Sereglin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://twitter.com/06melihgokcek/status/45320166787125248 afasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yorumlarını gördükçe bu gerçek melih gökçek olamaz diyorum. adam bildiğin troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ahahaha NTV'yi açın ana haberde sözü geçti melih'in inanmıyorsan asfaltı yala demesi faddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 asfaltı yala dememişki adam. tadına bak demiş !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cnn turk canlı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 anam i . melih fılaşda edik: recep nerden cıktı asagıdaki recep din kardeşi topagına takıldım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi çok sağlam troll adam ya. kızın biri "habertürkte mafyadan bilmemkimin oğluyla görüştüğünü gördüm" tarzı bişi yazdı, cevaplara gel: mevzuu bu: http://www.melihgokcek.com/03042010_haberturkte_cikan_ceteden_gokceke_cankaya_sozu_baslikli_haber_hakkinda_twitter_uyelerine_aciklama-138.html cevaplar: 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek @ Önce oku. Sonra seninle ayrı konuşacağız. @ladyimam --- melih gökçek Layd mahkeme de seninle hesaplaşacağız.Benim mafya olduğumu ispat edeceksin. Ya da neticesine katlanacaksın. >>> @ladyimam @blntksdl Herkes ağzından çıkanı ispat edecek. Ya da neticesine katlanacak.Senin davanı kendim takip edeceğim. @ladyimam @blntksdl @ Bizden sana gelecek sadece adalet yoluyla gelir. İnşallah sonucu buradan tüm twittercilerle paylaşırız. @ladyimam @civanemre @blntksdl Dedin ki"sizin mayfa oldunuzu söyleyenler haklı cıktı." Bana mafya diye hakaret edenin yeri adaletin önüdür. @ladyimam @cetings Göreceğiz.Telaş başladı değil mi?Bu gece düşünüp düşünüp yatamayacaksın.Bunu gerçekten söylüyorum. Mahkemenin yüzü soğuktur. @ladyimam Ayrıca şu da çok iyiydi, ama'nın fonksiyonu süper Tekrar ediyorum. İskender Çolak yakın tanıdığım birisidir. Ama alevi ve CHP'ye yakındır. Ayrıca şahsi olarak saygı duyarım. @mirayosmanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 düşünüp düşünüp yatamayacaksın heuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5poEHc37Jd8&feature=player_embedded#at=138 AHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 http://trollface.biz/wp-content/themes/twentyten/images/headers/path.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi o maskotlar çok korkunç hahaha. çocukların evinde olacak falan diyor. clementine bu maskotların yanında çok masum durdu bir anda gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ahahaha kedi canını senin :D Abi ankara havası oynayan kedi yaaa. Melih Başgaaaaan süpersin :D Bu da Melih Gökçek'in paylaştığı bir video. Diyecek söz bulamıyorum :D http://www.timsah.com/Yuruyen-merdiveni-kosu-bandi-niyetine-kullanan-ordekler/edT0r0kDR1G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://twitter.com/#!/06melihgokcek/status/64008274512576512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi bir şeyler diyecektim ama tam o sırada birine mahkeme falan dedi korktum sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek BU GECE BEYAZ TV'DE SAAT 23'DE R.O. KÜTAHYALI VE LATİF ŞİMŞEK'LE PROĞRAMIMIZ VAR. KAÇIRMAYIN.KK İLE İLGİLİ NELER ANLATACAĞIM NELER:) allah belani vermesin melih. cok cilginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi bu ne ya herif twitçi olmak için doğmuş resmen 06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek DEĞERLİ ARKADAŞLAR YARIN ERKEN KALKMAM LAZIM. HEPİNİZE İYİ GECELER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bence 35 kişiden oluşan bir twitimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 "Bu davadan 10 milyar tazminat aldım. Sana hem tazminat hem ceza davası açıyorum. Mahkede görüşürüz.Açık özür dilersen affederim." sdfsdfs bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dublepost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cok guzel trapler atiyor. gecen birine hakaret ettirip, `avukatlarim tweetlerinizi incelemeye aldi. mahkemede gorusuruz x bey. mahkemenin yuzu soguktur:)` diye cevaplar yaziyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nası bi dünya lan bu adam kazana düşmüş fök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Aynen Berkovich, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 küfretcektim tırstığımdan edemiyorum. ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adam grand master troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar