SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ölmüş lan =/ http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1077225&title=kivircik-ali-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti Henüz bikaç yere düşmüş haberi, burdan buldum. Trafik kazasıymış. Vay arkadaş birer birer gidiyor alıştığımız simalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ceset nedir ya, naaş deselerdi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 allah rahmet eylesın (bu arada kıvırcık lakap ı nerden gelıyor saclardan olmadgı acık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nightshift said: allah rahmet eylesın (bu arada kıvırcık lakap ı nerden gelıyor saclardan olmadgı acık) gençliğinde kıvırcıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 :S abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abiii cok uzuldum ya simdi okudum :( http://www.youtube.com/watch?v=y4KoBb_uQcI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16731746.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SeaGle said: Vay arkadaş birer birer gidiyor alıştığımız simalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hayda , şok oldum. Allah rahmet eylesin . Ben pek tanıyıp izlemezdim ama bizimkilerin çok sevdiği bir türkücüydü , birkaç gün öncede muhabbeti geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adam zaman okuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bir insan hayatını kaybederken sen kaynağa mı takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 allah rahmet eylesin ya trafik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 of ya üzüldüm iyiydi adam ses mes:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 goldbären said: adam zaman okuyor sdf Zaman okusam ne ilgilendirir bir, Saat 5 de olan kazanın haberi birkaç kaynağa düşmüş sadece, onlardan biri de zamandı, iki politik tartışmaların yeri ve zamanı var, ve burası uygun değil tahmin ediyorum ki, üç bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahmet abi topladı ekibi öbür tarafta , önce yusuf hayaloğlu şimdi kıvırcık ali.. yazık çok üzüldüm, az söylemedik oy gülümü rakı masalarında! bu dünyaya gerekli insanlar nedense gereksizlerden önce gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 tinu said: bu dünyaya gerekli insanlar nedense gereksizlerden önce gidiyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 allah rahmet eylesin iyi icra ederdi turk halk muzigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SeaGle said: goldbären said: adam zaman okuyor sdf Zaman okusam ne ilgilendirir bir, Saat 5 de olan kazanın haberi birkaç kaynağa düşmüş sadece, onlardan biri de zamandı, iki politik tartışmaların yeri ve zamanı var, ve burası uygun değil tahmin ediyorum ki, üç bu da haklısın aslında, allah rahmet eylesin kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dün eve dönerken duydum. üzüldüm valla. toplasan 3 - 5 şarkısını anca dinlemişimdir ama baya sempatisi varmış demek ki bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Adamlar cenazesi için temi trafiğe kapattı. İşyerim teme bakıyor Hadımköye 5km mesafede kafayı bir çevirdim tem kilit. Adamlar arabalardan inmişler önde konvoy yürüyorlar. artık çatalcaya mı nereye kadar gittilerse. 2 saat kilitlendi adamların cinsliklerinden O sıkışıklıkta bir de üzerine kaza oldu. Adamına ruhuna bayağı bir beddua gitmiştir bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar