ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Romalılar, porselen kaplama yapılan dişimde sağlam bir ağrı var: - Doktorla konuştum apranax fort dedi, alalı 1 saat oldu ama etkisi yok. - Yarına dek dişçiye gitmeyeceğim Bunları göz önünde bulundurarak bu ağrıyı azaltmak/bitirmek için ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakı derler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 damardan almadığın sürece 1 saatte etki etmez tabii ağrı kesici. kaldı ki kimyasal hakkını kullanmışsın bile, az daha bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 diş ağrısını apranax kesmiyordu bende en güzeli uyku ilaci alıp uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yatıp uyumaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 R2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakı, aspirin, kolonya, zeytin basma olaylarına falan girişme. yarına kadar diş hekimine gidemeyeceğinden yola çıkarak tıp merkezine de gidemeyeceğini düşünüyorum? acile gidebilirsen dikloron im veya novalgine im yaptırtabilirsin(sağlık sorunun olmadığını düşünerek diyorum) ama en garantisi git nöbetçi dt si olan bi tıp merkezine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mazejik. apranax mideyi yorar. bir de alt dişse dik otur. yatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ZaugnaKhaldun said: Romalılar, porselen kaplama yapılan dişimde sağlam bir ağrı var: - Doktorla konuştum apranax fort dedi, alalı 1 saat oldu ama etkisi yok. majezik. hayvan gibi bi ağrı kesici bu. seyahat sırasında yumruk gibi bi iltihap olmuştu bi keresinde bi anda. uyutmuyodu. bu ilaç sayesinde cildim pamuk gibi oldu. teşekkürler majezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya acile gidebileceğimi sanmıyorum şu anda majezik dün ağrımı geçirmedi, totalde 4 tane falan kullanmıştım 8 saatlik zaman dilimi içerisinde; yaramadı. apranax da geçirmiyor, rakı aklımda şu anda ama ağrı kesici aldım diye bir sıkıntı olur mu emin değilim. şimdi uyuyacak olursam gece uyanıp sabaha kadar uyuyamam, dün gece ağrıdan uyuyamadım sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çok dayanılamayacak halde mi ağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakı sür rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ne biçim ağrıymış abi git kodein bas o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kaplamanın (bana göre sol üst diş oluyor, sol tarafına doğru yayılmış durumda biraz; kaplamanın olduğu dişin diş eti de diğerlerine göre biraz koyulaşmış durumda. işte majezik 50 mg geçirmiyor, apranax fort geçirmiyor; birazdan rakıyı deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rakı içmiyen bilader sürcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 o zaman senin acil hastaneye gitmen lazım. bunlar ağrıyı geçirmediyse ağrı kesiciden fazlasına ihtiyacın var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ZaugnaKhaldun said: kaplamanın (bana göre sol üst diş oluyor, sol tarafına doğru yayılmış durumda biraz; kaplamanın olduğu dişin diş eti de diğerlerine göre biraz koyulaşmış durumda. işte majezik 50 mg geçirmiyor, apranax fort geçirmiyor; birazdan rakıyı deneyeceğim ağrı kesicinin geçirmediği şeyi rakının geçireceğini düşünmek.. kuzum siz mağrada mı yaşıyorsunuz yoksa teknolojik gelişmelerden mi habersizsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 "ateş küle, kül toprağa dönüştü..." diye tören yapıp gömelim bu adamları o zaman, dişi çürüyen ölür bu kafayla ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 büyük ihtimalle iltihap falan var hacım kökünde. gidicen doktora, bi bakıcak.. al diyecek sabah akşam augmentin 1000mg. geçince gel temizleyim. sen diyorsun rakı.. olacak iş mi bu? sen dediğim sen değilsin tabi göldbören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yeni gördüm umarım geç kalmamışımdır bz acile gelen hastalara şöyle yapıyoruz: bi tane citanest veya içinde lidokain içeren herhangi bişi olabilir reklam olmasın :) bunu alıyorsun şırıngaya çekip pamuğa güzelce emdiriyorsun. sonra o pamuğu alıp çürük dişinin diş etine ve çevresindeki ete temas etcek şekilde tutuyorsun uyuşana kadar. yaklaşık 15 dk yanağınla sıkıştırsan yeter genelde. bu seni diş doktoruna gidene kadar tutar. ağrı başlarsa tekrar yapabilirsin. en etkili ve en bilimsel yöntemdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mardox; durum periapikale yayılmışsa, örneğin akut apikal paradontitistse(ağrı kesicilerin bana mısın demediği durumda teşhisin bu olma olasılığı yüksek) işe yarıyor mu bu yöntem :P diş hekimi tavsiyesidir; rakı falan yalan işler, yumuşak dokunuzda ciddi enflamasyona yol açar, yapmayın etmeyin. şu aralar ağrı ne durumda merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 zar zor uyudum gece; biraz azalmış şekilde devam ediyor şu anda, şimdi majezik 50 mg içeceğim. teşekkürler bu arada tavsiyeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 @archangel acile gelip de işe yaramadığını gördüğüm hasta yok. ama palyatif tedaviler dışında ağız ve dişler konusunda söz diş hekimlerinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Pulpitis.. Kanal tedavisi gerek, git acil tedavisini ol bari bi an önce ağrın kesilsin.. Rakı içme sürme fln denmiş bu arada, kendini bilmez yorumlar yapmayın... bu da diş hekimi tavsiyesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Açıklıyım bi de...bu gibi durumda etki edecek tek ağrı kesme yöntemi rakıdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar