FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 3ü1 aradalar çok da güzel yeniyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kahve üstüne boca ediyorum sıcak sütü, üstüne de bi dudak payı kadar su koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Bir dudak payı nedir ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben de tam tersi kaynar suyla kahveyi karıştırıp dudak payı kadar süt koyuyorum (veya az daha fazla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 2 dudak payı bırakıyorum ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 İşte aşağı yukarı bi fincanın 5'te biri falan oluyo bi dudak payı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oha. ne dudakmış o öyle. zenciden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sabah kahvesi yarım bardak süt yarım bardak su. üstüne 7-8 kaşık kahve iki kaşık şeker. kafein bombası. kadınım hazırlamayı bilecek. afyon patladıktan sonra devam ediyorum insani ölçeklerde sütsüz şekersiz kahve içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 özel imalat. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dasaaa deney sonuçlarını açıklayalım mı? geldi mi vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Of yine mi kandırıldık. Hiç etik işler yapmıyorsunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sesu neyden bahsediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 goldbären said: dasaaa deney sonuçlarını açıklayalım mı? geldi mi vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 napae said: Sigarayla kahve içince insanın kakası geliyo yeaao sadjfkfd sigara ile degil de ac karna icince yardimci oluyor bana sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yok onu demiyodum ben ya. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Neyi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu arayla sigarayla kahve, çay, çikolata vb şeyler tüketmeyin bknz : gırtlak kanseri bknz : savaş ay bknz : adriana lima gögüsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 metalden korksak trene binmezdik, kahve'nin yanında illa sigara olcak zıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sesu said: Neyi diyorsun? postun sayfa başında kalmasıyla ilgili bi geyik vardı ondan bahsettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 escape said: bu arayla sigarayla kahve, çay, çikolata vb şeyler tüketmeyin bknz : gırtlak kanseri bknz : savaş ay bknz : adriana lima gögüsler Şekerli şeylerle sigara tüketmeyin olacak bu. /Griswold. Açmaya üşendim şimdi bilgisayarı hazır bu adamın laptop açıkkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ha sen yazmışsın ha o yazmış ne farkederki. iki türlü de o post bişi ifade etmicek benim postumdan sonra. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beyler kahveyle sigara tüketin tüketmeyin banane de ALLAH RIZASI İÇİN YARIM KAHVENİN İÇİNE SİGARA SÖNDÜRMEYİN istifra ediyoruz görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sek içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kahveyle çayla sigara içmenin normal sigara tüketiminden gelen zarara eklentisi yok, tatlı şeylerin var. Bu nedenle siz haşmetmeaplarının postuna nacizane bir eklenti teşkil ediyor idi kendisi, anlaşılamadıysa şahsınızdan kaynaklıdır. Size de iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Sıcak yemekle sıcak içecek sevmem ama illa içeceksem düzgün birşey içmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar