil nese insallah bi mucize olurda iyilesir lan cidden baya kotu oldum bak simdi bu arada michael douglas ta kansermis lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Wispy said: Zaten bildiğim kadarıyla karaciğer naklinden sonra ömür 5-10 sene arasında değişiyor ama emin değilim. Steve Jobs bile ölürse kanserden yok ilacı buldular da kemoterapi ilaçları satsın diye yaymıyorlar diyen gomplo teoricileri GG. Sene 2011 hala kansere çözüm yok. Uzaya gideceğimize önce şunu çözün be kardeşim. 6 milyar insan var bu dunyada, birazida ahstaliktan olsun tip ilerledicke nufus artti bu sebeple uzaya gidiyoruz yarin oburgun dunyaya sigmiycaz diye ya koloniler yada 3. dunya savasi plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uçan kaykay gelmemiş, 88 mil yalanmış, skynet halen kurulmamış. yemişim kanseri. ALOOOOOOOOOO NERDE LAN BU KAYKAY SİZE DİYORUM!?!?!?1 kandırdınız sabi sübyanı yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Birde ışın kılıcı olacaktı o nerede asıl!!!?Bütün insanlık bunu bekliyor!111!!!!birbiribibibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 steve jobs= william bell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Parası karaciğer naklinde yardımcı olmuştur kesin. Onun dışında bir faydası olacağını sanmıyorum kanser tedavisinde. Yani tabi kanser olup yokluktan kemoterapi alamayan ya da 2. sınıf jenerik ilaçlar kullanılan caseleri saymıyorum. Hala 40 sene önce kullanılan ilaçların modifiye halleri kullanılıyor çoğu tedavide, bu mu gelişmiş tıp bsg ya . Ama bilmem kaç çekirdekli işlemciyi çok güzel yapıyoruz go mankind !!1 Dertliyim valla bu konuda 2 sene aile içinde bu kabusu yaşamış biri olarak . O yüzden allah şifa versin Steve samaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Obama kanser olsa hemen tedavisini bulurlar ama !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar