CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yakında bahçeli bir eve çıkma ihtimalimiz var ev arkadaşımla. Oda köpek alalım soyu sopu güzel sivas kangal olsun diye tutturdu. Aslında bende istiyorum fakat ankarada nereden buluruz. veteriner olan bir iki tanıdığa haber verdik ama bakalım. yardımcı olabilecek varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 elookat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 patide biri satıyordu sivas kangal. hatta web sitesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Fistan said: elookat.com bu siteye giremedim ya. hata veriyo. iş yerindeki ağdan olabilir. eve gidince bakarım artık buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ShadowFax said: patide biri satıyordu sivas kangal. hatta web sitesi vardı. evet bi başlık varmış. ordada bi site link i vermişler ama orasıda artık kullanılmamaktadır bu site diyor. ankara yakınlarında bulabilirsem gidip alabilirizde haftasonu fln. yavru olması lazım ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abı ankarada sıvas kangalı bulamassın anca memleketınden gelecek ve kangalı evde besleyecegınızı bıle bıle sıze satacak adamın verdıgı kopekte cok temız bır kopek olmaz benden soylemesı bır sıvaslı olarak tavsıye etmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 madem bahçeli evimiz olacak HADİ HEMEN SİVAS KANGAL ALALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 coamenel said: abı ankarada sıvas kangalı bulamassın anca memleketınden gelecek ve kangalı evde besleyecegınızı bıle bıle sıze satacak adamın verdıgı kopekte cok temız bır kopek olmaz benden soylemesı bır sıvaslı olarak tavsıye etmıyorum sivas kangal yavruları sivas dışında hiç bi yerde bulunmuyo zaten hatta 1 dişi 1 erkek sivas kangalı sivas dışında hiçbiyerde çiftleşmiyolar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 afrikaya bile götürmüşler keçi sürülerini çitalardan leoparlardan koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bu arkadaşla hiç ayrılmıyacakmısınız. Devamlı bahçeli bir evde yaşıycaksanız alın yoksa Kangal'a barınak yolu gözükür senin ev arkadaşıla ayrılman durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kangal için bahçe çok küçük kalır bencede yazık olur hayvana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 onur bahceli eve cikcaksaniz beni alin lan napcaksiniz kangali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kermit said: coamenel said: abı ankarada sıvas kangalı bulamassın anca memleketınden gelecek ve kangalı evde besleyecegınızı bıle bıle sıze satacak adamın verdıgı kopekte cok temız bır kopek olmaz benden soylemesı bır sıvaslı olarak tavsıye etmıyorum sivas kangal yavruları sivas dışında hiç bi yerde bulunmuyo zaten hatta 1 dişi 1 erkek sivas kangalı sivas dışında hiçbiyerde çiftleşmiyolar dimi ? millet sagda solda gordugu kopeklerı kangal sanıyor hocam yolun bıgun sıvasa duserde kangalın hasını gorursen anlarsın ne demek ıstedıgımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar