sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çabuk söyleyin 10-15 güne karar vermem lazım :D şaka bir yana detaylara girmeyeceğim ama önümde üç seçenek var türkiye'ye dönmek, los angeles a gitmek veya londrada kalmak. Türkiye'ye dönme şıkkı kendiliğinden elendi zaten. geriye kaldı 2.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok abi, istemiyorum dönmek. mutluyum ben böyle.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gerçi rakı çok büyük problem, los angeles a gidersem arada 2 ay türkiyeye gelicem, 5 senelik rakı ihtiyacımı karşılayıp öyle giderim artık.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ne yapacan da londra ve la arasında kaldın? ve ne kadar sureligine?
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 la tabiki 1 taşta 2kuş vurursun hem blake griffini hem kobeyi canlı canlı izlersin
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ne için gideceksin onu da söyle.La derim ama gezip bok gibi para harcayacaksan.Yok evlenip mürüvetime kavuşacağım dersen londra da bakın derim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 toggie said: ne yapacan da londra ve la arasında kaldın? ve ne kadar sureligine? master yapmayı düşünüyordum, ama UCLA extension programları ilgimi çekti açıkçası. 1.5 sene sürüyor program ve sonrasında 1 sene çalışma izni var işte. Londrada kalırsam da master yapıcam ya da bu tarz sertifika programı gibi birşey. Toggie seninle konuşmuştuk ben londraya gelmeden hatırlarsan :) mutluyum burada, süper bir şehir ama amerika düşündüğüm şeyler için daha cazip geliyo sanki. bok gibi para harcamak demişsiniz de, londradaym yani.. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum la ile arasında..
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu ucla extension olayını ilk defa duydum tezsiz yüksek lisanstan ne farkı var tam çözemedim ama güzel bişeye benziyo sipeyskek sen u.ilişkiler mi okuyodun kafam karıştı iyice. konya selçukta ua okuyan biri vardı nickler şekil olarak çok benziyo galba osen değil misin? fsd
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok o başkasıydı yaa vaperon muydu kimdi ahah gıcık oldum gece gece :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok abi ben ekonomi okudum, onun üzerine finansla ilgili bir şeyler yapıcam büyük bir ihtimal. Aynen dediğin gibi tezsiz yüksek lisans gibi gerçekten. https://www3.uclaextension.edu/index.cfm?HREF=/departmentalpages/index.cfm&DEPARTMENT=/iso/approved.cfm niye düşünmeden londra? adam o kadar kararlı söylemiş ki derinden yaralandım adeta.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Eğitim için gidiyorsan hangisi sana daha çok fırsat sunacaksa onu seç.Mesleğin nedir, nerde çalışırsın, hangi ülke de bu ihtiyaç daha çok ya da hangi ülke bu konuda daha deneyimli onun tercihini yap.Bana sorarsan hiç birşey bilmeden londra diyorum.Kütüphanesi falan baya güzelmiş öyle diyorlar.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi raki sadece turkiye sinirlari icinde satilan bisey degil.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi sen girişte master dememişsinki, Los Angeles demişsin Londra demişsin, rakı demişsin, son mesajı okumadım. Eğitim ise elbette okulları araştır öyle git :) Ama şu anda Avrupa'yı gezmeye çalışan biri olarak vize problemleri yüzünden gidemediğim tek ülke İngiltere'dir. İçimde ukte olarak kalacaktır. O yüzden orada öyle bir serzenişte bulundum. Ama benim açımdan turistik olarak Londra döver.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aquila said: abi raki sadece turkiye sinirlari icinde satilan bisey degil. benim için sadece türkiye sınırları içierisinde içilen bir şey ama :D yeminliyim burada rakı içmicem.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 los angeles şehir olarak daha iyi bi kere sıcak falan yani. ama okul imkanları hangisinde daha iyiyse onu seç kesinlikle
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dün LA ta bile kar vardı. galiba bitek floridaya yağmadı, diğer tüm eyaletlere kar yağdı.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 valla zaten okudugun bolum dolayısı ile dunyada secebilecegin en iyi iki ulke ingiltere ve abd. yani hangisini secersen sec pisman olmazsın. ama ucla tabi cok iyi okuldur, gerci senin yapacagın sertifika programı. ingiltere'de master yaparsan MSc degree'ye sahip olacaksın ama UCLA'de oyle degil. iki ulke de sosyal haklar bakımından birbirine yakın ozelliklere sahip. ozgurluk konusunda tabi abd diger ulkelerden hep bir adım onde. ulke tercihini cok dusunme. iki ulkede alacagın egimtimlerin farkını iyice dusun tasın. hangisi daha faydalı olacaksa onu tercih et. ps: londra turistler icin guzel bir sehir falan degil bence. inanılmaz overrated yani o konuda. muzeleri ve parkları dısında gorulmesi gereken cok onemli yapılar yok. bir saat kulesi, dandirik bir kopru ile milyonları cekiyorlar ama pazarlama basarılı. hatta daha yeni yapılan london eye bile sehrin simgesi olmus, alt tarafı donme dolap yahu eheh. yani bir turist gozuyle baktıgımda paris londra'nın yanında cennetten dusmus gibi bi yer.
Öne çıkan mesajlar