Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 red sacmalama lutfen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tHkYKro_UsU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 apaçilere dayak atılınca sevinen bir tek ben miyim?. http://www.timsah.com/Rus-Emolara-guresci-dayagi/ZTMMPSNaJ00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hunty said: X(X( Quest Crew X(X( Hurraaa fiyuffffff. D-trix fiyuuu. Icimdeki funboy disa vurdu rezil olduk. Hastasiyim ben bu adamlarin. Boyle ellerim terliyerek falan izliyorum :) Adamlara cesitli sacma gorevler verip dans kareografisi cikarmalarini istiyorlar. Assagidaki linkteki vide'nun ilk bolumunde 5 ayri dans turunu tek bir kareografi'de birlestirmelerini istiyorlar. (tektonik, house, waving...) ikinci bolumunde kendi muziklerini kendi calmalari gerekiyor. hepsi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 _Gandalf_ said: apaçilere dayak atılınca sevinen bir tek ben miyim?. http://www.timsah.com/Rus-Emolara-guresci-dayagi/ZTMMPSNaJ00 saç jölesi: 3 tl... çakma elbise: 10 tl... kızılaya yol parası: 2 tl... apaçiye dayak: paha biçilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 baya baya başarısızlar abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şöle bişi de var güzel video : http://www.facebook.com/video/video.php?v=133023036756379&oid=111765365548971&comments alttaki yorumları okumayı ihmal etmeyin ama dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 _Gandalf_ said: apaçilere dayak atılınca sevinen bir tek ben miyim?. http://www.timsah.com/Rus-Emolara-guresci-dayagi/ZTMMPSNaJ00 bunlar apaçi değil zavallı çocuklar yani emo lar. şu güreşçi nin yaptığıda çok büyük bi eziklik gitsin kendi seviyesindeki insanların bulunduğu gruba yapsın yiyeceği muhteşem dayağı alkışlarla izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 videyonun altındaki yorumlardan bi farkın kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şu güreşçinin olayı sinirimi bozdu abi benim.. çocuklar haplı veya çok sarhoş filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 onlar apaci diil emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tektonik fransayi kasip kavurmadi mi son bi kac yilda? apaci dansi zaten olan bir$eydi, biraz daha feyz alindi. ama goruldugu gibi yurtdi$inda normal insanlar da tektonik oynayabilirken, burada saclarin arka tarafini dikle$tirmeniz gerekiyo. en son babylonda gormu$tum 2-3 sene once tektonik yapan bi arkada$ grubu, baya iyilerdi, bu vidyodalardaki kizlardan daha iyiydi bizim kizlar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dans dandik, ilk video şahane (boobs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bir parça var, 2-3 sene önce dinlemişdim, böyle klibide vardı yine böyle bu tektınşk dans yapıyor elemanlar kilpde, bir tane siyahi arkadaş var sonra japon bir abla geliyor o dans ediyor. Grubun adı neydi parçanın adı neydi hiç hatırlamlıyorum yardımcı olacak olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 _Gandalf_ said: apaçilere dayak atılınca sevinen bir tek ben miyim?. http://www.timsah.com/Rus-Emolara-guresci-dayagi/ZTMMPSNaJ00 hayır dünyada gerizekalı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ilk videodaki kiz sekermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hala kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 synthesizer said: l'apaçi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Law said: Bir parça var, 2-3 sene önce dinlemişdim, böyle klibide vardı yine böyle bu tektınşk dans yapıyor elemanlar kilpde, bir tane siyahi arkadaş var sonra japon bir abla geliyor o dans ediyor. Grubun adı neydi parçanın adı neydi hiç hatırlamlıyorum yardımcı olacak olan var mı. guetta nin parcalarindan biri olabilir. adam tektonige oynuyo. hatta budur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 2. posta hitaben, cocugun tipine laf bile edemiyorum ama kendi capinda dansi basarili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Esh said: Law said: Bir parça var, 2-3 sene önce dinlemişdim, böyle klibide vardı yine böyle bu tektınşk dans yapıyor elemanlar kilpde, bir tane siyahi arkadaş var sonra japon bir abla geliyor o dans ediyor. Grubun adı neydi parçanın adı neydi hiç hatırlamlıyorum yardımcı olacak olan var mı. guetta nin parcalarindan biri olabilir. adam tektonige oynuyo. hatta budur: Yok bu değildi ama yinede teşekkürler. Benim dediğim parçada sözler yok. Böyle club gibi bir yerde geçiyor otada dans ediyorlar, sırayla hani sanki dance battle yapar gibi. Ahanda buldum Mondotek alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 alive da tektonikcinin milli mar$i gibi bi$i asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 alive olsun da 2. videodaki sarki olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar