reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 simdi bi tane web sitesi var onun belli bir sayfasina her saat web request gonderecek online servisler varmidir? cok basit olarak crawler gibi 1 kere hit aticak siteye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Webmon diye bi program vardı. İstediğin aralıklarda sitede güncelleme varmı diye kontrol ediymdu. O işini gorur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yok localden calismasini istemiyorum oyle olsa kendim yazicam (hatta yazdim programi) webden olsa daha ii olacak, servera erisisim yok o yuzden oraya kuramiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 eğer cpanel bir hostun varsa cronjob diye bir bölüm var oradan yazıyosun adresi istediğin aralıkla get cekiyor adresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oyle bi panel yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Nedir ihtiyacin tam olarak ? Bir URL falan fetch edilecekse soyle edeyim ben senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok abi sql da kisitlama oldugu icin job kuramiyorum bole her 2 saatte bir calissin, bi tane stored procedure war onuda tetiklemem icin bole bi yol geldi aklima yani general bi update yapiyo. ne bilim bi tane servis olsa internnete mesela ben ona link vericem saat vericem her 2 saatte bir hit edicek o linke bolelikle stored procedure calismis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Tamam iste ben de diyorum ki ver bana link'i, ben senin yerine yaratayim o hit'i istedigin kadar surede bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aa super olur o zaman :) sana ozel mesaj atiyorum thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Aradığın şey bu: http://www.serviceuptime.com/ Bayaaaaadır kullanıyorum beleş versiyonunu, süper çalışıyor. Hatta hitleyemeyince mail gönderir cebine mesaj bilem atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abow buda cok iyiymis, sagolasin rep++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar