ahahahaaha serkan
hosgeldin bu arada
hosgeldin bu arada
neden hep 3 5 kişi atlıyoki onu anlamadım
karı var dediler geldik hesabımı ?
msn verin baride çocuklar rahatlasın kızlar.
kendi adıma konuşabilirim ki, amacım "çocuklar" ile tanısıp, kaynasıp oynasmak degıl. tavsıye uzerıne geldım buraya. belki bir kac yararlı bılg paylasabılırım dıye.
yinede bu önyargınız için teşekkür ederim.
kendi adıma konuşabilirim ki, amacım "çocuklar" ile tanısıp, kaynasıp oynasmak degıl. tavsıye uzerıne geldım buraya. belki bir kac yararlı bılg paylasabılırım dıye.
makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.
@diren öyle şeyler başına gelebilir tabiiki sonuçta kalabalık bi forum ama senin tavırlarına göre değişkenlik gösterir bu durum.
Aramızda çok güzel seviyeyi,mesafeyi koruyan kızlar da var ama dikkat çekmeye çalışan kızlar da var.E haliyle bu kızların başına geliyo asılma durumları, tabiiki bu durumun en büyük nedenlerinden biri onlardaki dikkat çekmeye çalışma çabası.
makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.
ne diyim "beyin bedava"...beyni olan düşünüyor.
Öne çıkan mesajlar