kavun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 benim kafama her zaman şu soru takılmıştır.belgesellerde neden arkada adamın veya kadının orjinal sesi dublaj yapıldığı halde duyuluyor :)?önem vermeden mi dublaj yapılıyor :)?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 vizyon.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 orjinalliği korumak için olsa gerek[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 harbı ha arkadasın dedıgı gıbı ola bılır orjınalı korumak ıcın[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bence millet belgesele o kadar kasmıyor türk milleti izlemez diyip baştan salma yapıyorlar ama bilmiyorlar ki pati gençlik belgeselci :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ben severim belgeselleri :) . ama arkada ingilizce + japaonvca+ çince bide üstüne türkçe falan olunca berbat oluo :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Arkadaki sesleri korumak için. Evet onlar duyulmadan da dublaj yapılıo ama bu seferde doğal , sonradan bulamicakları sesler de gider. örn : Aslan kükremesi :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 aslan kükremesi yerine piratik zekayla kuş kükremesi kedi kükremesi filan koyarlar bırak böyle kalsın daha iyi :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Orjinal olanı tercih ediniz her zaman....
Öne çıkan mesajlar