adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 lazım bana 1 kaç haftalığına genelde dışarda set şeklinde satıyolar sadece figür bulamadım o şekilde alabilceğim bi yerde söyleseniz olur ama elinizde varsa ve istanbulda oturuyosanız çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 figür dediğin 2.5 cmlik adamcıklarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 stop motion film yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kardeşim yapıcak ben değil bulabilirmisin abi dedi bi soriyim soruştiriyim dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 feneryolu dünya göz hastanesine yakınsan şeyedebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi şubeli oyuncakçılarda artık lego minifig bulunuyor. legonun kendisi çıkardı. ama içinden ne çıkacak bilemiyosun. kutulu değil poşetli oluyolar. hepsi tek bi kutunun içinde duruyo bakkal işi. paketlerden çıkabilecekler kutuda gösterilmiş ama. figür başına 6-7 tl sanırım, tuzlu :P istanbul istinye park'ta toptancının dükkanı var orada vardır kesin. diğer oyuncakçılarda da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 al buldum aynen buydu gördüğüm içinden tahtabacak korsan da çıkabilir, eli süpürgeli emekçi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi kondom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bunu alsın:D kardan adam bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 goldbären said: al buldum aynen buydu gördüğüm içinden tahtabacak korsan da çıkabilir, eli süpürgeli emekçi de ozellikle istedigin tipler varsa, bunlari almak hayatini karartabilir. iflas ettirir adami bu aklima dunya kupasi cikartmalari geldi =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 haha bu da aynı hesap işte. para tuzağı yapmak istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 oha cok iyiymis istinye park da ki magazada varmidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 olması lazım. yani başka hiçbir yerde olmayan, olmayacak setleri onlar getiriyor. dünya da para. türk toptancısı kazıkçı çünkü. yoksa lego dünyada pek pahalı bi oyuncak değil. bizde zengin elit oyuncağı diye bakılır olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 legonun fiyatı eskiden böle değildi, baya baya alınabilirdi, sonra bi boklar oldu, şuanın 50-60 lirasına denk gelen setler, 200-300 oldu, kim yaptıysa kafam girsin zaten bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 türkiyeye lego group'tan ithal etme yetkisi bi tek adore oyuncakta, tam diyemedim, tek distribütör onlar işte. lego da parasına bakıyor, burada kazıkmış falan sallamıyor. tekel olunca istediği fiyattan borusunu öttürüyor adoreoyuncak. amerika fiyatlarıyla karşılaştırırsak vahim zaten, ama hani vergisel farklar var deyip avrupa fiyatlarıyla karşılaştırsak, almanya vs. yine de adamların %20 gibi bi hava parası fazlası var. istedikleri kar marjı neyse onu koyup öyle satıyolar, 1950'lerin ticareti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Chemical said: abi kondom dikkat! lego kondomlar koruma sağlamaz. sivri kenarlar partnerinize zarar verebilir. olası sıkışmalardan lego firması sorumlu değildir. çünkü legolar biribirne takılsın diye yapılmış ürünlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dasaa yorulmuyor musun abi sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 lego dedinizde seneler önce kozyatagı carfurdaki ismini unuttugm magazadan alırdım.koca koca kaleler bilmemneler yapardım.sonra nolduysa kayboldu onlar bi bakayım dedimde nette bulamadım onlardan.heri potır legoları dolmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 anlamadım.. yorulacak ne yaptım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu enerji , her an doğaçlama birşeyler üretmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 o kendiliğinden çıkıyor ya. bişi yapmama gerek kalmıyor çok. (köleler çalışıyor bodrumumda.. çok şükür çalışkan çocuklar.. YAZIN YAZIN! BANA DAHA ÇOK İÇERİK HAZIRLAYIN!! HAHAHAHAHAHA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 post başına bir pirinç tanesi ödüyor. akşama kadar 100 150 mesaj atıyorum da bir kaşık ediyor... bu arada lego deyince son nokta budur. lütfen tartışmayınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dört ileri vites kutusu, dört çekerden bağımsız çekiş, tam bağımsız süspansiyon, dört tekerlekten yönlendirme (evet doğru okudunuz) ile en gerçekçi set buydu. pnömatik yok içinde ama olsun. batacağını bilsem de sarılarak uyurum buna o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 of mandalorian legoları varmış, http://cache.lego.com/images/shop/prod/7914-0000-xx-12-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar