tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ikinci el değil direk 0 ürün, ocak ayında açılacak olan sitemiz, www.teknop.com da açılışa özel kampanya olarak 499 tl kdv dahil eurasia garantili ps3 ler satılacaktır, ilgilenen arkadaşlara duyarayım hemde reklamımızı yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ayin kacinda ba$liyor ps3 sati$i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ps3'le ilgili biraz cahilce bi soru sormak istiyorum. multimedya için de kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla, peki ses sistemi bağlanabilir mi? yoksa sesi tv'ye mi bağlamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 optik ciki$i var. baglanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 rca da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ocak ayı içersinde açılacak site zaten açılıştan önce ben yine duyurucam burda tam tarihi, ps3 lere ses sistemi bağlanıyor tabiki, arkasında digital ses çıkışı var 5+1 bağlayabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben alicam sanirim. hatta sanirim diil alicam net asdf ayirabilme imkanimiz var mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 stok adedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tabiki yok zaten cok büyük istek var rakkam olarak 50 civarında var sayıyı arttırmaya çalışıyoruz bakalım ama almak isteyenler çok hızlı olması lazım yığılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 eğer satarsam elimdeki ürünleri, alabilirim. valla direkt alırım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hazir satmisken konsolu alalim acinda siteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi neden böyle fırsatlar aldıktan sonra çıkar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kısmet hocam, başka bir fırsatıda sen yakalarsın, mesala pc almayı düşünen varsa bu ps3 kampanyasından sonra alienware kampanyası geliyor, gerçi biraz pahalı pcler ama işte meraklısı var onunda, dehşet makinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hayırlı olsun site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 site kredi kartı ile mi satış yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tinu said: kısmet hocam, başka bir fırsatıda sen yakalarsın, mesala pc almayı düşünen varsa bu ps3 kampanyasından sonra alienware kampanyası geliyor, gerçi biraz pahalı pcler ama işte meraklısı var onunda, dehşet makinalar ben bu aralar pc almayı düşünüyodum,ps3 aldım.neyse parayı iyice çoğaltıp o kampanyadan yararlanırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Magnum said: site kredi kartı ile mi satış yapıcak? evet ilk açılışta yapıkredi,akbank ve garanti bankalarına 12 taksıte kadar taksit yapılabiliyor olacak, bir kaç hafta içinde iş bankası ve finansbank da eklenecek. zaten şu an sitenin açılması için garanti bankasının son bir kaç işlemi kaldı onu bekliyoruz. sitede kampanyalar 3 gün sürecek,11 farklı ürün özel fiyatlarla satılacak, ayrıca o ürünleri tamamlayıcı ürünlerde olacak, örneğin ps3 ün yanında move paketide ekleyebileceksin yanına yada hdmi kablo yada ikinci bir kol gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok güzel de, maximum kartım var. tek çekim ile almak istiyorum mesela bu ps3'ü. 3 hafta süre demişsin, yani 3 hafta sonra işbank kartım ile alışveriş yapabileceğim? ps3'e de yetişemem o zaman :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok hayır, her kredi kartıyla alışveirş yapabilirsin eğer visa/mastercard ayrımı yoksa, sadece taksit imkanın olmaz. ve bonus bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Magnum said: çok güzel de, maximum kartım var. tek çekim ile almak istiyorum mesela bu ps3'ü. 3 hafta süre demişsin, yani 3 hafta sonra işbank kartım ile alışveriş yapabileceğim? ps3'e de yetişemem o zaman :< başka bankaların kredi kartları ile tek çekim alabiliyorsun, taksit yapmak için iş bankası sanalpos unu beklemen lazım sadece, bankaların sanalpos verme süreçleri bazen 10 15 gün bulabiliyor. bu sebeble iş bankası daha erkende gelebilir daha geç de ama bizim hedefim öncelikle 3 bankanın sanalpos unu tamamladığımız an açmaktı siteye, he bu arada ps3 kampanyası 1 hafta ile sınırlı kalmayabilir, 1 ay sonra yeni bir tane daha yapmayı planlıyoruz aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 oh bilgilendirme için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tinu e book reader satiyormusunuz ona gore kayıt olcam :) ve ya satacakmısınız. neyse oldum uye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Quo-Vadis? said: Tinu e book reader satiyormusunuz ona gore kayıt olcam :) ve ya satacakmısınız. neyse oldum uye :) bakalım neden olmasın :) ilgi çekecek değişik ürünler satmak istiyoruz, ama bizim için önemli olan satılacak ürünlerin gerçekten fırsat olabilecek fiyatlardan satılabilecek olması, yani bir bimeks olsun vatan , mediamarkt gibi sitelerden daha uygun fiyatlara çıkabiliyor olmamız gerekiyor ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ee ne guzel iste E book readerden daha ilginc urun mu olur :) Tablet PC cok moda mesela bugunlerde soyle Archos 101 olursa uygun fiyata atlarım ustune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 e hadi acin siteyide alalim , parayi hazirladik sizi bekliyoruz. 360 alacam yoksa wow kapali konsol yok patliyorum evde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar