Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiyom ben yaa

madjid

Öne çıkan mesajlar

bakalım, pek de öyle diilmiş gibi görünüyo ama, yeni olduumdandır belki de : )
Rotweiler said:

İyi yakalamışsın.
Emin ol, yeri geldiğinde en elit, yeri geldiğinde en troll olabilen yere geldin.
Hoşgeldin, çok tuttuk kapıda, gir içeri gir...
Sosyal ağlarda paylaş

sen yetkili bi abiye benziyosun.

şaka bi yana balonlu üye olup da düzgün düzgün, hele ilk mesajlarını bu kadar düzgün yazan adam görmedik uzun zamandır.

şimdi çok önemli bikaç uyarım var kulaklarını dört aç

1-forumda demokrasi yoktur. çok eski üyeler karşılıklı küfür edebilir, sen edersen ban yersin. sonra ağlayan çok oluyor. adminlerle kanka olana kadar kurallara uyuyoruz. bu süreci hızlandırmak istersen dürüm alman gerekiyormuş adminlere, sen onlara sor onlar seni yönlendirir.

2-burada insanlar normalde ses çıkaramayacakları karşıt görüş, aksi fikir, ters ilişki gibi şeyleri görünce laf ederler. birbirlierne karşılıklı liboş - statükocu falan derler, veya birisi öbüründen sırf starbucks içiyo diye nefret edebilir TİKİSİN diyebilir. böyle şeylere takılma gül geç, gazla geç hatta en zevklisi ehehe

3-forumdaki kızlar her insan evladı gibi ilgiyi sever. ancak sadece belli başlı arkadaşlarla canım cicimli espriler yaparlar. bunu gören bazı yeni üyelerin talihsizce NAPAE BEN DE İSTİYORUM EMESEN :d:d diyip ayar yediği, ayarı sindiremeyip cevap verince ban yediği sık görülmüştür.

4-sabah akşam siteye girme mallaşırsın. "boş kaldım, nabim güncel mesajlara bakim bi" diye yazı yazcak yer ararsın. sonra zamanını alır götürür akşam olur anlamazsın valla. meraba meraba o kadar, fazlası zarar ehe

5-şuradaki kas yığını meksikalıların lideri dasaaa. 400 yıl hapis cezası var, tam bir ölüm makinası. eğer onun kadını olmak istemiyorsan dediklerini yapmalısın dostum. ya zencilerlesin, ya beyazlarla ya da hispaniklerle, tarafını seç!
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah hocam çok güzel sözler etmişsin, zamanla hak ederim umarım...
uyarıların için çok saol ayrıca, uğraşmışsın, forum kurallarını okumuştum fakat senin uyarıların daha etkili oldu valla, keyifle okudum, birer birer kazıdım kafama, çünkü sen cidden yetkili bi abiye benziyon :) ama 4. uyarını 2 defa kazıdım kafama.
diğer arkadaşlar da saolsunlar, hepsine selamlar, çok sıcak insanlarsınız, süpersiniz, sürekli mahçup oluyorum ne diim.

goldbären said:

şaka bi yana balonlu üye olup da düzgün düzgün, hele ilk mesajlarını bu kadar düzgün yazan adam görmedik uzun zamandır.

1-forumda demokrasi yoktur. çok eski üyeler karşılıklı küfür edebilir, sen edersen ban yersin. sonra ağlayan çok oluyor. adminlerle kanka olana kadar kurallara uyuyoruz. bu süreci hızlandırmak istersen dürüm alman gerekiyormuş adminlere, sen onlara sor onlar seni yönlendirir.

2-burada insanlar normalde ses çıkaramayacakları karşıt görüş, aksi fikir, ters ilişki gibi şeyleri görünce laf ederler. birbirlierne karşılıklı liboş - statükocu falan derler, veya birisi öbüründen sırf starbucks içiyo diye nefret edebilir TİKİSİN diyebilir. böyle şeylere takılma gül geç, gazla geç hatta en zevklisi ehehe

3-forumdaki kızlar her insan evladı gibi ilgiyi sever. ancak sadece belli başlı arkadaşlarla canım cicimli espriler yaparlar. bunu gören bazı yeni üyelerin talihsizce NAPAE BEN DE İSTİYORUM EMESEN :d:d diyip ayar yediği, ayarı sindiremeyip cevap verince ban yediği sık görülmüştür.

4-sabah akşam siteye girme mallaşırsın. "boş kaldım, nabim güncel mesajlara bakim bi" diye yazı yazcak yer ararsın. sonra zamanını alır götürür akşam olur anlamazsın valla. meraba meraba o kadar, fazlası zarar ehe

5-şuradaki kas yığını meksikalıların lideri dasaaa. 400 yıl hapis cezası var, tam bir ölüm makinası. eğer onun kadını olmak istemiyorsan dediklerini yapmalısın dostum. ya zencilerlesin, ya beyazlarla ya da hispaniklerle, tarafını seç!
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah abi cok begendim bunu, eline saglik =]

goldbären said:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
geldiğimde ne kadar samimi karşılandıysam, ertesi günden itibaren de o kadar samimiyetsiz karşılandım. paticiği farklı kılan hiç bi yarrrrrak yok o yüzden. dikkat et 5 r'li yarrrrrak diyorum. hoşbulmuştum ama yanılmışım, dünya işte yarrrrrak gibi bi yer.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...