Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eggrr - e-Sports aggregator


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum shameless-self-promotion olacak ama proje belli bir noktaya geldiği için affınıza sığınarak açıyorum topici, kurallara aykırı bulunursa, beğenilmezse zaten kitlenecek silinecektir..

2-2.5 ayı geçen bir süredir devam eden bir proje ve teamliquidde kendi konusu mevcut.



biz uygulamanın kendisine fan-content aggregator diyoruz, siz ne dersiniz bilmem :) basit anlamda özellikle blizzard fanlarına hitap etsede genelde oyun-severlerin günlük olarak o veya bu şekilde okuduğu, izlediği içeriği bir araya getirmeye çalışan bir zamazingo diyebiliriz. tamamen kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda doğan, sonrada özellikle teamliquidden gördüğü destek üstüne devam eden bir proje.

Özelliklerine kısaca bakacak olursak, feed, stream, video, blizzblue ve şu an için TL-calendar aggregate edebiliyor. Fikir olması açısından özelliklerle ilgili ekran görüntüleri koyuyorum.

Feed aggregator



Video aggregator



Stream aggregator



BlizzBlues aggregator



Event aggregator







Release

Son sürüm: 0.18b-beta http://code.google.com/p/blizztv/downloads/list [ net 4.0 framework client profile ]
Virus tarama sonuçları: http://code.google.com/p/blizztv/wiki/ScanResults

Öncelikle uygulama taman open-source, development sitesi http://code.google.com/p/blizztv/, buradan source'a göz atabilirsiniz.

Ayrıca her executable release virustotal.com'da taranmakta, raporlara buradan ulaşabilirsiniz.

Hali hazırda 0.18b-beta (30.12.2010) versiyonu yayınlanmış durumda. Son sürümü http://code.google.com/p/blizztv/downloads/list adresinden indirebilirsiniz. Ayrıca .net 4.0 framework client profile'ıda indirmeniz gerekmektedir.

Her beta programda olduğu gibi, eksik ve hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bu hataları burada veya project issue tracker'ında bildirirseniz oldukça yardımcı olmuş olacaksınız.

IRC:

(irc.quakenet.org #blizztv) kanalı kullanılmakta. webchat

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sccalendar şahsen benimde takip ettiğim bir proje ve oldukça başarılı. ownerı ile de her zaman için knowledge-base olsun source paylaşımı olsun güç birliği yapmaya hazırız.

tabi iki proje arasında bazı temel farklılıklar var örneğin, sccalendar starcraft spesifik ve görselliğe çok daha önem veriyor (wpf). her iki projeninde başarılı olmasını temenni ediyorum şahsen ki şu anda e-sports dünyasında alternatif olarak http://www.gamescast.tv var ki oda işin sadece web ve stream tarafında. sonuçta temel temenni e-sports dünyasına katkıda bulunabilmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
bence cok iyi proje bu tarz ciddi projelerle ilgilenenlere destek vermemiz hiç olmazsa o projeye bir göz atıp feedback vermemiz gerekiyor comminity olarak,bende hemen indirip bir göz atacagım her ne kadar inaktif olsamda belki ilerde V4 macları icinde ufak bir bölüm koyup cw günlerini ekletebilme olasılığımız olur tabi owner da kabul ederse.

edit: sccalendardan bahsediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son versiyon'da ki (0.22c) events modülü, sadece teamliquid calendardan senkronizasyon yapıyor, fakat kısa vadeli bir plan olarak google calendar sync. desteğide ekleyeceğim ki bu sayede kullanıcılar herhangi bir takım, organizasyon ve sitenin calendarını da ekleyebilecekler. bu sanırsam çözüm olacaktır.

yeri gelmişken yeni versiyondan birkaç ss daha vereyim;


dark skin - compact mode


güncellenmiş takvim ekranı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...