Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Hery Potıra bakın hele, örtmenim bunlar yaramazlık yapıyolarrr
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Ahaha roketadam sen ne bomba adamsın ya.İlk değil son da değil senin bu "şirin"liklerin.Bi de çocuğun duvardan duvarasını postlamıştın foruma demi agsdasfa.
2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 sesu said: Shean said: yönetim meraklanmasın sedat pekerin yeğeniyim ben. bir problem oldu mu artık bana gelceksiniz Hepimiz Sedat Peker'in yeğeniyiz. olm demeyin şöyle geçen nişantaşında sıkacaktı ayağımıza
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Neyseki sonra uyanmis, derin bi oh cekmis. The End.
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 "roket adam" said: off ne salakmışım ya degisen bisey mi oldu?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Haberlerde vardı geçen bi mafyanın kardeşini arabayla giderken taramışlar Nişantaşıydı galiba, tam godfather filminden sahne gibiydi ya. Abisini ülkeye geri çekmek içinmiş hem de, gelmemiş tabii.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Akhlaur said: Ahaha roketadam sen ne bomba adamsın ya.İlk değil son da değil senin bu "şirin"liklerin.Bi de çocuğun duvardan duvarasını postlamıştın foruma demi agsdasfa. ahahah evet. eleman kendi sitesinden alakasız bi foto linki vermişti. sevgilisinin fotoğrafları falan da aynı sitede umuma açık bi biçimde linksiz duruyormuş, onları paylaşmıştık. eleman sevgilisiyle seksi yazışmalar yaparken whatsapp arkaplanında kedi vardı. off ne gülmüştüm ya.
Öne çıkan mesajlar