calimero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bir saattir konuşuyorsunuz yok beyazım yok süt gibiyim fln diye bir foto konmamış ama olmuyor!!
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kim sorcak diye bekliyoduk, soruldu bi de kim koycak diye bekliyoruz
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 olm biz niye birbirimizin tipine yorum yapıyoruz lan çok yabancılaştım ben.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 senin uzerine krem santi doker yerim.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cetintas said: synthesizer said: cetintas said: Elimde yetki olsa o iki kızı bir yere kapatırım, yemek ve su vermeyi keserim. Adi insanlar ya. Güzelim cinselliği bile bok etmişler!!!!Tüh, reziller, valla söyleyecek laf bulamıyorum?!?!?sana noluyo? Sana ne oluyor asıl?kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 synth haklı. bize bok yemek düşer. (figüratif)
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çok başarısız bir provakasyon girişimi
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 karşıda çetintaş var abi. kesin tutar
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 synthesizer said: cetintas said: synthesizer said: cetintas said: Elimde yetki olsa o iki kızı bir yere kapatırım, yemek ve su vermeyi keserim. Adi insanlar ya. Güzelim cinselliği bile bok etmişler!!!!Tüh, reziller, valla söyleyecek laf bulamıyorum?!?!?sana noluyo? Sana ne oluyor asıl?kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini. Bir kere ben hayatta inkılapçıyım demem, DEVRİMCİYİM derim, o laf senin gibi süt çocuklarını avutmak için Evren amcanızın ders kitaplarına soktuğu bir kelime. Ayrıca harbi kaşıntı tutmuş seni, belli. Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz...
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Beyaz ten+kızıl saç = Fetiş (tu) Gerçi çetinin linklediği gibide olabilir salma hayek süper hatun. (Bknz: Füze bataryası)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Regalya said: Beyaz ten+kızıl saç = Fetiş Seagle (tu) düzelttim
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 evet. arkada gözüküyor. 3 4 laz sığar oraya sanki. ıyy espriye bak
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 insanların fiziksel özellikleriyle alay etmeyin
Öne çıkan mesajlar