yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yahu bazen uzun kısa bişeyler yazıyorum sonra hepsini taradımdı kopyalayımdı keseyimdi yapıştırayımdı derken bişeyler oluyor ve yazı kayboluveriyor o sırada da başka bir linki kopyalamış oluyoruz mesela :P (demin yaptım da bunu) hiç değilse ctrl+c ile kopyaladıklarımı kaydeden bir program var mıdır? vardır sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 clipboard manager istiyorsun, aklima ditto geliyor ama su anda kullanmiyorum ne kadar isini gorur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Clipboard history diye arayınca çıkan şeylere bakabilirsin ama tam olarak onu istemiyorsun. Kaydolsun diye kopyalamak zorunda kalmıyım diyorsun. Ama o zaman da her yazdığını, hareketini kaydeder. Gereksiz yük olur + gerektiğinde bir şey bulman da zor olur. Clipboard manager tarzı bir şey daha çok işini görür o yüzden. Ama illa herşeyi kaydetsin diyorsan da var o keyloggerlardan, istediğin gibi kullanmak için. Arkaplanda gizli gizli çalışmayıp güzelce kullanırsın da isim bilmiyorum. Bir de şu var; http://www.amazon.com/KeyLlama-4MB-PS-2-KeyLogger/dp/B00169TMRG (tabi benzerleri de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok yok kopyaladıklarımı saklasa da yeterli demek istemiştim. Zaten bu yazı kaybetmeye karşı geliştirdiğim güzel bir alışkanlık iki satır da bir "ctrl+a&ctrl+c" kombinasyonuna basmak.. Zaten kombinasyonlara hızlıca basarken arada başka bişi kopyalayınca kaza oluyo hehe ben bi bakayım şu clipboard şeylerine teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 operada not alma gibi bi seçenek mevcut. yazıyı seç, copy to note. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aradığın yazılım clipmate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Windows'ta niye hala kendiliğinden gelmiyor merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar