Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimin içkisine karıştık?

dylanN

Öne çıkan mesajlar

kermit yavaş yahu.

olay sonuçta geniş bir kitleyi ilgilendiren bir olay. 18-24 yaş arası bu sitenin de genel kullanıcı profiline çok uygun olduğu için de pek çok üye için önemli olması kaçınılmaz. bu yaş aralığında olmayanlar arasında da benim gibi bu tür konuya özgürlüğe önem veren pek çok üye var, haliyle bu tür saçma sapan kural ve yasaklara tepki olması kaçınılmaz.

Gelişme oldukça yeni bir şey oldukça yeni bir konu açılması çok normal. Futbol bölümünde kısıtlı takipçi olduğu için "GS genel tartışma" "FB genel tartışma" diye topik açıp tüm sezonu orada tartışıyoruz da, böyle geniş bir alanda tabii ki her olaya yeni bir topik açılır.

hem a.k. partisi (uzun adı adalet ve kalkınma partisi olduğuna göre ak parti değil ak partisi demek daha doğru oluyor) bugüne kadar iyi bir şey yaptı da söylemedik mi nedir yani? Adamlar 8 senedir çirkin yasakçı, dolandırıcı ve kadrolaşmacı bir zihniyetle ülkenin içine ediyor, en ufak olaydan (içki yasağı, silah tasarısı, ucube heykel söylemi, evrim yoktur sergileri) en büyük olaylara kadar (referandum, ergenekon kolpalaması, dış politika ve demeçler) ülkeyi mahvediyor. E tabii ki konuşulacak.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor konuşulmasın diyenmi var ?
ben kalkıpta destekliyorum sayın başbakanımızı demişmiyim ?
olay burda 2 3 gün içinde aynı konunun, farklı versiyonlarından, eğer 1 kaç tane daha laf söylerse başbakan 10 tane topic açılması.
ben bunu söylemişim, bazı kankacı tayfada saçma sapan bi şekilde araya girip bana laf sokarak tanklamaya çalışıp, dps yetersizliğinden dolayı boss enrage olunca wipe yemişler.
neyse uzatmayalım yeterlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

benim derdim pek muhterem şakirtlerle. ne savunucam veya yancılık yapıcam dilana, başta gelmese bile yine de en kıl olduğum üyelerden biri olur kendisi. kermit bana niye atar yaptı onu hala anlamış değilim. ama pazar alanında ki bi postumu kilitlemişti çok zaman önce bi tur ondan olabilri sanırım yada bana çıkmış da olabilir piyango. tanımam etmem ama forumdan gördüğüm kadarıyla kendi de içki rakı seven bi adam. neyin peşinde anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

sana şakirtlere karşı savunma görevini kim verdi ki?

şu kafa yapısı türkiyede bir bitse her şey çok daha iyi olacak. kemalist topluluklar ( tsk, add vb. ) kendilerini ülkenin bekçisi sanıyor, hareketleri falanda çok kıl.

Juvenal'in bir sözü var " muhafızların muhafızlığını kim yapacak? " diye. adam 20 yüzyıl önce söylemiş bu lafı şimdiki kemalistleri görseydi kendini vururdu. hem tartıştırmıyorlar, hemde ortalığı alevlendirip duruyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

şu kafa yapısı türkiyede bir bitse her şey çok daha iyi olacak. kemalist topluluklar ( tsk, add vb. ) kendilerini ülkenin bekçisi sanıyor, hareketleri falanda çok kıl.

Juvenal'in bir sözü var " muhafızların muhafızlığını kim yapacak? " diye. adam 20 yüzyıl önce söylemiş bu lafı şimdiki kemalistleri görseydi kendini vururdu. hem tartıştırmıyorlar, hemde ortalığı alevlendirip duruyolar.

tartışıyorum niye tartışmıyıcam. kimsenin bi görev vermesi gerekmiyor böyle bişey için. bold kısma da öldüm gülmekten. diğer topiclerden kaçan sensin bu arada ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Di mi ya şu Atatürkçü kesim de olmasa ne rahat olacak herşey. Yarısını içeri attınız zaten, geri kalanı da sindirirsiniz bi şekilde, ver elini Avrupa Birliği ile gelişen Türkiye ve RTE'nin BOP Projesi. Eh kendisi eş başkandı zaten hepimizn bildiği gibi, Büyük Türkiye Projesi mi sanıyodunuz yoksa? 5 sene evvel AB'ye girdik diye şenliklerle karşılamıştık babaları havalimanında, şimdi o ahali daha da çoğaldı, haklı adam içkiye karışmıyorlar ki, alt tarafı eczanelerde kolonya satılması için içki ruhsatı alınacak o kadar yahu, abartmamak lazım... Bu abartanlar hep bu kemalistler işte ah ahh, olmasalar 100 yıl ilerde olurduk...
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Bu ülkenin gerçek sahipleri, yani kurucuları ve onların başındaki Mustafa Kemal Atatürk vermiş:

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Birinin vermesine de gerek yok gerçi. Bu ülkede yaşayan herkesin sorumluluğu çıkarcı-gerici tayfaya karşı ülkenin çıkarlarını ve geleceğini korumak, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kadrolaşan, en çok yolsuzluk yapan, en yasakçı yönetimini hala savunacak kadar acizlere karşı mücadele etmek.

Napolyonn said:

Esasında gerici kafa yapısı bitse çok güzel olacak. Yani adı üstünde, gerici. Hatta daha ileri giderek din bitsin de denilebilir senin mantığını düşünürsek. İnsanlık tarihinde insanlığa dinden daha fazla zarar vermiş çok az şey vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

ne nazik adamlarsınız abi,nerde büyüttüler sizi.

ülkenin gerçek sahipleriyle tartışma ülkeden atarlar.

işin şakası bir yana

bu ülkenin gerçek sahibi diye bir şey yok, çünkü ülkeyi birilerinin sahiplenmesini gerektirecek bir durum yok ortada. ortaya suni bir tehlike atıp, olmayan düşmanla çarpışmaya hazır bir grup sinirli adam görüyorum ben karşımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esasında gerici kafa yapısı bitse çok güzel olacak. Yani adı üstünde, gerici. Hatta daha ileri giderek din bitsin de denilebilir senin mantığını düşünürsek. İnsanlık tarihinde insanlığa dinden daha fazla zarar vermiş çok az şey vardır.

abi kendi uçağını düşürmenin planını yapan,camilerini bombalamayı planını yapan(idda edilen) (varlığı kabul edilip,oyun o canım denen belge) komutanların olduğu ülkede sen gericiliği dert ediyorsan vay halimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Rewendor said:

abi kendi uçağını düşürmenin planını yapan,camilerini bombalamayı planını yapan(idda edilen) (varlığı kabul edilip,oyun o canım denen belge) komutanların olduğu ülkede sen gericiliği dert ediyorsan vay halimize.

birine karşı olunca diğerine olunmuyor diye bir şey yok ki? Onlara da karşıyım, ama evet bu çok daha büyük bir tehdit. Çünkü komutan dediğin gelip geçer, bir uçak düşer, bir cami yanar unutulur. Ama bu adamlar yaptıkları pisliği kalıcı hale getirmek için her önlemi alıyorlar, alttan çalışıyorlar, bilinçli kadrolaşıyorlar, yeri geliyor yasaları bile değiştiriyorlar. Kısaca biri "kötü eylemler"ken biri "temelli değişiklik" ve "çok daha büyük ölçekli bir değişiklik" olarak yer ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit ben değilim forumdan bi kıza yavşayan veya çıkan o sensin.Daha sonra da forumu kız arkadaşınla birlikte terkeden sonra dayanamayıp 4-5 ay sonra dönen de sensin.Çevrenin %80ini forum oluşturan da sensin.

Dilan arkadaşım yakın da arkadaşım o seni hiç mi hiç ilgilendirmez.Ben burda arkadaşımı korurken de buna kimse karışamaz, kıza her topicte salak anlamına gelen laflar söylüyosun.Biz burda birinize laf söyleyince yancılarınla birlikte hemen üşüşüyosun.

neyse ya şurda şu saçma konuda tartışmaya bile gerek yok senin ne dediğin umrumda değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

bu ülkenin gerçek sahibi diye bir şey yok, çünkü ülkeyi birilerinin sahiplenmesini gerektirecek bir durum yok ortada. ortaya suni bir tehlike atıp, olmayan düşmanla çarpışmaya hazır bir grup sinirli adam görüyorum ben karşımda.

insaf.

adamın ben padişahım demediği kaldı nerdeyse, sen hala suni tehlike diyosun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...