Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahvenizi nasıl içersiniz?

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Bittus said:

kahveye sut katmayi kahveyi oldurmek olarak saymisimdir ben de.

insanoglu garip iste.

sabah sütlü öğlen sütsüz kahve içiyorum genelde.
ben de aynı şeyi çaya şeker katanlar için diyorum :)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Organik Rize-Hemşin çayı içiyorum. "Abie kaçak çay içiyoruz biz manyak o yee" diyenlere de içimden gülüyorum.

çaykur'un genel müdürü bile itiraf etti; türkiye'de yetişene çay demek için 1000 şahit lazım diye hehe kaçağını bilmem de yurtdışından gelen çay çok daha güzel.

kahveye gelince, nestcafe klasik dolu dolu bir kaşık ve tek şeker ideal oluyor benim için.
Mesaj tarihi:
French press kullananlardanım ben de. Sütsüz, şekersiz. Dışardaysam da işi çok karıştırmadan filtre kahve veya espresso tercih ediyorum. Çok vaatkar bişey olmadığı sürece tatlandırmak çok cazip gelmiyo.
İşin bileni sayılmam hiç, ama öyle güzel değişik çekirdekler falan hoşuma gidiyo.
Mesaj tarihi:
Çayla kahveyle pek aram yok benim, sıcak içecekleri sevdiğimi söyleyemem ama dışarıda arkadaşlarıma ayak uydurmam gerekiyorsa ya gittiğimiz bir kaç tane kafeden birine ya da starbucks'a falan gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
türk kahvesi
şekersiz
cezvede yaparım kendim
hiç üşenmem
ayrıca kahveye şekeri dayayan insanlar kahve içmiyorlar belirteyim.
şerbet içerseniz aynı tadı alırsınız.
Mesaj tarihi:
kahve hakkında türk kahvesi dışında bişi bilmem. fazla içtiğimde söylenemez, artık kafein ihtiyacımı kola yerine kahveden karşılasam diyorum da evde güzel kahve yapmak için ne lazımdır?

3ü1 arada tarzı şeyleride sevmiyorum bu arada, farklı bişi arıyorum
  • Yeni Oluştur...