Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 O aletle gelen Home Premium da yeter yani sana. Ultimate yükleyip cypto mu yapacaksın, yoksa unix programları mı kullanacaksın? Ultimate olayına geçmesi tüm halkımızın garip olay. Orijinal Windows 7 Home Premium'umunu kullan. Korsana geçip başını ağrıtma durduk yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 anladım abi çok saol, valla yapmaktan vazgeçtim, bahsettiğin olumsuz sonuçları almaktan korktum, 2bin lira verdim alete, bi de garanti kapsamına falan da girmiyodur kesin bunlar, neyse en azından nedenini biliyorum artık. herkes çok sağolsun ya, hepinizi uğraştırdım, yoruldunuz, başka benim gibi format secdalılarına da yardımcı olabilir, iyi oldu bi bakıma, tekrar saolun. KHaRoN said: wipe atmak derken, diski tamamen fabrika cikisi haline getirmek , icinde gizli partition i falan da silmek. neden yapma diyorum, birincisi optik medyaya guven olmaz, o diski kaybetmeyeceginin, yenisini yaratmak istemeyeceginin, veya disklerin bozulmayacaginin, optik okuyucunun bozulmayacaginin garantisi yok. onun orda olmasinin bi sebebi var. sirf deneysel meraklar icin degmez cebellesmeye. recovery diskler kolaylik yaratsin, cogu insan bios a giremez, optioned boot yapamaz diye yaratilmis, kolayca boot etsinler , gui ile kurulum yapsinlar diye yapilmis bi failsafe mekanizmasi. kisaca; bisey bozuk degilse tamir etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 : ) yok abi aman, vazgeçtim zaten.. aquila said: hddyi yakican yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 USB stickten/USB HDD'den kur windows'u abi, öyle hatalar çok oldu bende. sonra desktop'tan veya usb'den kurunca düzeldi.. "wintoflash" freeware zaten, indir iso'yu yazar direk stick'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ya işte eski alışkanlıklar, ilgi, merak falan, ultimate kullanmamı gerektircek bi durumum da yok, dediğim gibi ilgi, merak vs vazgeçtim zaten : ) neyse abi seni de yorduk, çok saol tekrar GERGE said: O aletle gelen Home Premium da yeter yani sana. Ultimate yükleyip cypto mu yapacaksın, yoksa unix programları mı kullanacaksın? Ultimate olayına geçmesi tüm halkımızın garip olay. Orijinal Windows 7 Home Premium'umunu kullan. Korsana geçip başını ağrıtma durduk yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi onu da denemiştim de, sorun bunlar diilmiş zaten, başka bilmediim şeyler varmış, recovery partisyonla ilgili, yukardaki mesajları biraz okursan anlarsın zaten. Goering said: USB stickten/USB HDD'den kur windows'u abi, öyle hatalar çok oldu bende. sonra desktop'tan veya usb'den kurunca düzeldi.. "wintoflash" freeware zaten, indir iso'yu yazar direk stick'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Goering said: USB stickten/USB HDD'den kur windows'u abi, öyle hatalar çok oldu bende. sonra desktop'tan veya usb'den kurunca düzeldi.. "wintoflash" freeware zaten, indir iso'yu yazar direk stick'e aman abi 2 sayfa vazgecircez diye ugrastik, asdfasafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ubuntu indirmişken bak ona da, madem meraklısın. Işık Linux'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ubuntu'dan yazıyorum : ) ama windows'un içine kurdum tabi : ) GERGE said: Ubuntu indirmişken bak ona da, madem meraklısın. Işık Linux'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kardeşimsin, saol, sen yardımcı olmaya çalıştın sadece, boşver gerisini. escape said: şu 1. posttaki sorunu kimse çözemez burdan. hem de pc başından. ubuntu falan filan diyosunuz herife adam çözüm istiyor. ben de bu iş benim başıma gelseydi yapacaklarımı söyledim sadece. birsürü laf atılmış. aynı anda ağzınızı burnunuzu kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 boyle yeni uyeye can kurban lan. 1 sayfa daha anlatabilirim problem cozumu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 eyvallah abi, yeterince yardımcı oldun zaten, bu arada üzerime aldım da beşka yeni üye yoktu di mi civarlarda : ) KHaRoN said: boyle yeni uyeye can kurban lan. 1 sayfa daha anlatabilirim problem cozumu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 GERGE said: Pulkas sana çok kötü bir tavsiye verdi ama. O indirdiğin 4 ay sonra çıkacak Ubuntu versiyonunun günlük derlenmiş hali. Sağlam olmayan, çalışmama ihtimali olan bir şey. İndirme onu. Alpha 1 daha Natty. Günlük derlendiği için sistemin sağlamsa da çalışmayabilir. Ne diyorsun böyle Pulkas? Şunu indir: http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download Ve 32 bit indir. Evet linuxden biraz uzak kalınca herşeyi unutmuşum ne yazık ki.Ama sonuçta ubuntudan bahsediyoruz.Alphası öldürmez biraz süründürür.Fakat bu gibi durumlarda ne kullanmak lazım?En güncel kerneli takip etmek lazım bi şekilde.Keza zamanında bu güncel olmayan kernel versiyonlarından ötürü çok başım ağrıdı.Senin donanımın yeni bir donanım ama hali hazırdaki kernelde senin donanımını tanıyacak argümanlar girilmemiş olduğunda indirdiğinde 600 mblık iso için geçen 11 saat burnundan geliyo mesela.[2006 da böyleydi] hangi dağıtımı tercih etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Alpha'sı öldürmez ama daily olursa öldürür be abi :) En güncel ve çalışan sistem istiyorsan ve Linux biliyorsan: Arch Eğer Linux bilmiyorsan Arch'ın grafik arayüzlü newbie dağıtımı var: http://chakra-project.org/ Aynen Arch, tek ekledikleri GUI setup, hazır KDE ve hw detection. Zaten xorg filan artık otomatik olduğu için detection da kasmıyor. 1 yıl önce çok iyi çalışıyordu daha alpha bile değilken :) Hala alpha diyor ama stable artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ubuntuyu kurduktan sonra bi de 223mb lık update yaptı, zaten son sürüm diil miydi o niye bi daha update yaptı ki : ) bi de dns'leri değiştirmek için baya ter döktüm, konsol falan anlamadım ilk önce, sonra neyseki hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Linux bu, hep update olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sonunda bozacan sen bu bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aman hocam, allah yazdıysa bozsun : )) ahmedinejad said: sonunda bozacan sen bu bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar