Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=21SRgqRCqbQ Oh snaap! "this would be different story if there was a black man" asdasa http://www.youtube.com/watch?v=7DRgdwy7vvE&feature=related FULL http://www.youtube.com/watch?v=wQjQOlJvMzE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ne ara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 olay olduktan 1 gün sonra? 2010 olayı yav bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 40i cikti adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 herkes çok film izlemiş. duvara v arkadan çantayla dalan kadın adamın ginger no ginger no hareketleri silahı çekişi abaouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 "eğlence"li olan yanını anlamadım. adam silah çekiyor ateş ediyor, onlar da ıskaladığı için ölümden kurtuluyor. artık "infaz" videoları felan da mı açılıyor eğlenceye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 eglence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 her video eglenceye geliyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 adam ölmüştü zaten, geçen seneydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Cystein said: herkes çok film izlemiş. duvara v arkadan çantayla dalan kadın adamın ginger no ginger no hareketleri silahı çekişi abaouw eglenceyi gören olmuş. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 eğlence anlayışınız süpermiş. arkada "V" işareti varsa insanların gidip birbirine ateş edip öldürmesi çok eğlenceli. ben de yıllar önce bir video izlemiştim, bir çete (terörist veya militan bir çete) esirlerinin bir tanesinin boynunu kesiyorlardı machete ile. yaptıkları çok komik, inanışları, giydikleri kıyafet felan. haha, ben de eğlenceye açayım o videoyu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bone dediğin video çeçenlerin ele geçirdikleri rus askerini boğazladıkları video olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ooo velkaaam velkaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bone said: eğlence anlayışınız süpermiş. arkada "V" işareti varsa insanların gidip birbirine ateş edip öldürmesi çok eğlenceli. ben de yıllar önce bir video izlemiştim, bir çete (terörist veya militan bir çete) esirlerinin bir tanesinin boynunu kesiyorlardı machete ile. yaptıkları çok komik, inanışları, giydikleri kıyafet felan. haha, ben de eğlenceye açayım o videoyu o zaman. valla bu olayda kimse ölmüyor, orda ateş açan adam dışında. Şurda Pic Topic - Gif Topic ve diğer konular olsun ne olaylar donuyor. geliyor buna takılıyorsunuz. başarılı. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bunun eglenceye ait oldugunu dusuyorsan sana laflar hazirladim sereglin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 adam uçmuş da gelmiş, yere falan ateş ediyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mum_Chamber said: bunun eglenceye ait oldugunu dusuyorsan sana laflar hazirladim sereglin. Tam olarak değil evet, ama diğer başlıkları düşündüğümüzde artık burası Viral video paylaşım alanı oldu daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Sereglin said: valla bu olayda kimse ölmüyor said: orda ateş açan adam dışında. çelişkilisin sereglin, yine de eğlenceli video olduğunu savunuyorsun. fps'ci bir oyuncu ve aksiyon filmleri hayranı birisi olsam da, insanların silahlanmasına ve birbirini öldürmesine karşıyım. bu tip hadiselerden de rahatsızlık duyuyorum. kafana silah doğrultulmuş ve ateş edilmiş bir durum çok da eğlenceli olmasa gerek, hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 haklısın man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 umarım öyle bir duruma sen veya bir yakının düşmez diye diliyorum. gerçi senin için yine eğlenceli olurdu, dalga geçme mevzusu çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oh yeah man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sereglin said: Mum_Chamber said: bunun eglenceye ait oldugunu dusuyorsan sana laflar hazirladim sereglin. Tam olarak değil evet, ama diğer başlıkları düşündüğümüzde artık burası Viral video paylaşım alanı oldu daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Masakari said: Bone dediğin video çeçenlerin ele geçirdikleri rus askerini boğazladıkları video olabilir mi? abi o videoyu bilmeyen +18 yaşında olan adam yoktur 6600 7610 kesin olan bi vidyoydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar