Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Bridges,A London Tale By Halfrodo Mumis

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Lord Of The Bridges
By Halfrodo Mumi

A London Tale

"Tek bir nehir akacak,
Üzerinden köprüler geçecek,
En büyük olanında bir yer kurulacak,
O hepsine hükmedecek"

Epsodi 1:Fellowship of the loneliness

- Ovamı terkediyorum

4 güne yakın uykusuzluğumun karşısında,sinir ve dikkatsizlik sayım oldukca artmış bir şekilde,
bavulumun içine birşeyler tıkıştırıp,70 üzeri uykusuz saatin karşılığında,hata yapmadan herşeyi
ayarlamak için can çekişiyordum..

Herşeyi ayarlamış,hatta 110 litrelik çantamda çokca yer kaldığı için uyku tulumumu bile içine atmıştım.
Son safalarda,işlerden,gecikerek izlemeye yetişemediğim Riddick için kafamı bir kaç yüz kere daha
duvarlara vurdum.
"Gıcıklığına Uçakta Discmane izin verilmez" kavramını iplemeden en kral parçalarımı cdye doldurarak
kanguru çantama attım.Herşey tamamdı.
Bir kere daha sabahladım bilgisayar başında.Kaç saat olduğunu bilmeyi değil,4 gün önce yaptığım
antrenmanımın dağ taşın tozunu son kere banyo yaparak attım.Hava alanı....

Ve Ovam geride kalmıştı herşeyi ile...Bu Shireıma belki son bakışımdı ama olsun,bu macera bana
verilmişti...

İstanbul...
Atatürk Hava Limanı...

Günleri karıştırıp,Babannemlerde yaklaşık olarak 8 saat uyuduktan sonra sırtıma çantamı alacak gücüm
olmuştu sonunda.
Kemer tokasına kadar öten gıcık aygıt,2 defa kemerimi çıkarıp donumla kalmama sebeb oluyordu ki,
bu seferde saatim "biiiiip" nidalarının üzerine,üzerinde "Security" yazan ve makroda "Saatinizde lütfen"
i hazır tutan polis amcalara gitti.
Sinirlerimi yenileriyle değiştirip uçağa bindiğimde herşey yerine geldi...

Bir su ve bir magnumsaeğerherşeyedeğer banada değmişti:

Bizim çelik kuş bu değil,yanındaki kuyruğu gözükendi.İnişte Pilottan bir tur istedim ama vermedi:

Ardından menü geldi..Birazcık lembas ekmeği ile götürmekte fazla zorlanmadı kurt midem

İniş
Heatrow AirPort

Herşey farklıydı..Hatta altımdaki yer bile yürüyordu...

Teknoloji yüzünü göstermeye başlamıştı tek tek;

Bense yürümeye devam ediyordum.Bir bir adımlarımı atıyor,geri dönerkende farklı yol kullanıyordum ama
burada değişik bir şey baştan vardı,çünkü yollar tersti..
Hatta arabalar da tersti.Sonra,sonra birden "KİRLİ" araba göremedim...
Görmeye çalıştım...Mass Fail yedim.

Ayrıca Yol şeritlerini düzgün çekmekten acizlerdi..Öyle zigzaglı çizgi mi olurdu..

Lembas etimekleri etkisini yitirmişken,devreye SİSH KEPHAPH girdi...Nasıl olduğunu anlamadım

Ardından Orclar beni misafir etti.Sabah gözümü açtığımda böyle bir görüntü ile karşılaşıp,akşama doğru
aşağıdaki güzelim motoru 17 yaşında bir oğlanın kullandığını öğrenince yüzüğü parmağa geçiriverdim.

Ve birden gökyüzü değişti...

Gidilebilecek yolların hepsine haritada göz attım,parmak bastım.Parmağın tam solundaki yer bulunduğum
istasyondu.

Girişinde bekleyenler bana,bende onlara baktım.Tam o sırada kartlar ve makineler konuştu.

kartımı takar takmaz makine döktürdü.Bende geçtim...

Yerin altındaki madenlere indikce indim...

Bir anda garip birşeyler oldu.Sert Bir rüzgar çıktı! İki gözlü bir canavar belirdi.

Madenin ucundan çıktığımda artık başka bir diyardaydım

Bir ucundan,

Bir ucuna,

Göz alabildiğince uzundu...Uzak ve uzun...Yakındaki yerleşim birimlerine baktım.iç çekip düzene ağladım.

Bir adet kule gördüm

Sonra Canavarla yüzleşmek için bekledim..

Gördüğüm diyarlardaki teknolojilere bakıp "niye 4 parça lan bu tümsek?" dedim..

...

[Metroyla Babamla biraz bakındıktan sonra geri döndük kısaca :P ilk gün böyle geçti..]
[ikinci gün kalktığımda ise hava
Sosyal ağlarda paylaş

meaşallah çok güzel yazmışın eline sağlık mumi, bende imkanım olursa gitmek istiyorum da sen şu hatun konusunu biraz derinlesen... :D[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

super ya ablamlar ev alıcak kısın ınsalah bende yaza gomulcem oraya :p

bu arada bak yanlıs saymadıysam bastan 66. resim yanı koprulunun uzerındeyken en soldaki kız ablama o kadar benziyorki inanamadım bı an sorcam ona ordan gecıyomuymus hıc dıye :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ben o bayanla tanışmak isterdim.. ablanla değil yani, resimdekiyle jacabo yanlış anlama.. :-p

mumi maşallah fotoğraf albümü çıkarmışsın, adsl neyim yetmedi 2-3 kere refreshlemem gerekti sayfayı.. :-o ama süper olmuş, bayağı eğlenmişsin.. ;)

haa ayrıca ingiltere'ye gidip kilo aşmışsan bunda fried heart with liver vb olan bir restoran bulman ana nedendir, zira abim 1,5 ay sonra döndüğünde tığ gibiydi, "ne yiyorlar anlamadım, ev sahiplerinin yaptığı yemeği doğrudan çöpe döktük" diyordu.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel olmuş ellerine sağlık..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ilk resimdeki magnuma bedava çıkmış oda gözümden kaçmadı bilmiyom oralarda alabildinmi .Birde resimlerin çoğu bende çıkmadı ama çıkan resimlerdende çok güzel oduğu anlaşılıyor.Vize işinde zorluk çıkarttılarmı?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

çakalım benim konuşmuş bide kızla hiç sölemiyo =)
Çok süfer gezmişsin imrenerek baktım. özlettin azcık kendini ama resimlerle affettim.

Hoşgeldin![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo diildir o senin ablan ya olur mu hiç saçmalama
*!sulandıı kızın arakadaşının ablası olduu ihtimalinden korkar*[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...