Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra vs. Los Angeles


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

ne yapacan da londra ve la arasında kaldın? ve ne kadar sureligine?


master yapmayı düşünüyordum, ama UCLA extension programları ilgimi çekti açıkçası. 1.5 sene sürüyor program ve sonrasında 1 sene çalışma izni var işte. Londrada kalırsam da master yapıcam ya da bu tarz sertifika programı gibi birşey. Toggie seninle konuşmuştuk ben londraya gelmeden hatırlarsan :) mutluyum burada, süper bir şehir ama amerika düşündüğüm şeyler için daha cazip geliyo sanki.

bok gibi para harcamak demişsiniz de, londradaym yani.. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum la ile arasında..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ucla extension olayını ilk defa duydum
tezsiz yüksek lisanstan ne farkı var tam çözemedim ama güzel bişeye benziyo
sipeyskek sen u.ilişkiler mi okuyodun
kafam karıştı iyice. konya selçukta ua okuyan biri vardı nickler şekil olarak çok benziyo galba osen değil misin? fsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben ekonomi okudum, onun üzerine finansla ilgili bir şeyler yapıcam büyük bir ihtimal. Aynen dediğin gibi tezsiz yüksek lisans gibi gerçekten.

https://www3.uclaextension.edu/index.cfm?HREF=/departmentalpages/index.cfm&DEPARTMENT=/iso/approved.cfm


niye düşünmeden londra? adam o kadar kararlı söylemiş ki derinden yaralandım adeta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğitim için gidiyorsan hangisi sana daha çok fırsat sunacaksa onu seç.Mesleğin nedir, nerde çalışırsın, hangi ülke de bu ihtiyaç daha çok ya da hangi ülke bu konuda daha deneyimli onun tercihini yap.Bana sorarsan hiç birşey bilmeden londra diyorum.Kütüphanesi falan baya güzelmiş öyle diyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen girişte master dememişsinki, Los Angeles demişsin Londra demişsin, rakı demişsin, son mesajı okumadım. Eğitim ise elbette okulları araştır öyle git :)

Ama şu anda Avrupa'yı gezmeye çalışan biri olarak vize problemleri yüzünden gidemediğim tek ülke İngiltere'dir. İçimde ukte olarak kalacaktır. O yüzden orada öyle bir serzenişte bulundum. Ama benim açımdan turistik olarak Londra döver.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla zaten okudugun bolum dolayısı ile dunyada secebilecegin en iyi iki ulke ingiltere ve abd. yani hangisini secersen sec pisman olmazsın. ama ucla tabi cok iyi okuldur, gerci senin yapacagın sertifika programı. ingiltere'de master yaparsan MSc degree'ye sahip olacaksın ama UCLA'de oyle degil.

iki ulke de sosyal haklar bakımından birbirine yakın ozelliklere sahip. ozgurluk konusunda tabi abd diger ulkelerden hep bir adım onde.

ulke tercihini cok dusunme. iki ulkede alacagın egimtimlerin farkını iyice dusun tasın. hangisi daha faydalı olacaksa onu tercih et.

ps: londra turistler icin guzel bir sehir falan degil bence. inanılmaz overrated yani o konuda. muzeleri ve parkları dısında gorulmesi gereken cok onemli yapılar yok. bir saat kulesi, dandirik bir kopru ile milyonları cekiyorlar ama pazarlama basarılı. hatta daha yeni yapılan london eye bile sehrin simgesi olmus, alt tarafı donme dolap yahu eheh. yani bir turist gozuyle baktıgımda paris londra'nın yanında cennetten dusmus gibi bi yer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...