Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Başka bi güzin abla threadıyla yine ben. Umutlarım, yapıcı olma çabalarım, nasihatlarım, gururundan çok uzak olan ben tükendim,bittim o ise hala uslanmadı hala kafasının dikine gidiyor nasıl olsa Efe geri dönücek.. [NAH ! dönücek] Sorum şu, 13 aydır beraber olduğunuz kız arkadaşınız [son 2 aydır sürekli bi tartışma içerisinde olduğunuz insanda denilebilir] güzel bi doğumgünü akşamı geçirdikten sonra evine gittiğinde size ''bi daha seni görmek istemiyorum..'' yazan bi mesaj atarsa ne yaparsınız eyy patiler ? //küçük bi tartışma oldu bu mesajı atıcak kadar büyük değildi..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bir fincan kahve alır ay'ı izlerim..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eğer 2 aydır sırf tartışıyorsam zaten buna hazırlamışımdır kendi mi ben de bir bardak kola alıp yıldızları izlerim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 mavi : neden birdaha beni görmek istemiyosun ? pembe pati : çünkü vıdvıdıvıdı bıdı bıdu budu vivivivi vıdı vıdı mavi : peki. yazar bırakırım.. İlişkiler ne kadar uzun olursa ayrılmama oranı o kadar azalır diye bir kaide yok bence..15 yılda cıksan Sorun sorundur.Ve bunu sana diyen kız iyiki 13. ayda sölemiş. 13. senede sölemiş olsaydı hayatında birdaha geri dönemicen veya degiştiremicen durumlar olabilirdi. 13 ay uzun bir süre degil bu kadar kasma kendini be cool blue one =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ilk ilişkim onun için çok bağlandım o da bağlandı tabiki ama şu an psikolojik sorunları var ailesinden ayrılıcak üni ye gidicek takıyor kafasına. Evet dediğin doğru iyiki şimdi söyledi ve benim için bitti bi daha geri dönmem çok direndim çok ama uslanmadı akıllanmadı. gitsin kendi gibi surat yapan bi insan bulsun.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 şunu da belirteyim o mesaj'ının üstüne ne aradım ne mesaj attım.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ohoo daha güzel hiç elleme..bırak tamam konuyuda garbage'a atalım unut gitsin =)[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya bişey sorucam, arıcak mı sizce ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Neden? Diye sorarım. Yani sırf o istiyor diye nedenini bilmeden peki demek olmaz. Sonuçta ayrılacaksanız sebebini bilmek hakkın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hakkım tabiki ama o mesaj ı attıktan sonra mesaj atıp sormak bile gereksiz gibi geldi atmadımda.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla en uzun ilişkim 3 hafta sürdüğünden pek bir şey söyliyemiycem :) ama nedenini öğren belki çok sinirli bir haliydi eğer seviyorsan üstüne git yakınlaşmaya çalış sorunlarını dinle sende demişsin zor durumlar yaşıyordu diye yani kıza biraz anlayış göster göstermiycem diyosan dışarı çık bir sürü fıstık var :) onlarla tanış[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kesınlıkle ogrenınceye kadar nedenını cabalardım ogrendıkten sonra haklı ısem ıplemezdım gıdenın yerıne gelır bırı nasılsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sen atma bakalım ama için içini yiyorsa kendine de işkence etme..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 *!Sihirli küresini çıkartır, Ommmm'lamaya başlar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bellow, Seviyorum ve sevdiğim için çok anlayış gösterdim dedim ya onun yaptığı gururu yapmadım alttan aldım ayrıldım aradan 2 saat sonra aradım seviyorum diye sorunlarımızı ve bunların nasıl düzeliceğini anlattım dinledi o da bana anlattı herşey yoluna girmeye başlarken bişeylere gayret göstermişken paat bi laf ve tekrar allak bullak hayat. - Llama, O beni nasıl olsa arayacak bu 1 hafta sonrada olur 2 hafta sonrada olur bıraktım ne olursa olsun'a ilişkiyi. - Cthulhu_ , Daha önce içim içimi yediği için dayanamadığım ot gibi dolaştığım için aradım çok artık gücüm kalmadı. alışmam gerek ki şu an iyiyim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Qui, 31 Ağustos 2004 14:25 tarihinde demiş ki: *!Sihirli küresini çıkartır, Ommmm'lamaya başlar* ne görüyosun anlat ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 daha önce de sen aradıysan ve sen düzeltmeye çalıştıysan bırak..dönerse senindir.. eğer sen çabaladığın için dönerse ilişki kötüleşir.. en azından bana öyle olmuştu.. :'([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bence sen taksim yakınlarındaysan akşam bara filan git karı kıza dal kafanı dağıt :) biz uzağız gidemiiyozzz :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 [Bu mesaj Llama tarafından 31 Ağustos 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arıyacagına bu kadar emın olma bence kesın karar verdı ıse ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Cthulhu_ , aynı şeyleri yaşamışız dediğin doğru dönerse benimdir dönmezse kendi bilir aramam aramaz ve böyle biter. Bellow, Şu direksiyon sınavınıda versem gelicem ist ye ama zamanı var onu bekliyorum. Llama, Emin değilim bende bilmiyorum ki ya hep ben gittim hep ben aradım 13 ay bitirmek bu kadar kolay mı ilk ilişkisi tahmin ediyorum ki arar inşallah arar.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 kafa dağıtıyorum işte ya şu patide olmasa madara etti bu kız beni ya.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 umarım arar ama aramasını neden beklıyorsun kı salla ara ask onur tanımaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Cthulhu_, 31 Ağustos 2004 14:01 tarihinde demiş ki: eğer 2 aydır sırf tartışıyorsam zaten buna hazırlamışımdır kendi mi ben de bir bardak kola alıp yıldızları izlerim.. 2,5 litre kola alır ve içerim. kesmezse bi 2,5 daha... hiçbiyer seyretmem ve düşünmem sadece kola içerim sonra da sızarım. (kola sarhoşluğu?)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Llama, 31 Ağustos 2004 14:38 tarihinde demiş ki: umarım arar ama aramasını neden beklıyorsun kı salla ara ask onur tanımaz yok yok böyle iyi ararsa konuşuruz aramazsa bitsin.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar