Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Japon ve az da olsa çin ve kalan asia hakkında yayın yapan. AMV(anime music video)dan japon mutfağına, kyoto daki festivallerden bahçe düzenlemesinde kadar pek çok şey hakkında programlar mevcut. Her saat başı 30dk. haberleri verip programa geçiyor günlük 2-2,5 saat program yayını yapsada yinede güzel izlemesi. Uyduda eskiden fashin tv olan frekanstan çıkıyor. Aslında çizgi dünyasınamı açayım burayamı açayım bilemedim ama anime hakkında epey bir programı mevcutsada genel anlamıyla burası daha uygun geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 TeleDünya'da da vardı bu galiba, aynı kanal mı ki? Merak ediyodum ben de aslında da, bi türlü fırsat olmadı kablo tv'yi teledünya'ya çevirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sitesine girince bura çıkıyor http://jibtv.com/program/?page=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 biraz sıkıcı kore kanalları daha bi eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi annem bütün gün ama bütün gün bunu izliyo derya baykala razıydım kaldırdılar yayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gün içinde yayın az e2 gibi bir programı 5posta veriyorlar tek sıkıcı yanı bu. Ama programları falan eğlenceli baya. j-melo falan güzel. j may in hastasıyım zaten. kyoto progrmlarıda güzel. Yeni mevzun öğrencilere yönelik ekonomi programı vardı birde baya kapsamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kabloluda varmı bakamadım hala asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 teledünya'da falan var adı teledünya mı gerçi emin değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kız arkadaşım kıbrısta full bunu izlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bu kanalı çok izliyorum bazen güzel filmler belgeseller oluyor. Bir tanesinde bir çifçiyi anlatmışlardı adam inek fln besliyor ama öyle güzel bir sistem kurmuş ki hayran kaldım. Geçende children of kobe filmini verdiler iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Milamber said: Geçende children of kobe filmini verdiler iyiydi baya. http://s11.allstarpics.net/images/orig/7/p/7pn6pg7ge91d6ngd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 2016 yılında 8k'yı denemeye başlayacaklarmış. 8k kamerası hazırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 NHK World değil tabi. NHK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar