throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kişiselde başka bir topikte içimi dökmüştüm. c/p ediyorum, saygılar. throine said: LAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN YOOOOOOOOOOOOOOO OFFFFFFF FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU az önce kontrol finalinden ters köşeye yattım. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi ne güzel finalleriniz bedava ya. final teslimi istediler bizden 3 pafta çizim 200 tl. maket yapıyorum o da 100-150tl. yaklaşık 60 saat mesai. ulan bi de kalıyosun bu dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 100 alcagım mass transfer finalinde bi denklemi kitaptta 1 saatte bulamadım diye 70-75 alıcam o yuzden.. BIR DENKLEM FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Black-ice said: abi ne güzel finalleriniz bedava ya. final teslimi istediler bizden 3 pafta çizim 200 tl. maket yapıyorum o da 100-150tl. yaklaşık 60 saat mesai. ulan bi de kalıyosun bu dersten. Beğenmiyorsan emeğe saygı!! yaz projelerin köşesine. Benim finallerim başlamadı daha ya of :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Most are gone... One more left... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Olm bu yüksek gene bitmicek anasını satim, bela oldu bu engineering mathematics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 htr ve lab finallerine de girdim bi tek reaktor kaldı onu da yenersem cok agır bi final donemini cok iyi gecmis olucam HADI LAN REAKTOR YAP BI ASLANLIK KOLAY SOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Son bir kaldı hadi kendimi kamçılamaktan ölüyorum çalışayım diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 mühendislik ekonomisi ve bitirme projesi dahil 11 dersten çaktım çok mutluyum ajshajf. neyse okulum her türlü uzamıştı zaten 2 ders yüzünden. bütünlemeler beni bekler, 3-5 versem tek dönemde mezun olabilirim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 alın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çalışamıyorum aaaaaaaakiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yaz geldi gidiyor benim sınavlarım başlayamadı hala QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bitti sonunda ağke gg rmk hadi bakim ekimde görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2 farklı bölümde toplamda 4. senem bitti yok seve seve bitecek artık seneye ama lanet fizikII dersini geçemiyorum hoca insani olunca ben çalışmadım, ben çalışınca hoca nükleer fizik profu çıktı insan değil :) notlarıma baktımda temiz geçmişim dönemi 2 büt var 12 tanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 4 final geçti. kaldı 4 tane. tek bütle kapatsam negzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bitti benim de o yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 2 saat sonra bitecek Koşarken kıyafetlerimi çıkarıp ELAALLLEEEAAHHH diye bağırmak istiyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 İlk finalim dün olacaktı, arkadaşın babasının elinde talim silahı patlayınca önümüzdeki haftaya ertelendi hala daha başlayamadık... Epix sınav takvimim şöyle; Çarşamba: Uygulamalı Ekonometri Mikro Ekonometri Perşembe: Simülasyon Teknikleri Zaman Serileri Ekonometrisi Makro Ekonomik Analiz 4 sınavın projesi var teslim edilmesi gereken. Cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bitti benim. Okulumda son finale girdim. artık tek dönemim kaldı onuda avusturya da alıcam sonra yıllarımı alan okul hayatım bitecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Son sınav yarın. Fena baydım, doğru düzgün çalışamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cuma Operating Systems sonra finito Ardindan bekle beni bournemouth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok iyi lan finallerim. tek büt var bakalım o da tek ders olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bitti bugün inşallah az büt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 En düşük notum B- geldi çok şükür. Calculustan kaldım gene asdsdgfd. Lise matematiği 8-). Mezun olurken hediye ederler inşallah bu dersi. 4ü kez alıcam önümüzdeki dönem :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/notsd.JPG Sayısal analiz kadar zevkli bi ders görmedim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar