patiseek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Selam , Özellikle computer science / programming gibi konularda ingilizce e-book lar bulabileceğim , bu konuda arşivi geniş ve güncel tutan torrent siteleri var mı acaba bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Demonoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yassah diyebilirler bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Daha önceleri bi sürü torrent konuları açıldı konuşuldu diye hatırlıyorum da , o yüzden açtım . Aramada çalışmadığı için dönüp bakmadım . Neyse yassahsa silerler topaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 isohuntta arasana, burada niye soruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi, isohunt filan sadce publicleri gösteriyor. orada bulunmaz her zaman. güvenli de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 valla computer science ve programming hakkında deli kitap edindim ordan ben. eldeki ağır kitapları taşımak yerine laptopa ebook atıp okula götürüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Banada e-book arşivi geniş bir site lazım. 1 kitabı 3-4 ayrı siteden aramaktan iflahım gevriyor. En büyük site hangi sitedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Arama çalışıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 davetiye bulabilirseniz bitme.org bulamazsaniz bitspyder ve elbitz 'i takip edin 2 side ara ara uyelikleri aciyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Çizgiroman ve ebook için Demonoid'den genişi yok. 9,231 seed edilen çizgi roman torrenti, 42,949 seed edilen ebook torrenti, 16,981 seed edilen audio book torrenti. Bunların da çoğu pack halinde. Yani bulunan eser sayısı rahat 5e, 10a katlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 davetiye istemek yasak sadece konuda bi sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar