Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

lan biri drama romance biri sci fi ne alaka lan.

art house film ile popcorn kıyaslamayalım.

İyi plot iyi plottur.

Dark Knight'ın plot çok fazla iyi mesela. Rises'ın ki Prometheus tier.

Böyle dengesizlikler mevcut yani. Şu filmdeki hikaye akışıyla ilk Alien'ı karsılastırınca anlar zaten arkadaş.

Saçmalık falan demese tam anlamadan birşeyleri kaymayacaktım da.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadinin kendine sezeryan yapmasi ve ardandan yarim saat actiona girmesi disinda film gayet iyiydi simdi hakkini yemeyin.
Birden cok gemi oldugu zaten önceden gösterilmisti. Ortada bir hata yok...
3 kere izledim Prometheus'u. Ilac gibi geliyo film kitliginda. Fakat cok fazla soru isareti birakiyo insanin kafasina.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün deleted sceneleri seyrettim. Pek tatmin etmedi açıkcası. Meredith ile Weyland babanın sohbetini uzatmışlar. Bir de sonda engineerın escape podda sağa sola bakınması. Onun dışındakiler tırı vırı.

LOTR extended version tadında bir şey bekliyordum. Hayal kırıklığı oldu. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hatunun sezaryenle aldırdıgı facehugger kırması hedenin, 1-2 saatte 20 katı boyuna ulaştıgı gerçegi var, bütün alien konseptine balta direkt.

Charlize Theron'u sadece adı afişte görünsün diye getirmişler, baba-kız plota hiçbir katkıları yok.

David baya başına buyruk bir ton aptal şey yapıyor.

Ya klasik horror movie'deki aptallıgı sci-fi'la birleştirince olmuyor işte anlatabildim mi? Herkes aptal.

Yani expertlar aptal aptal şeyleri bütün film yaptıgı zaman benim ereksiyon sönüyor, gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

Abi hatunun sezaryenle aldırdıgı facehugger kırması hedenin, 1-2 saatte 20 katı boyuna ulaştıgı gerçegi var, bütün alien konseptine balta direkt.

Charlize Theron'u sadece adı afişte görünsün diye getirmişler, baba-kız plota hiçbir katkıları yok.

David baya başına buyruk bir ton aptal şey yapıyor.

Ya klasik horror movie'deki aptallıgı sci-fi'la birleştirince olmuyor işte anlatabildim mi? Herkes aptal.

Yani expertlar aptal aptal şeyleri bütün film yaptıgı zaman benim ereksiyon sönüyor, gerek yok.

Bır yumusakcanın, düşük basıncta heleki o kadar mineral olarak zengin bir atmosferde o kadar hızlı büyümesi cok bilim dısı bir durum değil. heleki o canlı biolojik silah amacla üretilmiş bir canlı ise.

hayır sci fi değill bana sorarsanız, cünkü değil yanı. alien sci fi diye, amcam sci fi seviyo cekiyo diye bu sci fi olmuyo. uzaylı filmi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bır yumusakcanın, düşük basıncta heleki o kadar mineral olarak zengin bir atmosferde o kadar hızlı büyümesi cok bilim dısı bir durum değil.

Düşük basınç falan değil be abi, bildigimiz oda basıncı, büyüdügü solid miktarı hatırlıyorsun, başladıgı noktayı hatırlıyorsun.

Yemek yiyor olsa hadi bunu da biraz abartmışlar dersin de. bildigin odada 2 saat kalıp Canavar oldu yani, izlesek herşeyin büyüdügünü falan görücez fast forward gibi.

Ha kesinlikle sci-fi değil, baya baya BÖÖ ÖCÜ filmi. Sci fi olmaya kasmış da, ı ıh.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

goldbären said:

abi bacakları götüne girmiş adama gelip HEY SEN İYİ MİSİN? denmesi bile kolpa

AHAHAHAH ÖLÜYORUM

adamın duruşu hatırlayayım diye aradım da bunu buldum hahah

http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/556612_113120188830025_1743068452_n.jpg

kendi kendine bacak omuzda keyfi
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Bır yumusakcanın, düşük basıncta heleki o kadar mineral olarak zengin bir atmosferde o kadar hızlı büyümesi cok bilim dısı bir durum değil. heleki o canlı biolojik silah amacla üretilmiş bir canlı ise.

hayır sci fi değill bana sorarsanız, cünkü değil yanı. alien sci fi diye, amcam sci fi seviyo cekiyo diye bu sci fi olmuyo. uzaylı filmi işte.

çocukluğum, ilk gençliğim yitti gitti tamamen şu mesajla. bu nasıl bir argümandır? fim böyle mi izlenir?

yüzüklerin efendisi'nde shelob'un frodoyu soktuğu sahneye özenip filmin sonuna böh yapacak yaratık koymuşlar. on üçüncü sınıf korku filmlerinde kötü adam ölmez, illa filmin sonuna doğru canlanır aynı o filmler gibi.

xunn haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeolog acaip tırtoydu. Ergen apaçi saç style gibi adam. Şu tarayıcıları salması ardından uluması, atarlı tripleri. Bu mu bilim adamı da dünya dışı ilk keşif gezisine götürüyorsun başka bilim adamımı kalmadı memlekette.

Eski alien mirasını kullanarak son bir voli vurayımda gelen parayı ölmeden önce yiyeyim tadına film çekmiş eleman, birde 3d çekmişler 3-5 efekt görmek isteyen bebeyide salona çekelim kesemiz dolsun diyerek. 3d ne yahu çek adam gibi servis et izleyeklşim atmosfer sun bize, adam gibi senaryo sun gerilim sun, değişik bir fikir. Onlar olmayınca ver tabi 3d ye.

Yahu yaratık önümdeymiş gibi olunca ne oluyor ben onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

KidLazer said:

PastorOfMuppets said:

KidLazer said:

dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması.

spoylır

bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış.

Ridley Scott'san bu kadar bariz ve büyük hatalar yapmak gibi bir lüksün yok.

saçmalık. daha ardından ne gelecek bilmeden herzamanki gibi idam ediyorsunuz milleti. türk insanının ortak özelliği ne yazık ki. pek çoğu keanu reeves'e de kötü oyuncu der ama ne hikmetse cnbc'de constantin her yayınlandığında oturur izlerler.

ayrıca filmde bahsettiğin gibi büyük hatalar olduğunu düşünmüyorum.abartıyorsunuz.

Daha ardından ne gelecek bilmeden filmdeki hataları dogru kabul etmenin asıl fallacy oldugunu görememen sendeki yetersizlik.

Hata, hatadır. Sonra gelecek film bu noktadan röh röh devam etmeyecek ki, baglantısı olmayacak çünkü herkes öldü. Onca shitto karater, side plot hepsi yandı kusura bakma.

Ps: Constantine izleyeceğime oturur çizgi romanını okurum, bir boka benziyor.

Sen git bi La Meglio Gioventu falan izle plot gör, kafanızı ridley scott'ın kıçından çıkarmış olursunuz.

http://i.imgur.com/4uxev.png

dostum kusura bakma da antipatik ve yabancı sözcük kullanarak ben biliyorum aga tarzı oluşturmaya çalışmandan ötürü senin nereden çıkman gerekli olduğu belli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...