escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 telefondan çevir sesi gelmiyordu zaten şimdi de periyodik olarak adsl hat kesilmeleri başladı. 10dk da bir kesiliyor. neoluıyo arkadaşım var mı böle bişi başına gelen daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 splitter yalan olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 aklıma geldi kardeş o tabiki... tek hat bağladım. yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çevir sesi yoksa zaten telekomu ara, onu düzeltirken öbürünü de şeyettiri ver. bikere bana olmuştu, kısadevre olmuş bi yerde. çevir sesi yok, net bağlanıyor ama o da yalandan bağlanıyor. hangi arızayı yaşamadık ki telekom sayesinde, her türlü tecrübeyi tattık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ttneti iptal ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 keşke başka alternatif olsa, keşkeee! off gitti 10dk sonra geldi. yine gider birazdan. arıza kaydı bildirdim internetten. bakalım ne zaman gelicekler ne bahane uydurucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 splitter büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hayır abi. şimdi farkettim. msne girmeye calıştığım zman gidiyo net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "abi çıldırıcam" diye konu basligi mi olur escape? 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kazı falan varsa oluyor.yada splitter buraya mesaj atana kadar arıza kaydı bıraksan coktan gelip çözmüşlerdi o konuda iyiler.hemen geliyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kablonun ucunu yak, oradan devam etsin, kurtulalım komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 beyler sakin. daynamik sorry adamlara dün gece 23:00 da arıza kaydı bildirdim nette. bu sabah 11 de gelmişler ben evde yoktum. sorun burda değil kutudan içeri giren kablo değişmesi gerekiyor demişler. ben de gittim değiştirdim. kutuyu açtıktan ve o karmaşıklıgı gördükten sonra vazgeçicektim aslında da yine de azimli olup düzgün bir şekilde yeni kabloyu döşedim. şimdi sorun hallodu. çevir sesi de geliyor net sesi de geliyo müzik sesi de tıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bide telekoma kusur buluyosunuz. sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar