Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi neden bütün kızlar birbirinden nefret etsin nasıl saçma bir genelleme. İnsan olanları seviyoruz işte, hayvan olanları neden sevelim dimi? Hayvan erkekleri de sevmiyoruz. Erkekler de hayvan erkekleri sevmiyor ama.

Kapiş?
Mesaj tarihi:
sesu said:

Abi neden bütün kızlar birbirinden nefret etsin nasıl saçma bir genelleme. İnsan olanları seviyoruz işte, hayvan olanları neden sevelim dimi? Hayvan erkekleri de sevmiyoruz. Erkekler de hayvan erkekleri sevmiyor ama.

Kapiş?

en uyuzları da bu
Mesaj tarihi:
sesu said:

Kapiş?

kes lan
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

hem kaslıyım. hem şirinim.

sağımdaki babam onun sağındaki mehmet cansun.

Sağında kimse yok Reha herkes solunda HAHAHAAH
Mesaj tarihi:
sesu said:

Kapiş?
birbirinden nefret etme değilse bile birinin edindiği diğerine dert olabiliyor. ama yine de bunu diğerine çaktırmadan cnms naber diye dialoga devam.....
Mesaj tarihi:
sesu said:

Estel_Anorien said:

hem kaslıyım. hem şirinim.

sağımdaki babam onun sağındaki mehmet cansun.

Sağında kimse yok Reha herkes solunda HAHAHAAH

ahahahahahaha
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

sesu said:

Kapiş?
birbirinden nefret etme değilse bile birinin edindiği diğerine dert olabiliyor. ama yine de bunu diğerine çaktırmadan cnms naber diye dialoga devam.....

Yok ben sevmediklerime küfür ediyorum genelde. Ama dediğim gibi, sevmediğim adamlara da küfür ediyorum, cinsiyete exclusive bir durum değil sdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...