axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Malmortits Ahahaha eved eved ilginçlikler makinası yapmak istemişler orda güldüm baya. Gerilim sahnesine bi çay kaşığı espiriler şakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya arkadaş lütfen bi sayfay geek'i tutulsun şu filmlere danışman niyetine ya. yüz milyonlar saçip aptal aptal mantık hataları yapmaları beni çileden çıkarıyor. yani ufak tefek bi iki twist ile bilim kurgunun hakkını verin ne bileyim lan. ha ona rağmen 7/10 veriyorum filme. güzel film vesselam, görsel efektler falan çok başarılı.. ama bi 9.5/10 veremediğime sinirliyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mortis said: bi de kadının odasındaki ameliyat makinası neden erkek için tasarlanmış? O alet buyuk ihtimalle Weyland icin kondu gemiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ahahaha evet seksist makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çalışmanın ismi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Onca senarist, ridley, space riddle malzeme, cop olmus heba olmus. O iki tane salagin kaybolmasi uzerine, kahkalar atarak gemide eglenmeleri, salak kaptanin gercekten canli bir extra terestrial bulgusu karisinda kayitsizligi (pod surekli alarm veriyor, koridor sonuna gelmis, yasam sinyali veriyor). Senaryodaki bir dunya malliklar, bosluklar. Fimin sonunda butun bu fail leri, esasinda 'this was the begining biatch!' baglamasi yaptik sictik hemde sivadik tadinda Alien a baglamak. Allahindan bul ridley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Yalnız şöyle bi detay yakaladık arkadaşla. David bu uzaylı amcaya ne diyo acaba? Bi noktaya kadar zararsız görünüyodu, David konuştuktan sonra ortalığı birbirine kattı eleman. David bi de sürekli birileriyle görüşüp duruyodu orda burda ki Peter Weyland amca da değildi bu. Adam cryostasisdeyken David başında bekliyodu, orda konuşuyodu hatta. Bariz bi şekilde de kraliçe alien'ı doğurtmak amacıyla uğraşıyodu sürekli. Davidde bi işler var bence yani. Zaten film çıkmadan reklam filmi gibi bişeyler çıkmıştı internette. Lost senaristi denen dürzünün saçmalamaları da olabilir bunlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mr_Hand said: David bi de sürekli birileriyle görüşüp duruyodu orda burda ki Peter Weyland amca da değildi bu. Adam cryostasisdeyken David başında bekliyodu, orda konuşuyodu hatta. Bariz bi şekilde de kraliçe alien'ı doğurtmak amacıyla uğraşıyodu sürekli. Ben orada Weyland ile konustugunu dusunuyorum. Cryostasis'de iken bir sekilde iletisim mumkun seklinde yorumladim o sahneyi. Bu arada ben sonucta bizim bildigimiz Alienlara ulasilacagini Engineerlerin bile tam olarak bildigini sanmiyorum. Siviyla temas sonucu farkli farkli yaratiklar olustu; bence sivinin ne tur canlilar olusturacagini rastgele faktorler belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Peki ya o mağara çizimlerini kim nasıl yaptı? İlkel uygarlıkları gelip ziyaret mi etti engineerlar, eğer öyleyse dünyadaki son engineer neden intihar etti? Alien biyolojik silahını 2.000 yıl önce geliştirdiklerini düşünürsek 30.000 yıl önce insanları yok edelim diye bir düşünceleri yoktu ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 anam spoyleri unutmuşum. Bence arkada çok daha derin bi hikaye gizlemeye çalışılmış. robotla olan "şimdi senin tanrın seni yaratabiliyoruz diye yararttık deseler hayalkırıklığına uğramaz mısın" muhabbetiyle ucundan dokundurdular, eğer humanoid kardeş başka bişeyler çevirmiyosa yazık olur. Dediğim gibi herifin ikide bir kiminle görüştüğü falan da belli değil zaten, son kalan yaratığı uyandırdıklarında bizim dürzü bişey diyene kadar kimseye zarar vermemişti... Ayrıca düşününce filmin bitene kadar herkesi iyiden iyiye manipule etti şerefsiz. Alien klasiği kafa - gövde ayrı haldeyken bile elisabeth'e duygu sömürüsü ve empatiyle bi şekilde dediğini yaptırdı, son anda kurtarıyorum diye alien'ı doğurttu... Sonuçta kadının karnına sevgilisinin DNA'sını değiştirerek alien yerleştirdi şerefsiz. Herkesten daha gizli bi işler çeviriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mr_Hand said: anam spoyleri unutmuşum. Bence arkada çok daha derin bi hikaye gizlemeye çalışılmış. robotla olan "şimdi senin tanrın seni yaratabiliyoruz diye yararttık deseler hayalkırıklığına uğramaz mısın" muhabbetiyle ucundan dokundurdular, eğer humanoid kardeş başka bişeyler çevirmiyosa yazık olur. Dediğim gibi herifin ikide bir kiminle görüştüğü falan da belli değil zaten, son kalan yaratığı uyandırdıklarında bizim dürzü bişey diyene kadar kimseye zarar vermemişti... Ayrıca düşününce filmin bitene kadar herkesi iyiden iyiye manipule etti şerefsiz. Alien klasiği kafa - gövde ayrı haldeyken bile elisabeth'e duygu sömürüsü ve empatiyle bi şekilde dediğini yaptırdı, son anda kurtarıyorum diye alien'ı doğurttu... Sonuçta kadının karnına sevgilisinin DNA'sını değiştirerek alien yerleştirdi şerefsiz. Herkesten daha gizli bi işler çeviriyodu. buradan alien'a bağlarım orda da vardı robot malum alien'a dokundurtmayıp, doğmasını filan sağlamıştı. Zaten David'i görünce direk Alien'a atıf diye düşünmüştüm ki belki de oradaki olay buradan geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Spoylır İkinci filmde de encinıırları dev zürafa ve timsahlarla çifleştirip predatür yaratacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Raincloud said: Spoylır İkinci filmde de encinıırları dev zürafa ve timsahlarla çifleştirip predatür yaratacaklarmış. ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hiçbir zaman anlayamayacağım bir olay, uzayın sonsuz olması kavramını bile anlıyorum arkadaş böyle bir filmde nasıl bir sürü mantık hatası yaparsın, yapıp kaldırıyor musun, bir insan evladı izlemiyor mu, yazılanlar çekilmeden önce okunmuyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bilerek yapmıyor olamazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 SANSASYÖN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bu arada Ntvmsnbc'deki incelemeyi okuyunca dank etti, bilim kurgu filmi yapıp evrimi karalamaya çalışmak da enteresan olmuş. Ben bodos "zaten illa evriliyolar ki" diye düşündüm de, üstüne basa basa "darwinizmi cart diye çöpe mi atıcaz şimdi?" lafını bile he demişti Elisabeth hanım. Bu ne lan?! Sonuç olarak biraz hayalkırıklığı var, evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Filmin evrimi karaladigina katilmiyorum. Iki nedenle: 1- Insanlarin uzaydan gelen bir irk tarafindan yaratildigini soylemek evrim karsiti dindar insanlarin da kabul edecegi bir sey degil. 2- Eger filmin basina dikkat ederseniz, ortada yine bir evrim var. Yalnizca evrim kendiliginden baslamiyor, birileri baslatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Esasinda butun olay anti humanist android in, uzayliya ana avrat kayip, el aleme rezil edecez lan sizi demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eveet size açıklayayım hemen filmi sinema/tv okuyan birinin yorumuydu filmden sonra: filmde Theron ablamız farkındaysanız bir kralın öleceğini yerine yenisinin geçeceğini bunun doğal bir döngü olduğunu söylüyor. filmin başında kendini decompose edip suya atlayan da aslında işte bu uzaylıların kralı, bunu bir şekilde ölüme terkediyorlar. bu da diyor ki "öyle mi amua goduklarım, göstericem ben size". kendini decompose ediyor o siyah sıvıyla, suya atlıyor, dna'sı falan değişiyor, sudan hayat başlıyor. hatta en sonunda suda galiba insan dna'sına benzer bir şey görüyoruz. yani bizi, insanları tee filmin başındaki uzaylı yaratıyor. amaç da bilmemkaç bin yıl sonra insanlığın gelişmesi, uzaya açılması ve bu uzaylılarla kapışması, onları köle yapması vs. bu uzaylılar da bunu anlıyorlar arada gelip krallarına ve/veya insanlığın ne kadar gelişmiş olduğuna bakmak için. görüyorlar ki bu insanlar kendi çaplarında yaşıyor, bi bok olmaz bunlardan, salıyorlar falan bilmem kaç bin yıl. ama bir noktadan sonra tehlikeli olacağımızı düşündükleri için prometheus'un gittiği gezegende işte mass destruction weapon yaratıyorlar ama bu weapon kıçlarında patlıyor. prometheus'un bulduğu da bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Alakasi yok, overrated brain storming olmus gereksiz olmus. Giris sahnesindeki engineer i oynayan aktor un verdigi spoiler. Ozetle gezegende yeni hayat baslatmak icin engineer larin uyguladiklar self sacrifice. Kral vs. degil. A great article about the actor playing an "Engineer"....he reveals his character, so be warned....has some SPOILERS in it. " We have seen the virals, the teasers and the trailers. We have seen the alien life forms and the spacecraft from Scott’s Alien. What information can you give us on your character as the ‘Space Engineer’? " In the original Alien, the crew encounter the ‘Space Jockey’, now known as an ‘Engineer’ (the name for the alien race) however, as this is a semi-prequel, the ‘Engineers’ have a much bigger part to play. My character is that of a fairly young ‘Engineer’ who ritualistically sacrifices himself in the opening scene. This sacrifice is very different to any others as I have to drink an ancient mix which causes my body to literally disintegrate into the water around me. This then provides the first building blocks for new life to form on the alien planet. There are two other ‘Engineers’ who are in the rest of the film and have fairly large parts, but you will have to wait for release to find out more." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 3D'si çok mu kötü? 2D veren yer buldum gitsemmi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 benim izlediğim yerde baya kötüydü 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 3d izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar