Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

kask cıkarma işini hadi anladık diyelim, bana uncharted bi dünyaya gidip gördügün yılana benzer bi yaratıga bıcıbıcı yapmayı anlatın ya

ayrıca bunu yapan adam iskelet görünce ÜHÜHÜ ANNECİM moduna giren bi herif lol
Mesaj tarihi:
abi simdi guncelde baslıgı gorunce aklıma geldi.Alien ın ilk filmindeki yaratıkların oldugu gemide olan canlı/iskelet uzerinde hic durulmadı alien serisinde(ya da ben kacırdım)direk yaratıklara yogunlasıldı,yasama mucadelesi verildi.

Prometheus da hikaye oradan devam ettirildi,kesfedilen gemi icerisindeki canlı ile olay devam ediyor.Hatta film insanların atası sanılan yaratıkla baslıo falan.

Yani soyle diyeyim yapımcılar madeni yakalamıslar,oradan ekmek yenir ama filmde eksik bir sey var.
Mesaj tarihi:

Kesilmiş sahnelerden birinde

yavru alienler gögsü yararak çıktıktan sonra büyüme aşamasında deri kalıntısı bırakıyorlardı hatırlayan vardır. Kesilen sahnelerden birinde geride kalan ve ilk ölen ikili bu deri parçasından buluyorlar.

Mesaj tarihi:
Saeros said:

prometheus hayatımda izlediğim en iyi film olabilir

Dis!!! (tu)

Ayrıca perde arkasını izleyip yapılan devasa setleri gördükçe insanın Ridley Scotta saygısı kat kat artıyor. Herşey CG olmaması atmosferi daha da iyileştiriyor.

Bluray setim de dün elime ulaştı. 7 saatlik ekstra var. Tekrar izlicem kısmetse.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Avatar Prometheus'dan daha güzel senaryoya sahip. Prometheus'un münasip yerlere sürülecek senaryosu yok. Popülist balon senariste sci-fi klasiği olabilecek potansiyeli emanet edersen sonuç bu. Cast şahaneydi acayip yazık oldu.

Yönetmen olacak adama zerre kadar saygım kalmadı. Salla başını al maaşını olmuş. Biraz kendine, işine saygın olsun adam.

Marketing aylarca alien prequel değil dedirtti. Sormasan bile söylüyorlardı röportajlarda, o kadar komikti. Nasıl değil yahu.

Gözümde 10 yılın hayal kırıklığıdır bu film. Affetmeyeceğim. Şimdi de içeri ağlamaya gidiyorum sdfsdfs.
Mesaj tarihi:
avatarın senaryoda direk pokahontas
prometheusun eksigi hiçbisey anlatmamıslar üstü kapalıda olsa hani biseyler yakalayıp aha buymu aha bundan kelli oluyormus diyemedik
dediklerimizde tirt çikti
güzel filmdi ama alien serisine dahil olmasaydı bu kadar negatif yorum almazdı
herhangi bir uzay filmi olarak düsününce güzel yani
Mesaj tarihi:
Herhangi bi uzay filmi olarak düşününce de teenslasher muhabbetleri yüzünden can sıkıcı. Avatar en azından pocahontas in space i kendi içinde tutarlı bi dilde anlattı.
Mesaj tarihi:
Aynen öyle, Avatar en azından kendi içinde tutarlı. Prometheus'u neresinden tutsan elinde kalır. Alyen gemisi gibi işte. Düdükle çalışan gemi mi olur lan.
Mesaj tarihi:
Anlamadıgım bu kadar adam hali hazırda hic birseyi baglamamıs,hic bir ipucu bırakmamıs cok cok cok az bilgi veren bi film olan prometheus a neden bu kadar giydirmiski?

Soru kitapcıgına bunun neden cevapları isaretlenmemis diye kızmaya benziyor bu..
Mesaj tarihi:
On October 8, 2012, it was reported that Fox had requested an extended version of the film for home media, but Scott refused to edit cut scenes back into the theatrical version of the film, which he considered his director's cut
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.imdb.com/name/nm0000631/

2. film için announced diyore..... umalım da soruların bi kısmını cevaplasınlar.

can sıkıntısından tekrar izledim az önce, senaryo ve oyunculuk hariç film çok iyi, ama o ikisi eklenince en fazla 7.5/10 alır.

Keşke şöyle Geleceğe dönüş tarzı sağlam bi trilogy olsa, gelecek 2 film efsane olsa falan, hayat bayram olsa, lay la lay la lay..

/yandı devreler.

charlize suitine kurban..
  • Yeni Oluştur...