senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 soyle 400gr bonfile koysunlar onume ve beni onla yalniz biraksinlar. tercihen sut dana bonfile, az pismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 en sevdiğim yemek ölü yemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi de ödemiş köftesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 senko said: soyle 400gr bonfile koysunlar onume ve beni onla yalniz biraksinlar. tercihen sut dana bonfile, az pismis. ağlamıyorum bonfileyi yerken etin lifi kaçtı gözüme.. tamam abi kafamı çıkarttım tabaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Delyyyy said: bulgur için rencide edici sözler söylenmiş, kınıyorum. her türlü baklagilin gideri vardır abi, gördünüzmü sömürün. bulgur tahıl oluyor ama dediklerinde tamamen haksız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bilimum arnavut yemeği = Bilimum hamurişi = <3 + fava + iskender + Kestane kebap + Bitter çikolatalı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fede said: en sevdiğim yemek ölü yemektir ilk sayfada dendi abi bu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sac kavurma et şiş biftek sarma mantı bazı yerlerin köftesi whopper-steakhouse kelebek işkembe çorbası paça çorbası pilav aklıma geldikçe uplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Balık Deniz börülcesi Yoğurtlu semizotu Çok net favori üçlüm. Bunlar olmayacaksa şöyle bir menü hazırlayabilirim: Patlıcanlı bonfile. İmam bayıldı da olur. Bol limonlu, taze soğanlı yeşil salata. Bu balığın yanına da olurdu gerçi. Edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 imam bayıldı, karışık komposto, künefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Son 2 haftada toplam 2 tencere kayısı kompostosu içtim. Sanırım hayatımın sonuna kadar kompostoya doydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ıstakoz dolması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 etli metli biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sanırım son 5 senede 1 tas komposto içtim, bende kompostoya acım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 her şeyi yerim lan ben hangisini saysam bilemedim. içine mantar giren her şey. içine patlıcan giren her şey balık çorbası balığın her bir türü ve yumuşakçalar pırasa böreği anne pizzası künefe karamelli dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 25 senede toplasan bi surahi komposto icmemisimdir, komposto umrumda degil. excluding sangria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi komposto süper bişey. 5 dk önce içtim bi vişne kompostosu. bahçeden topladığımız vişnelerden el değdirerek yaptığımız enfes içecek ow yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 komposta anaokulunda verirlerdi nefret ederim bide kemalpaşayı anaokulunda veriyolardı kustuydum direk :) en sevdiğim bir yemek söylersem diğer sevdiklerime hakaret etmiş olurum ciğer hariç et severim herturlu tavukta severiğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mukavva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Komposto sevmem fazla tatlı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ben Cüce'nin postu görene kadar insanların komposto sevdiğini bilmiyordum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi sevmeseler, neden insanlık binlerce yıl komposto yapsıni manyakmı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hasta yemeği abi işte. Ben de ameliyat oldum diye içtim daha önce hiç içmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 etli ekmek offf şjkliklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar