Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kişiselde başka bir topikte içimi dökmüştüm. c/p ediyorum, saygılar.

throine said:

LAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN YOOOOOOOOOOOOOOO OFFFFFFF FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU az önce kontrol finalinden ters köşeye yattım. :(:(
Mesaj tarihi:
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

100 alcagım mass transfer finalinde bi denklemi kitaptta 1 saatte bulamadım diye 70-75 alıcam o yuzden.. BIR DENKLEM FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi ne güzel finalleriniz bedava ya.

final teslimi istediler bizden 3 pafta çizim 200 tl. maket yapıyorum o da 100-150tl. yaklaşık 60 saat mesai.

ulan bi de kalıyosun bu dersten.

Beğenmiyorsan emeğe saygı!! yaz projelerin köşesine.

Benim finallerim başlamadı daha ya of :/
Mesaj tarihi:
mühendislik ekonomisi ve bitirme projesi dahil 11 dersten çaktım çok mutluyum ajshajf.

neyse okulum her türlü uzamıştı zaten 2 ders yüzünden. bütünlemeler beni bekler, 3-5 versem tek dönemde mezun olabilirim. evet.
Mesaj tarihi:

2 farklı bölümde toplamda 4. senem bitti yok seve seve bitecek artık seneye ama lanet fizikII dersini geçemiyorum hoca insani olunca ben çalışmadım, ben çalışınca hoca nükleer fizik profu çıktı insan değil :)

notlarıma baktımda temiz geçmişim dönemi 2 büt var 12 tanede

Mesaj tarihi:
İlk finalim dün olacaktı, arkadaşın babasının elinde talim silahı patlayınca önümüzdeki haftaya ertelendi hala daha başlayamadık...

Epix sınav takvimim şöyle;

Çarşamba:
Uygulamalı Ekonometri
Mikro Ekonometri

Perşembe:
Simülasyon Teknikleri
Zaman Serileri Ekonometrisi
Makro Ekonomik Analiz

4 sınavın projesi var teslim edilmesi gereken. Cogzel
Mesaj tarihi:
En düşük notum B- geldi çok şükür.
Calculustan kaldım gene asdsdgfd. Lise matematiği 8-). Mezun olurken hediye ederler inşallah bu dersi. 4ü kez alıcam önümüzdeki dönem :P.
  • Yeni Oluştur...