roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://gizmodo.com/5733556/the-complete-state-of-android-froyo-upgrades Bu Android'in en kötü yanı bu herhalde. İşletim sisteminin upgrade'i çıkıyor ama markalar kendilerine uyarlamadıkları için kullanıcılar kullanamıyorlar, yanlış mıyım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Eğer AOSP'ye yönelmezsen öyle. Yoksa onların çoğunda Froyo kullanabilirsin CyanogenMod ile. Ben de bu CyanogenMod'un fanboy'u olma yolunda kesin adımlarla ilerliyorum zaten.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gençlik bişe sorcam asds. geçen bi yerlerde okudum. sayısı çokça olan bir sürü android kullanıcısı şöle bişi sormuşlar ama hiçbiri cevap alamamış tam manasıyla. adamlar dioki, "ben telefonu aldım. bismillah açtım. 2.2 vs updatei geldi hemencecik. 3g ile gprs edgemi ney, bişilerle indirmek istemedim çok megabayttır dye, wifiden bağlar sonra indiririm dedim, ben de update e hayır dedim" diyolar. sonrasında da "telefonu ayarlayıp wifiye bağlayınca update etmek sitedim ama telefonun hiçbiyerinde update et seçeneğini bulamadım, bi daha da update etcenmi sorunsunu sormadı bana" diyolar. böle bi durumda manuel updatei nasıl aktif ediyo millet?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 settingse bakmis mi hic bunu diyenler?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İçinde bir yerde update et şeyi var ya. Nerede hatırlamıyorum ama. HTC'nin kendi Android'inde var yani. O, o adamın mallığı bence. Ya da farkına varmadan mobile network üzerinden etti.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 anlaşıldı ;) demek ki bu hikayeden çıkaracağımız sonuç; PDA kullansa da Mal gene Mal dır asds
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 settings>about phone(altta bu)>system updates ama pc'ye bağlayınca çıkan arayüzden de check for updates olması lazım. oradan da olur.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 wildfire için froyo çıkmayacak heralde resmisi?
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İKİ İKİ Mİİİ?? İKİ İKİ Mİİİ? ALLAHIM NASIL BİR TELEFON BU... öyle.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ya froyo çığmayacaksa, gergenin habire pazarladığı şeye yönelecem ben sonunda sanırım. eğer daha hızlı daha pratikse, "ben de kullanıyorum, çok giden bir ürünümüz" diyosa
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 android'in degil, google'in umursamazligi bence. pis google, kaka google, hic sevmiyorum =)
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: cikmis zaten? htc wildifre için resmi versiyonu çıkmadı hocam onu diyorum ben. çıkmaz da herhalde bu saatten sonra
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Daha hızlı, daha pratik, ben de kullanıyorum. İki kusuru var ama: FM radyo yok. Video çekimi sorunlu. Bunu düelteceklermiş ama radyo ne zaman gelir belli değil. İki özelliği de kullanmadığım için benim açımdan süper.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 goldbären said: aquila said: cikmis zaten? htc wildifre için resmi versiyonu çıkmadı hocam onu diyorum ben. çıkmaz da herhalde bu saatten sonra Çıktı ama Türkiye'ye gelmedi.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aquila said: sis lan elma. elma meselesi degil, blackberry de on numaradir o konuda. yigit hak meselesi. ama elma <3 orasi ayri. zaten stiv cabs yine ayrildi firmadan, hisseler -%10. pff gitti paraciklarim.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adam o kadar beddua çekti ki kanser oldu
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: wildfire 2.2 değil miydi? 2.1miş abi. no new updates diyo. fark var mı çok 2.1 22 arası?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bu update'ler neden Türkiye'ye gelmiyor ki? Official 2.2 çıktı yoksa. Hatta official romları şuradan indirebilirsin: http://shipped-roms.com/shipped/Buzz/ Official 2.2'ye geçmeden önce şurayı da oku ama: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=899892 Yenilikler General Android OS speed, memory, and performance optimizations Additional application speed improvements courtesy of JIT implementation Integration of Chrome's V8 JavaScript engine into the Browser application Increased Microsoft Exchange support (security policies, auto-discovery, GAL look-up, calendar synchronization, remote wipe) Improved application launcher with shortcuts to Phone and Browser applications USB tethering and Wi-Fi hotspot functionality Added an option to disable data access over mobile network Updated Market application with batch and automatic update features Quick switching between multiple keyboard languages and their dictionaries Voice dialing and contact sharing over Bluetooth Support for numeric and alphanumeric passwords Support for file upload fields in the Browser application Support for installing applications to the expandable memory Adobe Flash 10.1 support Support for extra high DPI screens (320 dpi), such as 4" 720p
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://lifehacker.com/5735622/the-android-phone-makers-that-deliver-on-upgrades
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 GERGE said: Bu update'ler neden Türkiye'ye gelmiyor ki? Official 2.2 çıktı yoksa. Hatta official romları şuradan indirebilirsin: http://shipped-roms.com/shipped/Buzz/ Official 2.2'ye geçmeden önce şurayı da oku ama: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=899892 orayı okudum, sıradışı app veya özelleştirilmiş rom vs yüklemeyi hiç düşünmediğim için (zaten maps, trafik, weather dışında bişi kullanmadım daha ehe) sorun olmaz diyorum. ancak ilk linkteki dosyaları anlamadım ben. hangisini yüklemem gerek falan. bir de upgrade gibi mi olur yoksa tüm applar, mp3ler falan silinir mi? (mp3ler karttaydı ama dimi)
Öne çıkan mesajlar