Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destur Namahrem Var..!

direniyorum

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

neden hep 3 5 kişi atlıyoki onu anlamadım
karı var dediler geldik hesabımı ?
msn verin baride çocuklar rahatlasın kızlar.

kendi adıma konuşabilirim ki, amacım "çocuklar" ile tanısıp, kaynasıp oynasmak degıl. tavsıye uzerıne geldım buraya. belki bir kac yararlı bılg paylasabılırım dıye.

yinede bu önyargınız için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

direniyorum said:

kermit said:

kendi adıma konuşabilirim ki, amacım "çocuklar" ile tanısıp, kaynasıp oynasmak degıl. tavsıye uzerıne geldım buraya. belki bir kac yararlı bılg paylasabılırım dıye.

makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

@diren öyle şeyler başına gelebilir tabiiki sonuçta kalabalık bi forum ama senin tavırlarına göre değişkenlik gösterir bu durum.

Aramızda çok güzel seviyeyi,mesafeyi koruyan kızlar da var ama dikkat çekmeye çalışan kızlar da var.E haliyle bu kızların başına geliyo asılma durumları, tabiiki bu durumun en büyük nedenlerinden biri onlardaki dikkat çekmeye çalışma çabası.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

direniyorum said:

kermit said:

makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.

ne diyim "beyin bedava"...beyni olan düşünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

@diren öyle şeyler başına gelebilir tabiiki sonuçta kalabalık bi forum ama senin tavırlarına göre değişkenlik gösterir bu durum.

Aramızda çok güzel seviyeyi,mesafeyi koruyan kızlar da var ama dikkat çekmeye çalışan kızlar da var.E haliyle bu kızların başına geliyo asılma durumları, tabiiki bu durumun en büyük nedenlerinden biri onlardaki dikkat çekmeye çalışma çabası.

dikkate alacağım, teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

direniyorum said:

kermit said:

direniyorum said:

kermit said:

iyi düşün.

ne diyim "beyin bedava"...beyni olan düşünüyor.

bulabildiğin tek kestirme cevabıN bu olduğu için
tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...