Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyede yazılanları kaydetmek (masum keylogger!) arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bazen uzun kısa bişeyler yazıyorum sonra hepsini taradımdı kopyalayımdı keseyimdi yapıştırayımdı derken bişeyler oluyor ve yazı kayboluveriyor o sırada da başka bir linki kopyalamış oluyoruz mesela :P (demin yaptım da bunu)

hiç değilse ctrl+c ile kopyaladıklarımı kaydeden bir program var mıdır? vardır sanki...
Mesaj tarihi:
Clipboard history diye arayınca çıkan şeylere bakabilirsin ama tam olarak onu istemiyorsun. Kaydolsun diye kopyalamak zorunda kalmıyım diyorsun. Ama o zaman da her yazdığını, hareketini kaydeder. Gereksiz yük olur + gerektiğinde bir şey bulman da zor olur. Clipboard manager tarzı bir şey daha çok işini görür o yüzden.

Ama illa herşeyi kaydetsin diyorsan da var o keyloggerlardan, istediğin gibi kullanmak için. Arkaplanda gizli gizli çalışmayıp güzelce kullanırsın da isim bilmiyorum.

Bir de şu var;
http://www.amazon.com/KeyLlama-4MB-PS-2-KeyLogger/dp/B00169TMRG
(tabi benzerleri de)
Mesaj tarihi:
yok yok kopyaladıklarımı saklasa da yeterli demek istemiştim. Zaten bu yazı kaybetmeye karşı geliştirdiğim güzel bir alışkanlık iki satır da bir "ctrl+a&ctrl+c" kombinasyonuna basmak.. Zaten kombinasyonlara hızlıca basarken arada başka bişi kopyalayınca kaza oluyo hehe

ben bi bakayım şu clipboard şeylerine teşekkür ettim.
  • Yeni Oluştur...