Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 umut sarıkaya espirilerini ingilizceye çeviremedim :( var mı bir öneri beyler edit: hatun alman beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hangi millete mensup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 her havuzun dibi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 alman ya ama bir tek ingilizce ve almanca biliyor. türkçeyle alakası yok o yüzden ingilizce espiriler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ich liebe dich, espri sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya tamam baya duygusuz bir herifim kızlar peşimde koşuyor falan filan ama seni seviyorum demekte espiri sayılmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nasıl japoncada küfür yoksa almancada da espri yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kız sana espri yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Shean said: umut sarıkaya espirilerini ingilizceye çeviremedim :( çeviremezsin + çevirsen de bişey anlamaz yani. burda bile çıkıyor anlamayan / beğenmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kitty soul your Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 vurun seagle kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Spiderman oku, espriyi kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Shean said: kızlar peşimde koşuyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kızlar peşimde koşmasa ben burada 50000 post kasardım MADALYALILAR GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arnold sivastanegezer gibi ingilizce konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 esprinin dili olmaz yeteneğin varsa her türlü yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi yabancılar ya rape den yada müzik, dizi, filmden falan bahsediyor. kıza rape de gene güler ve fantezi bile yaratırsınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 mulgear6 said: nasıl japoncada küfür yoksa almancada da espri yok :/ nası yok lan? http://www.youtube.com/watch?v=ZC1-AJy6dhA bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o ya wundebahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi kiz almansa direk su iste http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/hitler_karne.jpg gerci isvec'te alman bi arkadas vardi deutschland uber allesi soyleyince cok bozulmustu biraz hassaslar ama sen yine de yap hitler esprisi bosver sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 knock knock yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gıdıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 *Mümüç* yap elinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bunu yap sevişmezseniz ben sevişicem seninle a mexican, a jew, and a colored guy go into a bar. the bartender looks up and says, "get the fuck out of here." ırkçı ırkçı sevişirsiniz ateşli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şimdi espri karşıdaki kızın anavatanına göre mi yapılıyo ki.mevzu gelişir zekanı kullanıp dil becerinle harmanlayıp yapıştırırsın lafı.şimdi burda bi espri söylesek akşamdan bu espriye çalışıp muhabbetin alakasız bi yerinde tüketiciye mi suncaksın:S anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar