sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Evet yepyeni bir EU3 harikası ile karşınızdayım. Zannedersem oyunda yapmadığım tek unification olan ALLAH'IN KRALLIĞI unification'ını 2 günlük bir uğraştan sonra Papal States ile 1580 yılında tamamlamış bulunuyorum, varsa 1580'den önce tamamlayabilen, buyursun gelsin. Difficulty: Very Hard AI Aggressiveness: High kısaca göz atalım; Zavallı Fransa kralı Charles'ın, Papal States'in kralı Celementine VII tarafından afaroz edilmesi ile başlayan ve 5 yıl süren nihai savaşın sonucunda imzalamak zorunda kaldığı anlaşma metni; Ve Fransa'nın iki taraftan da yüzbinlerin telef olması ile sonuçlanan savaştan sonraki hali. Bu savaşta kazanılan topraklar ile birlikte kilisenin ülkenin yeni adını Tanrı'nın Krallığı olarak ilan etmesi elbette kaçınılmazdı. JESUS CHRIST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok ilginçmiş, hep böyle bir başlık açılsın diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Lütfen birbirimize böyle giderler yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bu oyun zeka istemiyo ki hafıza istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 adam ol allah adina is yap, jesus mesus ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 “For God so loved the world that He gave His only begotten Son, that whosoever believes in Him shall not perish but have everlasting life“. John 3:16 şimdi siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben üzerime düşeni yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sipeyskeyk said: abi senin zeka seviyen pek müsait değil bu oyuna, oynayanlar zaten ilgilenir sen üzülme. sahalarda görmek istemediğimiz türden atarlar eu3 hiç oynamadım ama güzel dövmüşsün sanırım eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 of nasıl laf yemişim, artık foruma yazamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bugün Allah (c.c) için ne yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Allahın krallığında senin ne işin var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok oyun fotoromanı bu topik. Zırvalanmasın diye taşıyorum. Hem misler gibi bölüm hiti artar falan diye reklam olarak garbajda da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 asd cnm çekti oynuyum bende bari biraz yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 (tu) güzel olmuş hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 geldim allahın krallığı 1517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam yıllarca beklemiş ve dövmüş bende iskandinavya kuruyorum hacılar sorun mu var nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Adam 6 ay sonra dövmüş. Ben de 2 sene sonra farkettim. Üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar