yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yahu bazen uzun kısa bişeyler yazıyorum sonra hepsini taradımdı kopyalayımdı keseyimdi yapıştırayımdı derken bişeyler oluyor ve yazı kayboluveriyor o sırada da başka bir linki kopyalamış oluyoruz mesela :P (demin yaptım da bunu) hiç değilse ctrl+c ile kopyaladıklarımı kaydeden bir program var mıdır? vardır sanki...
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 clipboard manager istiyorsun, aklima ditto geliyor ama su anda kullanmiyorum ne kadar isini gorur bilmem.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Clipboard history diye arayınca çıkan şeylere bakabilirsin ama tam olarak onu istemiyorsun. Kaydolsun diye kopyalamak zorunda kalmıyım diyorsun. Ama o zaman da her yazdığını, hareketini kaydeder. Gereksiz yük olur + gerektiğinde bir şey bulman da zor olur. Clipboard manager tarzı bir şey daha çok işini görür o yüzden. Ama illa herşeyi kaydetsin diyorsan da var o keyloggerlardan, istediğin gibi kullanmak için. Arkaplanda gizli gizli çalışmayıp güzelce kullanırsın da isim bilmiyorum. Bir de şu var; http://www.amazon.com/KeyLlama-4MB-PS-2-KeyLogger/dp/B00169TMRG (tabi benzerleri de)
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok yok kopyaladıklarımı saklasa da yeterli demek istemiştim. Zaten bu yazı kaybetmeye karşı geliştirdiğim güzel bir alışkanlık iki satır da bir "ctrl+a&ctrl+c" kombinasyonuna basmak.. Zaten kombinasyonlara hızlıca basarken arada başka bişi kopyalayınca kaza oluyo hehe ben bi bakayım şu clipboard şeylerine teşekkür ettim.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 operada not alma gibi bi seçenek mevcut. yazıyı seç, copy to note.
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Windows'ta niye hala kendiliğinden gelmiyor merak ediyorum...
Öne çıkan mesajlar