Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 tabi bunun için önce hiç kıramıyacağın bi captcha gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 STY said: Bu fikir , aklımıza gelemeyecek , gelse bile programlamaya dökemeyeceğimiz kadar iyi *bence*. Bence sunulan hizmeti anlamadınız siz. Hatta web sayfasına bile bakmadan yorum yazdınız kesin ya neyse =). Bu hizmetin amacı , paylaşım servislerine üye olmadan birden fazla dosya indirenleri captcha larla uğraşmaktan kurtarmak. Başka bir özelliği yok evet. mesela global ısınmaya çözüm sağlamıyor(!). 10000 kredi 6 dolar,resimli 1 kod için 5 kredi,text halindeyse 10 kredi harciyormus. Boyle sacma bişeyle ugrasacagima paylaşım sitesinden premium account alirim,hem bekleme zart zurtla ugrasmam hemde babalar gibi downloadima bakarim. Hatta bazi siteler ayda 10 euroya, en tanınmıs 7-8 paylaşım sitesindeki dosyalari kendi serverina indirip ordan download yapmana olanak veriyor. Yakında patlar bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bunu trade ediom ne verioyunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 GERGE said: Turing test diyorlar bu Captcha'lara ama turing makinalarımız bu testi geçti çoktan diye biliyordum ben. Bu nedenle gereksiz bu olay. yanlış. %100 çözen bir decoder yok. captcha'dan captcha'ya da çok farkediyor ayrıca. mesela microsoft'un captcha'ları çok başarılı. bir ara gmail'in captcha'sını decode etmişti ruslar, spam manyağı yapmışlardı hatta ortalığı.. yani captcha programatik olarak %100 çözülen bir şey olsa, programla download yapmaktan çok daha olumsuz yan etkileri olur internet üzerinde. olay bu yüzden gereksiz değil. adamlar bir gelir modeli oluşturmuş ve para da kazanıyorlar zaten. çok yeni bir şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 benim kuzenimin adı orkut benim kuzenim bu orkut.com ilk ortaya çıktığında adama mail atmış aa benim adım da orkut hehere diye sonra adam da adının aynı olduğu herkese mail mi atıyosun diye terslemiş kuzenim orkut şimdi evli ve bir çocuk sahibi bu da böyle bir anıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahahhahahhahahhahhaaahhaah çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu servisler rapidshare vs icin degil aslinda. Simdir anlatinca haaa diyecksiniz. :) Dunya'da bazi kirilamayan captcha lar var. Ornegin Yahoo'nun ki sektorde en unlulerinden biridir, basari orani cok dusuk otomasyonda. Boyle bir cok captcha var. Simdi bir diger elde de spamciler var. Spam dedigim zaman inboxiniza dusen spamlerden bahsediyorum. Inbox a dusuremeyen spamciler sifir+sifir elde var sifir ile kalirken, dusurenler milyon dolarlari goturebiliyor. Tabii dusurmek derken, adamlarin milyonlarca e-maili dusurmesi gerekiyor. Dunya'nin en teknik anlamda en zor islerinden biri, o yuzden Dunya'da bunu duzenli, buyuk miktarlarda e-postalarla basaran insan sayisi cok az. Hatta bir cogunun ismi bile bilinir, oyle zor bir is. Simdi bu adamlarin en son yaptiklari sunlar oluyor. Bakalim anlicak misiniz bu isin nerde yaradigini. 1-) Milyonlarca insana ozel virus bulastir. Bu virusler virus scannerlar tarafindan gorulmuyor. Bilgisayarinizi zombie hale getiriyor. 2-) Bu zombieler CPU power ve en onemlisi ayri IP veriyor, 3-) Bu bilgisayarlarla milyonlarca Gmail/hotmail hesabi olustur. Captcha lari kim doldurcak peki? 4-) Acilan hesaplarla on/yuzbinlerce zombie yi kullanarak, backgroundda browser i ac, sunucudan spam icin bir email al, ona emaili at. 5-) 30-50-70 den sonra spam korumasi diye captcha cikiyor, captcha girilsin yine bu servisler sayesinde. Yeni SPAM ciler artik boyle. Boylece tamamen IP yi vs randomize etmis oluyolar, ve email browserdan geldigi icin cok guvenli gorunuyor karsi e-mail sunucusu tarfindna ve inbox a giriyor. Bu adamlarda milyonlari goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 açık ara en saçma site sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @nedanko hahaaa süper abi tam bir komplo teorisi . yani gerçek olma payı çok yüksek. Çözdüğümüz kapçalar sadece rapidshare cart curt kapçaları olmaya bilir dediğin gibi hehe güzel bir farkındalık seninkisi. ya bunun dışında gayet güzel bi sistem yahu yani nesi saçma geldi size onu anlamadım? . üye değilsen koy linkleri , bas play e yüklesin hepsini captcha sormadan. bunu başaran farklı bir sistem var mı şu an ? verin de inceleyelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 forumlarınızda spamdan kurtulmak istiyorsanız soru-cevap registration'a ekleyin. en iyi yöntem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar