pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 peki yok mu baska gelecek patiden 8e8 olcaksa buyuk saha ayarlamam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yaşnız biz perşembeyi maça ayırdık, o yüzden çarşambaya diretiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu hafta beni geçiniz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 peki hakan da carsamba gelemem demisti kutpat ve +1 gelmezse bahcelide yapariz o zaman 7ye7 ben ariyim bi sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 carsamba 7-8 bahceli milli kutuphanenin altindaki saha gugıl map da olacak basligin icinde bi yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 7-8 için baya bi koşturmacayla maça yetişmem gerekiyor. bakalim yer varsa ve işteki duruma göre bende gelebilirim. hatta +1 flnda getirebilirim gelirsem. gün içinde telleşelim pascal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ara beni boya beni dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 guncel kadro pascal+tayfası, fede, wastryx, dreagloth, reyna ve cutebutpsycho gelme durumunda degisiklik olan olursa en gec yarın sabah bildirirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 oran yıldız çankaya vb. taraflarından maça gelicek var mı arabayla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bir sıkıntı yok sanırım gelecegini soyleyen herkes geliyor demek nayzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben biraz geç kalabilirim dedigim gibi. bide kramponum evde eve ugramicam hakodan krampon isticem bakalim var mi . eve ugrarsam tumden geç kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hakan da vardir krampon ya cok gec kalma aga zevkli olmuyor esit olmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben onuru alıcam arabayla geç kalmayız gibi onur çabık hazırlanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 onur ve erken hazirlanmak hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Reyna ve ben aynı takımda olalım, birde eğer varsa sabit kalecimiz olsun, taraftar varsa alabilirim 3-4 tane, birde maç sonrası sırma limon isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 pascalnouman said: carsamba 7-8 bahceli milli kutuphanenin altindaki saha gugıl map da olacak basligin icinde bi yerde :) ben de geliyim mi, oynamaya değil de izlemesine. patlamış mısır getiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 geleyim mi diye soracağına gelseydin ya abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben görmedim postu. görseydim gel derdim. haftaya gel abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ezdik, ama kimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 en tatlı birisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi aslinda cok dengesiz degildi takımlar ama karsi taraf defans yapmamakta ısrar edince kacinilmaz oldu fark kaplan kaleciye ragmen bizim takımda reyna cok saglam defans yapti dreagloth pas trafigini duzenledi cutebut ve wastryx pozisyonlari harcama konusunda adeta birbiriyle yaristilar fede her hafta oldugu gibi etkiliydi ben de fena degildim hani topun izi kalmis ya la kolumda hala sızlıyor nasıl bir pisburun vurdularsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahaha orda neden penaltı kullandırmadınız olm adamlara. kandırıkçılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 avantajları vardi sonra da korner oldu zaten kullanalim dediler de biz mi yok dedik alla alla zaten o top nasıl kolumun ic tarafına geldi ben de anlamadim resmen yapistirmistim vucuduma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o degil de cok pis penalti attim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar