cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kurum anlaşmasını halkbankla yaptı yapalı işleyiş aksak gidiyo,internet şubesinden sıcacık evimden atm sırasınaa girmeden bıdıbıdı çekmeden havale vb işlemleri yapıyım hevesiyle internet şubesinden kartla giriş seçeneğini kullanmak istedim ama tüm bilgileri doğru girmeme rağmen devam edemiyorum. şimdi olası bi sebep şu ki:banka kartı olarak verilen kart aynı zamanda kredi kartı yerine de geçiyo,kgs falan filan çok amaçlı. yukarda da 2 seçenek var: banka kartı kredi kartı ama tüm yolları denedim yine olmadı yine olmadı.bu sistemi kullanan varsa bi yardımcı olsa çok da iyi olur çok da güzel olur tamam mı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mlsf tr de -birkac banka haric- bankalarin internet siteleri hic user-friendly degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 olmuyor derken kastettiğin ne? kimlik bilgileri mi yanlış diyor, böyle bir hesap bulunamadı mı diyor, başka bir hata mı veriyor? en doğrusu bankanın müşteri hizmetlerini arayıp sormak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bilgilerinizi kontrol edin diyo.ama zaten bikaç basit sorudayız henüz:D ya aramak tabiki en sağlıklısı da böyle bi yol da varken telefon kulağımda upuzuuun kulak terleten anamın kızlık soyadı muhabbeti yapmak istemedim. ama son yol o gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 internet şubelerinde özlük bilgileri sorulmaz. Eğer soruyosa phishingdir. CC i ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bişey sormuyo zaten kart no son bikaç hane cep tel ve kart türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kurum anlaşmasıyla kartı aldığın için orayı kullanabilmek için bir şey yapman gerekiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bu tarz anlaşmalarda hesaplar çabuk açılsın diye bilgiler doğru olarak girilmeyebilir. Anne adına anne, baba adına baba yazılır, telefon numaraları 5555555 gibi yazılır vs vs. Ya şubeye gidip bilgilerini check ediceksin, yada telefon ile yapıyorlarsa ordan güncelliyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 off ya banka bugünkü gerginlik kotamı doldurttu.telefonda da gayet doğru girdiğim müşteri noyu hatalı görüyo.sanırım dediğiniz doğru.kartlar toptan alındığı için bilgilerde hata olabilir=/ saolun varolun patiler.artık pazartesi banka basıcam höyyyyyyyyttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 girilecek o sıraya paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 =/ evet ya pek de gaza gelmiştim.ama olucak.hakkını arayan, dışa fönlü, bıdıbıdıcı 60lık teyzeler gibi psikolojik baskı kurmaya hazırlıcam kendimi pazartesiye kadar.korkun benden holkbank çalışanları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bizim kurumda vakıfla anlasmis bu sene arkadaslar internet sifresi almak icin 1 ay fln beklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Şöyle birşey var internet şubesini açtırmak için ayrıca başvurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bankaya gittim evet ama görevli telle açtırıyosunuz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hocam sözleşmeli öğretmenmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 444 0 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aradım aradım evde yoklardı=P ya orda da müşteri no istiyo 2 defa gayet doğru tuşluyorum ama 2 defa üstüste yanlış olunca bashbash diyo. sanırım arkadaşın dediği gibi bizim kartlar topluca verildiğinden bilgileri girerken hata yapılmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar