Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snowboard ekipmanı

Yeto

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar , snowboard için yeni pantolon ceket filan alacağım. Ama örnek olarak bağdat caddesinde sorduğum mekan çok da ahım vahım bir şey olmamasına rağmen sadece pantolona 380 lira fiyat çekti.
acaba forumda kimsenin bildiği adam gibi ürünü fahiş fiyata satmayan ve istanbulda bulunan bir mağaza var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

çok pahalısına kaçma.Herhangi bir artısı yok gibi benim arkadaş Bursa'da Metrodan aldı 100 liraya pantolonu gayet memnun.Ben geçen sene 180 e almıştım o bile gereksizmiş

Var 400-500 liralık montlar salla.Şu anda kayak pantolonu, sweatshirt ve kolsuz montla kayıyorum(yani uludağa kar yağsa kayacam,yeter.... yağ artık) gayet rahatım.Yanlız boyun bölgeni koru orda yediğin soğuk kötü yapıyor.

Haa en pahalısından giyinecem cafede oturan kızlara hava yapacam diyosan o başka.Piyasada acaip şekil giysiler var
Sosyal ağlarda paylaş

board ekipmani secerken ne kadar suredir board yaptigin onemli..

eger acemiysen, o zaman cok dusersin kesinlikle iyi bisey al yoksa bi yerin donar..

eger cok iyi kayiosan, bol kar kayarsin hatta Allah korusun kaybolursan o dandik urunlerle daha cabuk bulunmak icin dua edersin..

birincisi board kiyafetin kalin olmamalidir, terlediginde bunu disariya atabilmelidir, hafif olmalidir... vs vs..

yani ne kadarlik boardcu oldugunla cok alakali alacaklarinin,

istanbulda mekan sormussun anadolu yakasi veya avrupa yakasina gore degisir.. ama Spx var mesela nautilus da, orda ali vardir, onu bulabilirsin adimi verirsen hatta yardimci olur fiyat konusunda..

biz esimle tum malzelemeleri ordan aldik, onun disinda yine iyi bir yer kavacik da proshop var, orasi da baya iyidir hesaplidir ama daha ziyade kayak ekipmani bulunur..

unutmadan kayak tulumuyla da board yapilir ama muhtemelen agini yirtarsin gunun sonunda ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Decathlon süper. Tschibo yanında bakkal gibi kalıyor.

Fiyat/Performans arıyorsanız direkt Bayrampaşa yolunu tutun, decathlon'a uğrayın.

Spx falan hikaye. Rossignol/Burton giyme nedeniniz boardcu olduğunuzu dışa vurum ise sorun yok.

Üşümek istemiyorum kullanılabilirlik daha önemli diyorsanız direkt dağcılık/outdoor mağazalarının yolunu tutun.

Bu sene bulabileceğiniz kaliteli ürünler The North Face ve Millet marka.

The North Face'i nakit indirimi ile almak için Karaköy Atlas veya Everest Outdoor'a

Millet almak için, Kızıltoprak Maceracumhuriyetine gidin.

Dağ için üretilen gerçek ürünler nasıl olurmuş o zaman görüyorsunuz. Fırsatınız varsa Avrupa'dan Vaude veya en üst seviye olarak Mammut. Amerika'dan Patagonia, Mountain Hardware veya en üst düzey olarak Arc'teryx. Bu son markanın şuradan waterproof shells ve waterproof insulated shells'e bakacak olursanız anlarsınız Arc'teryx

Benim favorim Mammut ve şu ceket; fotolara tıklayıp bakabilirsiniz.Mammut Diamond Jacket

Son olarak kesinlikle kıç koruma şortlarından tavsiye ediyorum. Kasktan çok daha önemli başlangıç ve orta seviye için. Onlardan da bende eski modeli var ve en güzeli çünkü dıştan normal şort görünümlü Burton Impact Shorts

Türkiye'de artık sadece şu şekilde affilli ve rahatsız olanlar var Impact Short 1
Impact Shorts 2

Ve ne yazıkki bu ürünler ne kadar rahat gözüküyorsa gerçekten o kadar rahat, ve ne kadar kaba gözüküyorsa gerçekten o kadar hareket kısıtlayıcı ve rahatsız. d3o kullanmaya başlamalarına rağmen ( turuncu malzeme ) hala sorunlu.

Özet olarak olay budur efem.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 4-5 sene once nike'dan almıstım pantolon. 200 lira civarıydı. düz siyah ve cok rahat. hic sıkıntı cekmedim su ana kadar.

genelde kıs sporları malzemeleri cok pahalı. montlar, pantolonlar en asagı 200 liradan baslıyor. rossignol, burton gibi markalar zaten ucuk. gozlukler hatta bereler bile 150 lira civarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh abi soru sormuşsun hep de yanıtlamayı unutmuşum.
Sorduğum pantolon burton veya rossignol değildi , animal diye bir ingiliz markası ve 5k/5k özellikliydi ve slaloma sordum. deseni filan pek hoştu lakin fiyat ve işlevsellik açısından pek de başarılı değildi.
bir tane eleman buldum burton pantolonunu satıyor , yarın gidip ondan alıcam sanırım 200 tlye
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten böyle markalar surf&wakeboard&snowboard malzemelerini satıyorlar hep.
mesela billabong gibi , ona da surf markası deriz ama board malzemesi de satıyorlar.

bir de açık söyliyim ne burton ne rossignol , en güzel tasarım kesinlikle animal'da. tabi pantolonlar 5k/5k ve 380tl nakite %20 indirimli. montlarda sanırım ya 10k/10k ya da 10k/5k fiyatlarda yine pantolon civarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikidan gelecek arkın falan varsa direkt onlar vasıtasıyla al. Ben takımımı,sezon başı olmasına rağmen, Amerikadan almıştım yarı yarıya karlı çıkmıştım. Hatta sezon sonu falan beklersen daha da düşer fiyatlar.

10.000/5000 montum var kartalkayada kayarken sadece içlik ve montla kayıyorum, daha soğuk yerlerde kayacaksam içlik üzerine bir kat daha ve mont ile kayıyorum. -27 lere kadar gördüm ve hiç sorun yaşamadım. Bu tarz ürünleri alırken ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...