suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gerizekalıya bakarmısın ya? Sen kimsin lan Raul gibi bir futbolcuya artislik yapıyorsun? Delirdim abi , görsem kafa göz dalarım bu serseriye.. Çok sinirliyim nedense... aptala bak aptala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 naber lan guti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ligtv tum devre arası boyunca bu herifin mallıklarını gosterdi. adam hakkaten hasta, uzuldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben de "guti naber lan" yazmaya gelmiştim. bu dengesizden kurtulduğumuz iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 henry olm, rahatsiz misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 o eli bi kere indir zidane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu adam kaç yıldır 19 yaşında? yoksa zaman mı geçmek bilmiyor? adamın hayatı rezalet, guti'ye raul'e yapınca haber oluyor da diğer zamanlarda da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 adam fahri 19 yaşında forever liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne var bunda büyütülcek anlamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 raulun eli terliydi lan belki de, ya da kendi eli terliydi, veya silmek istedi, belki de refleks olarak yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yani evet adama da yükleniyosunuz ama ben biriyle tokalaşınca elimi yıkıyorum. ne var ki bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 o eli kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 asi cocuk batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Raul'ün eli terli olamaz mı abi? Adama bok atmak için yapılan habere bak ya komik, isterse Metin Oktay olsun elini sıktığımda terliyse silerim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ter meselesi oldugunu sanmam batuhan yaptıysa pislik olsun diye yapmıstır.adam ben kırmızı ışıkta durmam cezasını öderim diyen bir tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fede said: adam fahri 19 yaşında forever liseli öldüm yaa gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beyler bu herifin beşiktaştan niye gönderildiğini hatırlayalım ve "normaldir" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Yalnız Batuhan'ı muhtemelen Eskişehir de şutlayacak, başkan Halil Ünal'ın yeğeniyle nişanlıydı ama ayrılmışlar, biraz öyle dayatma vardı da artık o da bitti. Eskişehir'dekiler bilir 222 Park ve Buda adamı kesinlikle içeri almıyor talimat var, eğlence hayatını da baltaladılar. İzinsiz Eskişehir sınırından çıkma cezası da 25.000 tl günlük. Beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sehirden cıkma cezası mı? ne sanıyo lan bunlar kendilerini? spor kulubu mu bunlar esir kampı falan mı? hayır batuhan dallamanın onde gideni tamam ama cezalar tam bir dingil isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bunu zamaninda dovmemi$ler abi. agzi kirilasi bi adam olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 toggie said: sehirden cıkma cezası mı? ne sanıyo lan bunlar kendilerini? spor kulubu mu bunlar esir kampı falan mı? hayır batuhan dallamanın onde gideni tamam ama cezalar tam bir dingil isi. Abi adam şehirde durmuyorki, zaten hayvan gibi izinleri var. Ama sen her ter idmanından sonra İstanbul'a basarsan olacak tabii ki ceza, profesyonel sözleşme ve hayvan muamelesi arasında fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Elini sortuna surereken yuzundeki anlamsiz ifadeye bakilirsa ter yuzunden degil pislik olsun diye yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 BulletRide said: Yalnız Batuhan'ı muhtemelen Eskişehir de şutlayacak, başkan Halil Ünal'ın yeğeniyle nişanlıydı ama ayrılmışlar, biraz öyle dayatma vardı da artık o da bitti. Eskişehir'dekiler bilir 222 Park ve Buda adamı kesinlikle içeri almıyor talimat var, eğlence hayatını da baltaladılar. İzinsiz Eskişehir sınırından çıkma cezası da 25.000 tl günlük. Beter olsun Taraftar zaten başından beri istemiyor, zaten yaptığı bir şey de yok. Bir grup Batuhan dostları ve onların çevresindeki insanlar var. İyi bu çocuk, yetenek var, fırsat fırsat diyip duruyorlar (hala), onun dışında gün geçtikçe adamın sevmeyenleri artıyor. Bıraksın futbolu, dizide falan oynasın, açılışa falan katılsın, mankenlik yapsın bişiler yapar; bu kadar ün yeter ona devamı için. Burası Türkiye, kolay şeyler onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar