Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTÜK Muhteşem Yüzyıl'a uyarı cezası

Hagii

Öne çıkan mesajlar

http://images.gittigidiyor.com/1808/Osmanli-039-da-Seks-MURAT-BARDAKCI-edb__18085481_0.jpg

bunu okutmak lazım padosoh sevosmöz diyenlere.

said:
"...yaz olunca avratlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur...".
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

fizban said:

merak ettiğim bir soru var.

padişahın sevişmesine takılmış durumdayız ya, o açıdan. sevişmesine takanlar, osmanlı soyunun eşeysiz üremeyle mi sürdüğünü zannediyolar ?

senin sevişme sahnen yayınlansa,yada çok yakın birisinin sen memnun olurmusun?

Ya bu soruyu sormak için ne içmek gerekiyor, çok kafamı yoruyorum nasıl bu kafalara geliyor insanlar diye bir türlü başaramıyorum.

Yeni şafaktan elemanda geçenlerde tvde bunu soruyordu, bunun dışında bir argüman yok zaten.

"At üstünde dolaşan kanuni zaman bulup nasıl çocuk yapsın.... Senin şeyini tvde göstersek korkarlar mı korkmazlar mı ... "

2 tane içi boş argüman
Sosyal ağlarda paylaş

Diazepam said:

Kusura bakmayın ama biliyorum diye gezinenlerde konudan bi haberler. Harem geerçekten sınırsız sex olan bir yer değildi. Batılı gezginlerin memleketlerine dönünce ilgi çeksinler diye kıçlarından uydurdukları masallara inanmamak lazım. Enderdun, harem, divan gibi konular derindir. Bakınız aklı başında tarihçilerin yazdıkları. Osmanlı "Bırakın lan hepsi sapıktı." denilebilecek yada Türkiye Cumhuriyetini kutsamak adına büsbütün kötülenecek bir medeniyet değildir.

Bunun yanısıra melekte değildir bu insanlar. Kutsamaya gerek yok. Sapkın olanı, içeni var ama adam gibi adam olanıda az değil. Tabiki cinsel hayatları olacak, nefisleri, hataları olacak. Bir kesiminde hele ki Atatürk'ün kutsallaştırıldığını düşünen bir kesiminin (ki yer yer haklıdırlar) aynı kutsamayı padişahlar için yapması ironik.

Dizide rahatsız edici yerler var ama hakkını yememek lazım emek harcanmış. Kıyafetler falan güzel. Şahsi fikrim bu konuları konuşmak lazım. Bir şekilde toplumun konuşmasını sağlıyorsa benim için problem yok. Yanlış olduğunu düşünenleri tutmuyoruz. Buyurun doğrusunu yapın. İnsanlara araştırma fırsatı çıksın.

I sense a boş liberal şakirt mesajı in the force. "Bu konular çok derin" diye konuşmaktan kaçınan adamlar türedi zaten.

Beyler cinsellik çok derin o yüzden aranızda konuşmayalım, susalım gitsin. Beyler alkolün etkileri çok derin bir konu o yüzden konuşmak anlamsız. Beyler deniz feneri vb gibi konular çok derin, bilmediğimiz şeyler vardır, bizim konuşmamız anlamsız. Bırakalım "bilir kişiler" konuşsun, bilmiyorum kim bilir kişi ama onlar konuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bunu okutmak lazım padosoh sevosmöz diyenlere.

said:
"...yaz olunca avratlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur...".

::o
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Diazepam said:

Kusura bakmayın ama biliyorum diye gezinenlerde konudan bi haberler. Harem geerçekten sınırsız sex olan bir yer değildi. Batılı gezginlerin memleketlerine dönünce ilgi çeksinler diye kıçlarından uydurdukları masallara inanmamak lazım. Enderdun, harem, divan gibi konular derindir. Bakınız aklı başında tarihçilerin yazdıkları. Osmanlı "Bırakın lan hepsi sapıktı." denilebilecek yada Türkiye Cumhuriyetini kutsamak adına büsbütün kötülenecek bir medeniyet değildir.

Bunun yanısıra melekte değildir bu insanlar. Kutsamaya gerek yok. Sapkın olanı, içeni var ama adam gibi adam olanıda az değil. Tabiki cinsel hayatları olacak, nefisleri, hataları olacak. Bir kesiminde hele ki Atatürk'ün kutsallaştırıldığını düşünen bir kesiminin (ki yer yer haklıdırlar) aynı kutsamayı padişahlar için yapması ironik.

Dizide rahatsız edici yerler var ama hakkını yememek lazım emek harcanmış. Kıyafetler falan güzel. Şahsi fikrim bu konuları konuşmak lazım. Bir şekilde toplumun konuşmasını sağlıyorsa benim için problem yok. Yanlış olduğunu düşünenleri tutmuyoruz. Buyurun doğrusunu yapın. İnsanlara araştırma fırsatı çıksın.

I sense a boş liberal şakirt mesajı in the force. "Bu konular çok derin" diye konuşmaktan kaçınan adamlar türedi zaten.

Beyler cinsellik çok derin o yüzden aranızda konuşmayalım, susalım gitsin. Beyler alkolün etkileri çok derin bir konu o yüzden konuşmak anlamsız. Beyler deniz feneri vb gibi konular çok derin, bilmediğimiz şeyler vardır, bizim konuşmamız anlamsız. Bırakalım "bilir kişiler" konuşsun, bilmiyorum kim bilir kişi ama onlar konuşsun.

Nedir bu şimdi saçma bir laf sokma telaşı. Okumadan kıdem kazanmak için mesaj yazmak prim yapmıyor. Ne oldu seviye mi atladın bana göre? Üstünlüğünü kanıtladıysan bir daha oku. Ana tema doğru yada yanlış toplum tarafından konuşulmasını sağlıyorsa iyidir diyen bir adam olarak ben konuşmayın mı diyorum? Bunun mu taasubunu yapıyorum? Gözünüzden başka okumak için kullandığınız organları boşverin.

Derin konular derken işkembeden sallamadan evvel biraz bakın sandığınız kadar yüzeysel değil demeye çalışıyoruz. Harem = Sex önermesi yanlıştır. Bu kadar basit değil. Piyasada konuya fransız olup biliyorum havalarında gezen adamlar daha fazla türedi konu o.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

harem'de felsefe mi yapiyolar da haberimiz yok?

bildigin tuttugunu duzuyo lan padi$ah.

'harem = sex degildir' derken kastettiginin 'sexten ibaret degil harem yapisi' oldugunu dusunuyorum, ki bu dusunce ilk mesajin -lathspellin acikca anlamadigi- ana fikriyle de ortusuyor

geysalara 'orospu iste' diyip gecmek kadar mantikli olur anca 'harem seksten ibaret' demek. geysalar orospuluk mu yapiyor? evet. haremde seks asli amac mi? evet; ama iste o kadarla bitmiyor olay

geysalarda oldugu gibi cariyeler de essek gibi bir egitime tabi tutuluyorlar, yani felsefe de yapiliyor, evet

ama bunun disinda harem zaten padisahin hatun yakinlarinin da bulundugu yer, onlarin da egitim aldigi, padisahin da ozel hayatinda huzur icerisinde takildigi alan. girerken pantolonu indiriyor degil adam yani =P
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr diyeceğini demiş. Ellerine sağlık. Evet olay odur. Sadece seksin olduğu bir cennet değildir harem. Seks yoktu diyecek kadar andavalda değilim. Tamamiyle seks fantazisi bilimsel kaynaklarda da çok geçmez. Olaya o şekilde bakış batılı gezginlerin kaynaklarındadır daha yoğun bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

eger 'padisahlar soyun devamini saglamak icin bolunerek cogaliyorlardi' demiyorsan farkli birsey soylememisiz gibi?

edit; duzeltiyorum pardon; haremde asil amac seks miydi? hayir, asil amac 'soyun devamini saglama amacli duzeyli cinsel munasebetlerde bulunmak' idi

edit2; senin -soyledigin degil ama- kastettigin 'padisahlar sadece cocuk yapmak icin seks yapiyorlardi, hasa zevk icin bir cariyeye el surmezlerdi' ise zaten baska sozum yok
Sosyal ağlarda paylaş

ya madem haremin amaci "soyu ndevami", o zaman neden padisahalr bir erkek cocukta durmuyor?

18 cocugu olan padisah var, kanuninin 7 cocugu var hani 1-2 bilemedin 3 cocuktan sonra biraksinlar sevismeyi bole bi amac icin kurulduysa? hemde kardes katli olmaz, taht kavgasi entrika olmaz?

bide sole bisi var tabi, padisahalr her cocuguda kabul etmiyor, sevmedikleri veya istemedikleri cariyelerden dogan kabul edilmeyip atilan veya bogdurulanda cok fazla cocuk var

bide hareme alinan oglanlar meselesi avrki hic girmiyorum ona, direk osmanli arsivlerinde vardir yazilari kanitlari

hani ayni arsiv FATIH SULTAN MEHMET 100 KAPLAN GUCUNDE, GEMILERI YURUTMUS diyince inaniyrolarda fatihin bi rum papazin oglunu begenip istedigini yazinca inanmiyorsan ona tarih degil fantastik ruh masturbasyon araci denir

ki zaten bizim toplumun tarihi sevmesinin tek nedenide budur zaten, gavur "olm gotundeki boklu donla geziyorsun" der bizimki "BIZIM EJDADIMISSSS VIYANA KAPILARINA DAYANDI!!!"

herifler aya gitti lan aya, hala aklimizin viyana kapilarinda olmasi iste geri kaldigimizi ve bunu kabullenmedigimizi o kadar iyi gosteriyorki...
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ya madem haremin amaci "soyu ndevami", o zaman neden padisahalr bir erkek cocukta durmuyor?

abi adam yedekliyor, onda bir mantiksizlik yok ki. en iyisini yerine birakip kalanlari etkisiz hale getiriyor zaten zamani gelince. bunun eceli var, savasi var, suikasti var; riskli is tek cocuk iki cocuk. e 'bakabilecegin kadar yap' denecek bir durumu da yok ki adamlarin =P

said:
herifler aya gitti lan aya, hala aklimizin viyana kapilarinda olmasi iste geri kaldigimizi ve bunu kabullenmedigimizi o kadar iyi gosteriyorki...

ahaha evet yalniz bu harbi guzel nokta. hayir birde istanbulun fethi tamam mesela ama bunda 'viyana kapilarina dayandik' olay. olm turkcesi 'viyanada vurdular belimize odunu' oluyor iste. tamam oraya gidebilmek de basari ama en cok aklimizda kalan da bu olmasin yav =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...