Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 eBay'i ilk defa kullanmaya kalktım. Bir ürün alacaktım. Sepete ekleme olayı var zannettim. Tıkladıktan sonra vazgeçtim. Halbuki ürünü satın almışım. Menüden ürünü kaldırmama rağmen bana email geliyor devamlı parayı ödeyin diye. Aynısı sizin de başınıza geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok, biz okuyoruz dugmelere tiklamadn once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kapına polisler dayanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ebayin normal bir alışveriş sitesi olmadığını, bir açık-arttırma sitesi olduğunu ve karşı tarafta birinin senden para beklediğini bildiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sepete tıklıyım derken teklif mi verdin acaba yazık satıcıya öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 buy it now yapmışsın aga. fişlicekler seni o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 add to watch list var orda koskocaman,direk buy it now a basdin galiba sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 buy it now dediysen satıcıya hemen iletişim kur. de ki, "çok özür dilerim, ebay noobuyum, yanlışlıkla böyle böyle yaptım" vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben lens almaya çalışırken, tıkladım, ülkene kargo çok geldi vazgeçtim (evet kargoya direk totalden bakıyordum lol) , doğrusunu bulana kadar 3 taneye tıkladım öyle. mail aktı sonra ebayden ALSANA BE diye. bi tanesini satıcıyla konuşup durumu anlatıp iptal ettirdim, diğer 2 tanesine üşendim. accoutu fişliyorlar, aha tıkladı ama almadı diye. çok yaparsan da suspended a alıyorlar. neyse lensi aldım işte sonuçta haudhaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 committed to buy yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 felfecir said: ben lens almaya çalışırken, tıkladım, ülkene kargo çok geldi vazgeçtim (evet kargoya direk totalden bakıyordum lol) , doğrusunu bulana kadar 3 taneye tıkladım öyle. mail aktı sonra ebayden ALSANA BE diye. bi tanesini satıcıyla konuşup durumu anlatıp iptal ettirdim, diğer 2 tanesine üşendim. accoutu fişliyorlar, aha tıkladı ama almadı diye. çok yaparsan da suspended a alıyorlar. neyse lensi aldım işte sonuçta haudhaud aynı olay bana oldu işte. sepete ekleniyor zannettim. halbuki almışım. kargo fiyatı çok geldi bana da. control panelden iptal etmeye çalıştım çok ama olmadı. sonra dealerla kontak kurdum şimdi. o da o kadar email attım niye şimdi yazıyosun dedi. bende dedim kontrol panelden halletmeye çalıştım. öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ebayla ilgili bir kaç sorum olcak.nubum ilk defa alıcam uk den mi alayım us mi çok farkedio mu ? ingiltereden daha cabuk gelir gibi sanki.birde normal kredi kartıyla alabiliyoruz dimi sınırımız 150 euro mu ürün boyutu önemli mi 150 euroyu geçmedikten sora. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 koreden objektif aldım 6.gün kapıma geldi acayip şaşırdım çok sevindim - - - boyutta bir sorun olmaz çok büyük ihtimalle. kocaman softbox aldım 10 günde sorunsuz geldi diye yazanlar vardı forumlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hangi siteden aldın ebayda istediğim ürünlerin cogu turkiye ye göndermiyor ya bana böyle türkiye ye yollayan her bok olan siteler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ebay'den aldım hem de açık artırmaya girip aldım :P ebay tr'ye göndermiyo diye bişi yok ebay'deki satıcıların keyfine kalmış bişi arama yaptıktan sonra kriter olarak "price+shipping: lowest first"'ü tıklarsan sana shiping yapılacak yeri sorar. TR deyince de ona göre TR'ye gönderenleri sıralar. Yani zaten öyle yapıyosun da aradığın şeyi mi kimse göndermiyo TR'ye bilemiyorum ama genelde çoğunluk gönderir. Ben neye baktıysam %80'i geliyodu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gondermiyorlarsa saticiya baski yap,param var aga instant pay yaparim de ,paypalım verified de,feedbacklerim 5 üstünden 4.99 de,kabul ediyorlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 avaiable to turkey i seçtim işte bilg. masalarına bakıyodum.turkey diyince abidikler çıkıyor ukte usye bakmadım abi koca istanbulda zevkime göre masa bulamadım lan ebayda buldum ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bilgisayar masası mı??????????????????????????????? abi naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bilgisayar masası gelmez arkadaşım o kadar da değil. 250-300euro kargosu tutar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 salona koltuk takımı flnda getirtseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Red said: abi koca istanbulda zevkime göre masa bulamadım lan Onu siteler gibi yerlere gidip adamlara cizip bundan istiyorum diyeceksin yada anlatirim diyosan anlatacaksin karsi tarafta anladigi kadariyla sana soylemi diyecek ki illaki istedigin seyi yapacaklardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Masko veya Modoko'ya git o iş için, hangisi yakınsa. Custom made yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi bilgisayar masası dediğiz şey demonte halde 3-4 parça metal yani 60-70cm lik şey arıyorum odamda fazla yer yok ahah mesela bi tane vardı katlanır masa çantada geliyor. ya pratik basit bişi aradıgımdan bi yere yaptırmak en son çare artık ebaydan iş cıkmadı ggde bi tane bulduydum onu alıcam herhalde.dışarda bi kaç yere baktım hep klasik tahta modeller.öyle istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ebay usde türkiye ye daha cok gönderiyo şimdi bu tarz bişi alsam sıkıntı olur mu ? katlanır model falan var.istanbulda bulamadım böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 boyle birşeyin türkiyeye kargosu 150-200 dolari bulur en az. Gümrükte takılma olasiligida cabasi. Ben bu masanin cok daha güzelini ankarada gordum ama magazanin ismini hatirlayamadim şimdi, gayet hayvani bi yerdi, ankarada akkopru migrosun yanında ev-ofis mobilya-alet ivir zivir zaten büyük bir magaza var bilen varsa soyler zaten. Evkur tarzi ev-ofis mobilyalari satan büyük magazalarda kesin bulursun hele hele İstanbulda cok daha iyilerini de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar