Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 selamlar, az önce yüzümü yıkarken aklıma böyle bir espri geldi, sizce ne kadar komik? soruyorum çünkü hoşlandığım bi kız var, adı banu ve bu espriyi ona yapmayı düşünüyorum. sizce o da benden hoşlanmaya başlar mı bu espri üzerine? evet hoşlanır diyorsanız neden hoşlanır, hayır hoşlanmaz diyorsanız neden hoşlanmaz, sebepleriyle örnekler vererek açıklarsanız süper olur, unutmayın hayırlı bir iş için bu topice yazıyor olucaksınız o yüzden fazla trollemezseniz çok sevinirim. teşekkür ederim okuduğunuz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sakin yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 5 sene önce eniştem yapmıştı bu espriyi. sadece bayramlarda görüşüyoruz kendisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Tikenlerim dersen olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bunu yap ve oracıkta seks gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çabuk cevap verin lütfen kıza 5 dakkadır cevap yazmıyorum her an offline olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yap sen varacağı varsa varır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kötü espri BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bunu asla unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 burtonesk said: bunu yap ve oracıkta seks gelir KADIN KONUŞTU!! BENCE DİNLE KADINI DOSTUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 burtonesk said: kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bunu asla unutma yok boyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 IQ'su düşükse işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 msnden yaz bana bu espiriyi gülersem kıza da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nihan (19:09): :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bir kiz icin bile olsa boyle kotu bir espri yapilmamali, seni silerim listemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yoooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 banuya da aynen yolluyorum arkadaşlar espriyi şans dileyin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Sonuna :) koyarsan olur ama :D koyarsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 saerostan beklemediğim kadar başarısız bir topik. noluyor böyle insanlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nihanla banu arasında benzerlik var mı acaba? haydi güldür kızı adamım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 uni yaramadi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 burtonesk said: kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bunu asla unutma yalan bu ya, of of :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: banuya da aynen yolluyorum arkadaşlar espriyi şans dileyin nolur cevap geldi mi? ne dedi ne dedi ne dedi ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: çabuk cevap verin lütfen kıza 5 dakkadır cevap yazmıyorum her an offline olabilir bir kere 5 dakkadır cevap yazmıyorsun :) esas burda problem. kız onu sallamadığını falan sanacak :P ayrıca espri çok kötü bile olsa eğer karşındaki kız pihihihi diye gülüyorsa senden hoşlandığını anlamış olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar