Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 beğendiğine sevindim ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hmm madoka 2 bölüm izledim, animasyonlar, müzik ve bazı yerlerde atmosfer inanılmaz iyi ama biraz daha mature olaymış keşke. neyse güzelleşcek diyosunuz izliorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ilk 2 bölümden sonra ben download ettiim diğer 5 bölümü silmiştim sonra Viktor ve Kaede devam et dediler, izledim ve aktı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 madoka 3 mami öldü mü lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tunca said: madoka 3 mami öldü mü lan oha tunca said: ama biraz daha mature olaymış keşke. şu kısmı tekrar alabilirmiyiz acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gene de ortaokullu kizlar olmasaymis, iyi olurmus. gerce o zaman konu degisik olurdu, ufak kizlari yalanlarla kandirip faydalanma olmazdi. bildigin tecavuzcu hikayesi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 madoka 7 bular lich olmuş direk, phlacteryleri falan var euhe combatlar inanılmaz iyi o küçük beyaz çok kötü işler yapıcak bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şimdi hacı ne zamana kadar anime yok? malum deprem. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 10u izliyorum hadi bakalım bismil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 baya hasta bişiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nazar değdirdik lan bu yıl başka anime çıkmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 10 a kadar eah böyle gider eleman imba bişi olur sonra diriltir herkesi dedim ama 10. bölümdedumurlar oldum :D ayrıca müzikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 TheRiverBelow said: şimdi hacı ne zamana kadar anime yok? malum deprem. :( Benim takip ettiklerimden bi tek pazar günü çıkanlar iptal oldu, pazartesi çıkanlar aynen devam ettiler. (gerçek yayınlanma tarihlerini bilmiyorum tabi, animefreakte sub çıkma zamanlarına göre izliyorum^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 4chanın dediğine göre madoka bu hafta çıkmayacak haftaya çıkacakmış ama ne kadar güvenilir bilemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 iptal edilmiş derken? tamamen mi yoksa bu hafta yayın mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bu hafta çıkmıyomuş ya iptal falan edilmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bolum yikimli falan bi bolummus, walpurgis gelio zaten onceki bolumlerdende gorduk moral faggotry ayagina ertelemislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 12 bölümlük mü olacak bu yoksa konulumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Madoka neymiş öyle ya mükkemmerü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kizumonogatari film olarak çıkacak bu arada gene 1 sene bluray bekleriz herhalde http://animapple.blogspot.com/2011/03/tore-kizumonogatari-is-movie.html http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-03-25/nisioisin-kizumonogatari-light-novel-gets-film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Madoka yine ertelenmiş :/ 11 "The Last Path Left" TBA April 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Puella_Magi_Madoka_Magica http://www.animenewsnetwork.co.uk/news/2011-03-23/madoka-magica-airing-streaming-delayed-for-now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kizumonogatari ya ova yada film olacaktı. Film olmuş bence iyi olmuş... Madokada çıksına artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bide break blade çıksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar