Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl hattinda kesilmeler - çevir sesi gelmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telefondan çevir sesi gelmiyordu zaten şimdi de periyodik olarak adsl hat kesilmeleri başladı. 10dk da bir kesiliyor. neoluıyo arkadaşım var mı böle bişi başına gelen daha önce
Mesaj tarihi:
çevir sesi yoksa zaten telekomu ara, onu düzeltirken öbürünü de şeyettiri ver.

bikere bana olmuştu, kısadevre olmuş bi yerde. çevir sesi yok, net bağlanıyor ama o da yalandan bağlanıyor.

hangi arızayı yaşamadık ki telekom sayesinde, her türlü tecrübeyi tattık be.
Mesaj tarihi:
keşke başka alternatif olsa, keşkeee!

off gitti 10dk sonra geldi. yine gider birazdan.

arıza kaydı bildirdim internetten. bakalım ne zaman gelicekler ne bahane uydurucaklar
  • Admin
Mesaj tarihi:
"abi çıldırıcam" diye konu basligi mi olur escape?

10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir.
Mesaj tarihi:
kazı falan varsa oluyor.yada splitter

buraya mesaj atana kadar arıza kaydı bıraksan coktan gelip çözmüşlerdi

o konuda iyiler.hemen geliyorlar valla
Mesaj tarihi:
beyler sakin. daynamik sorry

adamlara dün gece 23:00 da arıza kaydı bildirdim nette.
bu sabah 11 de gelmişler ben evde yoktum. sorun burda değil kutudan içeri giren kablo değişmesi gerekiyor demişler. ben de gittim değiştirdim. kutuyu açtıktan ve o karmaşıklıgı gördükten sonra vazgeçicektim aslında da yine de azimli olup düzgün bir şekilde yeni kabloyu döşedim.

şimdi sorun hallodu. çevir sesi de geliyor net sesi de geliyo müzik sesi de tıtıt
  • Yeni Oluştur...